https://youtube.com/shorts/TYB3SO0u1Ak?si=Rbffkafd7LS3UY-yHah hiç güleceğim yoktu inanıyo musun. Ben sen ve senin gibiler için değil bunalıma girmek hiç kılımı bile kıpırdatmam. Kendine bi bak istersen Kadircim. Kendini de fazla yorma
https://youtube.com/shorts/TYB3SO0u1Ak?si=Rbffkafd7LS3UY-yHah hiç güleceğim yoktu inanıyo musun. Ben sen ve senin gibiler için değil bunalıma girmek hiç kılımı bile kıpırdatmam. Kendine bi bak istersen Kadircim. Kendini de fazla yorma
Sen niye benim peşimde prim prim diye dolaşmaya basladin şimdiHah hiç güleceğim yoktu inanıyo musun. Ben sen ve senin gibiler için değil bunalıma girmek hiç kılımı bile kıpırdatmam. Kendine bi bak istersen Kadircim. Kendini de fazla yorma
Begüm yine kendiyle birlikte başklarınıda banlatmaya çalış tuzağa gelmeyin smslxözdmsösöKambersiz düğün olmaz diyerekten. Cimcime hanımı biraz frenleri patlamış gördüm, sakin mi olsanız.
allah allah sen kendini çok şey yapma be kadircim ben Adamların peşinden giderim "adam"ların değilSen niye benim peşimde prim prim diye dolaşmaya basladin şimdi
Ya salak mıyım ben tek başıma gideyim kfşdkgldlfşdşBegüm yine kendiyle birlikte başklarınıda banlatmaya çalış tuzağa gelmeyin smslxözdmsösö
yoo ben gayet sakinim begüm hanım sizin frenleriniz patlamasın dikkat edinKambersiz düğün olmaz diyerekten. Cimcime hanımı biraz frenleri patlamış gördüm, sakin mi olsanız.
Oyunda yetmedi şimdi de burda mı başladınız yönetim sizi banlamakta haklıSen niye benim peşimde prim prim diye dolaşmaya basladin şimdi
Ban ? Tek başına gidecen yine
Yollar gidişime, Başkan Online duruşuma hasta kgşfkgşfyoo ben gayet sakinim begüm hanım sizin frenleriniz patlamasın dikkat edin
Yalnız sizde varsınız o işin içinde demekki tek taraflı değil hiç birşeyOyunda yetmedi şimdi de burda mı başladınız yönetim sizi banlamakta haklı
Ayıklama be yazdıklarımı aaaaaaaBan ? Tek başına gidecen yine
Belli belliallah allah sen kendini çok şey yapma be kadircim ben Adamların peşinden giderim "adam"ların değil
evet sağlam olsun biz de zaten onu diyoruz yaniYollar gidişime, Başkan Online duruşuma hasta kgşfkgşf
Bizim frenler sağlam çok şükür
Manipülatör yapacaktım seni o kadarAyıklama be yazdıklarımı aaaaaaa
ay artık midem bulandı ya sırf bu yüzden sana cevap vermicem yoksa söyleyecek sözüm yok diye değil mide bulandırmayın daha fazlaBelli belli
Pek mümkün değil diyeceğim ama az buluttan nem kapmam hani, konu zayıf bu sefer maalesefManipülatör yapacaktım seni o kadar