Başkan Online'nin Topuklu Efesi; Gamze Büşra! (1 Kişi İçeride)

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Rahatsız olan olmuştur seni ilgilendiren nedir Sen hayırdır ya konuşmayayım konuşmayayım diyorum Haddini Fazla Asıyorsun kadın Oyuncu olduğunun farkına Var Her yere Salça Olma
Kadın oyuncu nasıl bi hitaptır ya ? Asıl Sen hayırdır kardeşim madem söylüyosun kadın oyuncu diye o zaman kadına konuşur gibi konuş.

Alper Evren

Milli Egemenlik Partisi - Onursal Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hadi kızım git barbie bebeklerinle oyna vaktimi senin gibi boş yapan birisiyle harcayamam
Tam olarak vasfınız nedir ? Forumda mesaj ve tepki yüzdelerine baktığımız zaman boş yapan birisinin istatikleri sera başkanımın yüzdesine varamaz. Nefret dili kullanmanızın sebebi nedir ? Kadınlar tarafından red veyahut umursanmazlık sizi cinsiyetçiliğe mi sevketmektedir? Erkek olarak kullandığınız nefret söylemleri yüzümü kızartıyor. Şahsınızı geçtim partinizin itibarı için bu tür yaftalardan uzak durmanızı öneririm :)

C

CB36

Ziyaretçi
Kadın oyuncu nasıl bi hitaptır ya ? Asıl Sen hayırdır kardeşim madem söylüyosun kadın oyuncu diye o zaman kadına konuşur gibi konuş.
Tam olarak vasfınız nedir ? Forumda mesaj ve tepki yüzdelerine baktığımız zaman boş yapan birisinin istatikleri sera başkanımın yüzdesine varamaz. Nefret dili kullanmanızın sebebi nedir ? Kadınlar tarafından red veyahut umursanmazlık sizi cinsiyetçiliğe mi sevketmektedir? Erkek olarak kullandığınız nefret söylemleri yüzümü kızartıyor. Şahsınızı geçtim partinizin itibarı için bu tür yaftalardan uzak durmanızı öneririm :)
Haklısınız

S

Sera

Ziyaretçi
Şu konuyu hortlatmayın ya gördükçe vicdan azabı çekiyorum