BAŞKANONLINE v6.0.6 YAYINDA! ANDROİD CİHAZLAR GÜNCELLEME YAPINIZ. (9 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
İşler alanında bazı düzenlemeler yapılmış olup; işler alanında sorun yaşanmaması için lütfen güncelleme yapınız.

Android cihazlar için yayında olup,
iOS cihazlar için beklemededir.

İyi oyunlar dileriz.

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
İşler alanında bazı düzenlemeler yapılmış olup; işler alanında sorun yaşanmaması için lütfen güncelleme yapınız.

İyi oyunlar dileriz.
Merhaba @BaşkanOnline

Son güncelleme ile beraber mesaj sekmesinde bazı sorunlar mevcut. İlgili kullanıcıya mesaj gönderdikten sonra kullanıcı tekrar bize mesaj gönderdiğinde mesaj kutumuza düşmüyor. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. 😁🌹

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Merhaba @BaşkanOnline

Son güncelleme ile beraber mesaj sekmesinde bazı sorunlar mevcut. İlgili kullanıcıya mesaj gönderdikten sonra kullanıcı tekrar bize mesaj gönderdiğinde mesaj kutumuza düşmüyor. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. 😁🌹
Anlık bir sorun olabilir mi? çünkü burasıyla ilgili bir güncelleme yapılmadı.

Fersah

Hadimül Milli Gençlik
Vatandaş

İyi oyunlar dileriz.
Her güncellemeyle şehir bölümünü daha da oynanmaz hale getirmeyi nasıl başarıyonuz hayret. Şimdide 3 4 kere basmak gerekiyo algılaması için. Gereken düzeltme işleminin yapılmasını rica ediyorum

Emir21

Yeni Üye
Vatandaş
İşler alanında iş yapmaya müsait olan kişileri görebilmemiz için bir güncelleme yapmak mümkün mü?
İstek attıgım zaman çogu zaman karşi taraf müsait olmuyor vergi eşi olanlar sadece vergi eşiyle herkese acik iş yapmak isteyen gibi bir düzeltme yapmak mümkün mü?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Her güncellemeyle şehir bölümünü daha da oynanmaz hale getirmeyi nasıl başarıyonuz hayret. Şimdide 3 4 kere basmak gerekiyo algılaması için. Gereken düzeltme işleminin yapılmasını rica ediyorum
Bunu acımasız bir eleştri olarak kabul ediyoruz, sizde anlık böyle olmuş olabilir.
İlgili alanda bir işlem yapılmadı bile.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İşler alanında iş yapmaya müsait olan kişileri görebilmemiz için bir güncelleme yapmak mümkün mü?
İstek attıgım zaman çogu zaman karşi taraf müsait olmuyor vergi eşi olanlar sadece vergi eşiyle herkese acik iş yapmak isteyen gibi bir düzeltme yapmak mümkün mü?
Denedik ancak maalesef sistemde sorun yaratıyor.
Sorunu çözersek belki ilerisi için olabilir ancak kısa vadede olmayacak.
Yaklaşık bu konu için 6 saatlik bir zaman harcandı ancak dönüş alınamadı.

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
Bunu acımasız bir eleştri olarak kabul ediyoruz, sizde anlık böyle olmuş olabilir.
İlgili alanda bir işlem yapılmadı bile.
Bunun video örneğini göndermiştim, hata olduğuna dair çift tıklama ve tıklanıldığı anda geri çıkıp tekrar girdiğinde algılaması ile ilgili. Zaten kendi konu başlığım içerisinden güncelleme önerilerim içerisinden 61. Önerim de bu hatayı ve hatanın videosunu göndermiştim, buradan da göndereyim.

1) ilk tek tıklama olarak algılanmayan hata tıkladığımız anda geri sayım anında başlamıyor çık gir yaptığımız anda geri sayım başlıyor örneği şehir tarımı
2) eğitim yap kısmı tek alan olduğu için oradan kolayca örnek verdim orasıda çift tıklama örneği çift tıklanıldıldığı anda geri sayım başlıyor şehir eğitimi

Bu 2 sorun şehir işlemleri içerisinde ki her noktada var @BaşkanOnline düzeltme yaparsınız bilginiz olsun.

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2025-03-06-03-55-02-824.mp4
    45.5 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bunun video örneğini göndermiştim, hata olduğuna dair çift tıklama ve tıklanıldığı anda geri çıkıp tekrar girdiğinde algılaması ile ilgili. Zaten kendi konu başlığım içerisinden güncelleme önerilerim içerisinden videoyu göndermiştim, buradan da göndereyim.

1) ilk tek tıklama olarak algılanmayan hata tıkladığımız anda geri sayım anında başlamıyor çık gir yaptığımız anda geri sayım başlıyor örneği şehir tarımı
2) eğitim yap kısmı tek alan olduğu için oradan kolayca örnek verdim orasıda çift tıklama örneği çift tıklanıldıldığı anda geri sayım başlıyor şehir eğitimi

Bu 2 sorun şehir işlemleri içerisinde ki her noktada var @BaşkanOnline düzeltme yaparsınız bilginiz olsun.
Şehir alanında bu olay bilinçli olarak böyle.
Çünkü eğer direkt bildirim gelirse bu sefer sayfanın en başına dönüyor.
Oyunclarımız karar versin, her tıkta sayfanın en başına dönmesini yoksa zaten süre oldugunu bilmeleri mi ?

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
Oyunclarımız karar versin, her tıkta sayfanın en başına dönmesini yoksa zaten süre oldugunu bilmeleri mi ?
Her tıklamada sayfanın başına dönmesine de razıyım ben şahsen ama ilerde bu sorun düzelemez mi? Sorunun kaynağını bulup inceleme şansınız yok mu? Şu anlık bu şekilde ilk sayfaya gidip de ilerleyen zamanda olduğu yerde tek tıklamada tıklamayı algılama şansı yok mu o alanların, yani şehir işlemleri içerisindeki tüm yerlerin?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Her tıklamada sayfanın başına dönmesine de razıyım ben şahsen ama ilerde bu sorun düzelemez mi? Sorunun kaynağını bulup inceleme şansınız yok mu? Şu anlık bu şekilde ilk sayfaya gidip de ilerleyen zamanda olduğu yerde tek tıklamada tıklamayı algılama şansı yok mu o alanların, yani şehir işlemleri içerisindeki tüm yerlerin?
Sorunun kaynağını bulduk ancak değiştirmesi güç.
enerjimizi buna vermek istemedik.

Siz şehir alanını aktif kullanmıyorsunuz ki her tıklamada sayfanın başına dönmesine razı oldugunuzdan buna göre değiştreilim,
Bu alanı kullanan arkadaslardan talep gelirse daha mantıklı olur.

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Sayfanın en başına dönmek bizleri daha da zorlar süresi olduğunu bilmek daha mantıklı şuanda.