E
E.A.
Ziyaretçi
Kdjdjdjdjdjd üçüncü aday olarak kazanmam yokmu bu senaryoda.Muhtemelen 2 mizde banlanırız kazanan olmaz sjjsksks
-yok
Kdjdjdjdjdjd üçüncü aday olarak kazanmam yokmu bu senaryoda.Muhtemelen 2 mizde banlanırız kazanan olmaz sjjsksks
Hainn seni boşuna mı alfa kurt diye partiye aldık ajskksksnasip kısmet . 10m atana oy atarım
Hahahahahjsjs müthiş senaryo yazdık bak oyunu tap yaptırırız shjsksKdjdjdjdjdjd üçüncü aday olarak kazanmam yokmu bu senaryoda.
-yok
şşşHainn seni boşuna mı alfa kurt diye partiye aldık ajskksks
En az 3 parti kapanır 50 kişi engellenir öyle bir senaryoHahahahahjsjs müthiş senaryo yazdık bak oyunu tap yaptırırız shjsks
Onu bende yapıyorum ama sonra diyorum ki Sera çok bozdu kendini . Eskiden sen böyle değildin hemen düzel git ortada kal gerekirseSana büyük hayranım Kurt Ayrıca karşında pet şişe olsa ben pet şişeyi desteklerim düşmanlık bunu gerektiriyor Ayrıca birşey daha dicem Kurt vallahi başkalarını gördükçe sana şükreder hale gelmeye başladım ajskksks
Dövüşmen guzum fmdmsmd yapman guzumAaaaa Kavga etmeyin pls
Ben sana 2 kişi attırmistim sende bana atmak zorundasın ne parası kendine gelEn az 3 parti kapanır 50 kişi engellenir öyle bir senaryo
Ohooooo 20 dönem öncede kaldı o. 10m ye 1 oyBen sana 2 kişi attırmistim sende bana atmak zorundasın ne parası kendine gel
Ben değil sen bozdun kurtcum ben seni hep sevdim atışırken en sevdiğim kişiydin en keyif aldığım ama sen... İçin de Kurt yazan kalbi pıçakladın...Onu bende yapıyorum ama sonra diyorum ki Sera çok bozdu kendini . Eskiden sen böyle değildin hemen düzel git ortada kal gerekirse
Öyle birşey olursa ikimizde ban yicez çok uğraşma oy için sjskksksksBen sana 2 kişi attırmistim sende bana atmak zorundasın ne parası kendine gel
Tamam seçim tekrarı istiyorum 2 oy umu geri alırımOhooooo 20 dönem öncede kaldı o. 10m ye 1 oy
Bak üzüntü dede çıkıyor atak yapma böyleBen değil sen bozdun kurtcum ben seni hep sevdim atışırken en sevdiğim kişiydin en keyif aldığım ama sen... İçin de Kurt yazan kalbi pıçakladın...
Ajkals ben bomba gibiyimm ya her gün supradyn alıyorum baya yararlı oluyor sjskks 250 tl olmuş öderken bir panik atak geçiriyorum ama sonra düzeliyor bende kalıcı değil ajskkskaBak üzüntü dede çıkıyor atak yapma böyle
Aklından cıkmıyorum anladımAjkals ben bomba gibiyimm ya her gün supradyn alıyorum baya yararlı oluyor sjskks 250 tl olmuş öderken bir panik atak geçiriyorum ama sonra düzeliyor bende kalıcı değil ajskkska