köprülerin bile düzenli bakıma ihtiyacı var değil mi? Hem güvenmek ve sorgulamak aynı anda yapılabilen iki marifetBiz sizden farklı olarak güvendiğimiz insanlara bikere tam güveniriz ve güvendiklerimizi sorgulamıyoruz.

köprülerin bile düzenli bakıma ihtiyacı var değil mi? Hem güvenmek ve sorgulamak aynı anda yapılabilen iki marifetBiz sizden farklı olarak güvendiğimiz insanlara bikere tam güveniriz ve güvendiklerimizi sorgulamıyoruz.
genel başkanım hoşgeldinn
o sizin marifetiniz. Biz sevdiklerimize güvenirken kimseye sormadık ve sorgulamıyoruz da.Anlaşılan siz etrafınızdaki tüm insanları sorguluyorsunuz. Herkesi kendinizle bir tutmayınköprülerin bile düzenli bakıma ihtiyacı var değil mi? Hem güvenmek ve sorgulamak aynı anda yapılabilen iki marifetsiz diye genelleme yapmazsan daha iyi olur
Ama olayların aktörleri de sahnede olunca birazcık kişi eleştirisi kaçınılmaz oluyor. Sonuçta, kimse gökten zembille inmiyor avnicimHocam eleştiri kişi üzerinden değil olay üzerinden yapılır ve burada bunu göremiyoruz
Bi yazim dedimde , cimcime'nin ne dediğini anlamadığım için geri vites yaptımgenel başkanım hoşgeldinnben de kadirim nerede kaldı diye düşünüyordum eksik olur mu hiç
Onuda kişiye bırak be MetinAma olayların aktörleri de sahnede olunca birazcık kişi eleştirisi kaçınılmaz oluyor. Sonuçta, kimse gökten zembille inmiyor avnicim
Allah allah. Sen benim dediğimiz anlamazsın.Anlamaya çalışıp boşuna kendini yormaBi yazim sesimde , cimcime'nin ne dediğini anlamadığım için geri vites yaptım![]()
Yormadim zaten farkındaysanAllah allah. Sen benim dediğimiz anlamazsın.Anlamaya çalışıp boşuna kendini yorma
sen seversin geri vitesleri alışık olduğun şeylerBi yazim dedimde , cimcime'nin ne dediğini anlamadığım için geri vites yaptım![]()
Tabi güvenip sorgulamamakta bir sanato sizin marifetiniz. Biz sevdiklerimize güvenirken kimseye sormadık ve sorgulamıyoruz da.Anlaşılan siz etrafınızdaki tüm insanları sorguluyorsunuz. Herkesi kendinizle bir tutmayın
bana laf yetiştirmeye çalışmandan yorduğun anlaşılıyor KadircimYormadim zaten farkındaysan![]()
Sende beni bırak artık isoOnuda kişiye bırak be Metin![]()
Benim geri vites yaptığımı nerede gördün sen bakım. Yine ne kurdun, ne anlatıyorsunsen seversin geri vitesleri alışık olduğun şeyler
Ona bakarsan olayları aktörler oynar kimse dışardan müdahale yapamaz metincimAma olayların aktörleri de sahnede olunca birazcık kişi eleştirisi kaçınılmaz oluyor. Sonuçta, kimse gökten zembille inmiyor avnicim
Bıraktım yaSende beni bırak artık iso![]()
Yetistiremedim ki , okey dedim geçtim. Ama sen bı bunalıma girdin. Durup dururken cimcimebana laf yetiştirmeye çalışmandan yorduğun anlaşılıyor Kadircim
İşte Bende sana yapılabildiğini gösteriyorum başka türlü anlamanız mümkün değilOna bakarsan olayları aktörler oynar kimse dışardan müdahale yapamaz metincim![]()
Tamamİşte Bende sana yapılabildiğini gösteriyorum başka türlü anlamanız mümkün değil
sen seversin geri vitesleri alışık olduğun şeyler