M
MAGARSUS
Ziyaretçi
fatih eski zamanlarda umut yöneticiyle uğur yönetici içinde sürekli bozkurttan yönetici alıyorsunuz muhabbeti dönüyordu buradaki bütün eskilerde buna şahittir gonca yöneticininde partisi belliydi o zaman biz bu partilerin hepsinin karşısında duruyorduk zamanla bütün yönetici olup bizlerle uğraşanların elinden geleni yaptığını gördük defalarca adam kayırmadan ban atmalarını gördük yani diyeceğim o ki zaman geçer gider bir zaman sonra şuanki konumuna yine gelirsin zafer ittifakında daha yetkin tecrübeli birileri diyorsun diye söyledim bunu düne kadar nasıl zafer ittifakında size neler neler söyleyen insanlar sizlerle bugün yanyanalar ilerleyen zamandada bu tarz birşey yaşanabilir yani yoksa bilmek istemenize bir lafım yok tabiki bunu bende merak ederimGözlerimleriniz hakkında bilgi almamız mümkün mü?
Defalarca ban aldığına ben şahitim, herkes ile tartışma yaşadığına, parti içerisinde huzursuzluklara sebebiyet verdiğine dair de söylemler oldu çokça.
Özellikle zafer ittifakında daha yetkin, tecrübeli ve sorgulanmayacak insanlar olduğu kanaatindeyiz.