BAŞKANONLINE v6.0.6 YAYINDA! ANDROİD CİHAZLAR GÜNCELLEME YAPINIZ. (6 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Şehir alanında bu olay bilinçli olarak böyle.
Çünkü eğer direkt bildirim gelirse bu sefer sayfanın en başına dönüyor.
Oyunclarımız karar versin, her tıkta sayfanın en başına dönmesini yoksa zaten süre oldugunu bilmeleri mi ?
Şuan böyle olduğu gibi kalsın. Her tıklamalar başa dönmesi hiç iyi olmuyor. Zaman kaybı olur

Hayır tıkla geç işte , neden herkes bunu sorun yapmaya başladı. Ben tıklayıp geçiyorum. Süre geldimi diye merak eden olursa bitince hepsi tekrar girip bakabilir.
Bence şuan olduğu gibi kalmalı

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Bunun video örneğini göndermiştim, hata olduğuna dair çift tıklama ve tıklanıldığı anda geri çıkıp tekrar girdiğinde algılaması ile ilgili. Zaten kendi konu başlığım içerisinden güncelleme önerilerim içerisinden 61. Önerim de bu hatayı ve hatanın videosunu göndermiştim, buradan da göndereyim.

1) ilk tek tıklama olarak algılanmayan hata tıkladığımız anda geri sayım anında başlamıyor çık gir yaptığımız anda geri sayım başlıyor örneği şehir tarımı
2) eğitim yap kısmı tek alan olduğu için oradan kolayca örnek verdim orasıda çift tıklama örneği çift tıklanıldıldığı anda geri sayım başlıyor şehir eğitimi

Bu 2 sorun şehir işlemleri içerisinde ki her noktada var @BaşkanOnline düzeltme yaparsınız bilginiz olsun.
Ya Göktuğ sen şehir sıralamasında bile yoksun neyin derdini yapıyorsun. Ben şehir sıralamasında çok aktifim ve bu sorunu dert etmiyorum sana ne oluyor. Görende bu sorun yüzüne sıralamaya göremiyorsun sanacak

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Yahu zaten tıkladığını unutacak kadar ileri seviye alzheimer değilsen süre oldugunu biliyorsun, çok merak ediyorsan ikinci defa bastıgında süre geliyor.
Evet öyle benim şehir alanı ile ilgili eleştirim olacak sadece ben mi bu sıkıntıyı yaşadım bilmiyorum ancak şehirde ticaret yaparak ya da satın alıp bağış yapılarak kasaya aktarılan para, şehirde ibadet yaparak dükkanlara giderek harcanan paradan daha düşük. Bir yerden sonra kasada para kalmıyor tam tersi olması gerekmez mi?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Evet öyle benim şehir alanı ile ilgili eleştirim olacak sadece ben mi bu sıkıntıyı yaşadım bilmiyorum ancak şehirde ticaret yaparak ya da satın alıp bağış yapılarak kasaya aktarılan para, şehirde ibadet yaparak dükkanlara giderek harcanan paradan daha düşük. Bir yerden sonra kasada para kalmıyor tam tersi olması gerekmez mi?
Bu alanı kontrol edelim, bu durumları mutlaka detaylıla bildirin.

Kaan Yüksel

Aktif Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
bende yaşadım ama sanırım yanlış dikkat ettiğimi düşündüm demek ki öyle değilmiş

B E S O

🕊Hürriyet Parti Başkanı/ 53.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
parti olarak kurulalı daha 3 gün oldu ama bir baktık ki iktidar olmuşuz Hükümet duyurusu atabiliyorum ama koltuk nerede yetki nerede:) Şaka bir yana sanırım burada bir hata var bir kontrol edebilir misiniz

@BaşkanOnline
Screenshot_20250307_151740.jpg

Kaan Yüksel

Aktif Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
@BaşkanOnline birde şeyi sorucam olaya tam hakim olmadığım için bilmiyorum.
mesela dün şehir tiyatrosunda hedef tamamlandı %15 di bugün %13 e düşmüş bu ne ile orantılı onu anlayamadım.

Ömer.0123

Altınok Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Benimde şehirde al/sat yaparak kendi paramdan gidiyor giden var gelen yok 😂
@BaşkanOnline