Bekleyen Tasarilar (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Cüneyt Derin
  • Başlangıç tarihi

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bir de bize çalışmıyorsun diyorlar ya Cüneyt Başkanım.

Şu Meclisle Bir sen Bir Ben İlgileniyoruz Yazık! Yazık!

Geriye Kalan 98 Milletvekili Nerede Acaba?

Diplomatik Pasaport Çıkartırıp Tatile mi Gittiler🤣🤣🤣

C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
Uğraşacak ne arda kardeş sadece yazıyoruz ne oylama var ne uygulama oyunun tek amacı bu bu bile olmuyor anlamadığım su yani maaş al.birinci parti ol bgir vergi kas başkanlık baş ne için abi bakan ol amaç ne çok işlevsiz

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Artık Yorulduk. tasarıda versek bekliyoruz. Birşeyde paylaşsak hemen altında bitiyorlar. bizler oyuncular olarak bu oyunun gelişimi için gecelere kadar Değerli Milletvekillerimizle toplantı yapıyoruz. işimizden feragat ediyoruz. yeri geliyor. uykusuz kalıyoruz. oyunun üstüne çok düşünüyoruz. kendimizi kaptırmışız. tasarılarımız. yeri geliyor onaylanıyor yeri geliyor onaylanmıyor. ama çok mantıklı tasarılar var çok emek verilmiş tasarılar mevcut bence. hızlandırılabilirse yüce meclise sunulursa harika olur. en azından daha çok seçim olur insanların hevesleri kırılmaz.

saygı sevgi çerçevesini bozmadan bu oyunda mücadele veren bütün başkanlarımıza ve yeni dönem milletvekillerimize seçilecek olan meclis başkanına bakanlara hepinize sesleniyorum. Başkan Online' herkese açıksa herkesin saygı çerçevesinde yorumu olabilir. ama saygıyı aşağıya indirmeyelim insanları oyundan soğutmayalım.

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş

100 Milletvekili içerisinden yalnızca iki milletvekilini bir kenara koyarak diğer milletvekillerimizin gayret, emek ve çabalarını hiçe saymanızı kabul etmiyoruz. İlk Adım Partisi'nin kurulduğu günden yani 16. Dönem'den itibaren günümüze kadar meclis çatısı altında partimizi gururla ve onurla temsil eden her bir milletvekilimiz bizim için özel ve önemlidir. Ortaya koyduğumuz yasa tasarıları, oyunun gelişimi için verdiğimiz mücadele herkesin gözü önünde ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmektedir. Biz İlk Adım Partisi olarak yasa tasarılarımızı hazırlamaya, vakti saati geldiğinde sunmaya devam edeceğiz. Takdir edilmek, alkışlanmak istemiyor ama yok sayılmak da ağırımıza gitti o sebeple yazmak istedim. Herkese iyi oyunlar dilerim.

S

Sera*

Ziyaretçi
Bir de şu açıdan bakın bu oyunu yapanların tek işi bu oyunla sınırlı değil. Bir Ubisoft ne biliyim EA falan da değiller. Bağımsız bir oyun yapımcısılar birşeylerin yavaş ilerliyor olması gayet normal. Kaldı ki büyük firmalar bile online oyunları geliştirmekte zaman zaman zorluk yaşıyorlar. Çağın en büyük oyunu denilecek Cyberpunk bile aylarca düzeltilemedi ki bu oyunun arkasında dev denilecek oyun stüdyoları var. Biraz anlayışlı olun bence. Tabi ki oyunun ilerlemesini beklemek en doğal hakkınız ama hiçbirşey yapmıyorsunuza getirmek doğru değil. Yazılım bilginizin olmamasına veriyorum bunu. Kendi oyunlarını tabi ki daha da ileri götürmek isticeklerdir ama bunun için ne yazık ki zamana ya da çok büyük bütçelere, kadrolara ihtiyaçları var.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
100 Milletvekili içerisinden yalnızca iki milletvekilini bir kenara koyarak diğer milletvekillerimizin gayret, emek ve çabalarını hiçe saymanızı kabul etmiyoruz. İlk Adım Partisi'nin kurulduğu günden yani 16. Dönem'den itibaren günümüze kadar meclis çatısı altında partimizi gururla ve onurla temsil eden her bir milletvekilimiz bizim için özel ve önemlidir. Ortaya koyduğumuz yasa tasarıları, oyunun gelişimi için verdiğimiz mücadele herkesin gözü önünde ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmektedir. Biz İlk Adım Partisi olarak yasa tasarılarımızı hazırlamaya, vakti saati geldiğinde sunmaya devam edeceğiz. Takdir edilmek, alkışlanmak istemiyor ama yok sayılmak da ağırımıza gitti o sebeple yazmak istedim. Herkese iyi oyunlar dilerim.
👏🏻

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş

Şu oyuna girdiğinizden beri Milletvekillerinin üzerinde kurduğunuz baskıyı bi salın lütfen Bi tek siz değilsiniz burda emek verip çaba sarf eden oyun yönetiminin yaptığı yazılımı yapmak ve bunu geliştirmek gerçekten kolay bir iş değil anlayışlı olmanızı rica ediyorum

C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
Bir de şu açıdan bakın bu oyunu yapanların tek işi bu oyunla sınırlı değil. Bir Ubisoft ne biliyim EA falan da değiller. Bağımsız bir oyun yapımcısılar birşeylerin yavaş ilerliyor olması gayet normal. Kaldı ki büyük firmalar bile online oyunları geliştirmekte zaman zaman zorluk yaşıyorlar. Çağın en büyük oyunu denilecek Cyberpunk bile aylarca düzeltilemedi ki bu oyunun arkasında dev denilecek oyun stüdyoları var. Biraz anlayışlı olun bence. Tabi ki oyunun ilerlemesini beklemek en doğal hakkınız ama hiçbirşey yapmıyorsunuza getirmek doğru değil. Yazılım bilginizin olmamasına veriyorum bunu. Kendi oyunlarını tabi ki daha da ileri götürmek isticeklerdir ama bunun için ne yazık ki zamana ya da çok büyük bütçelere, kadrolara ihtiyaçları var.
İyide kardeşim ortada bı oyun varsa gereken tüm ekipman caslisan olmalı he yoksa bizi burda oyalamanin anlamı yok tasarı vermişim 1 ay geçmiş ön onay yok diğer aksaklıkları saymıyorum artık oyun içi bilgilendirme yerleri bile düzgün deil odamı teknik sorun yani netesinden tut elinde kalıyor kaç oyuncu kaybettik haberin varmı hocam yazık hadi biz sabrediyiruz gelen oyuncu durmuyor duranlarida bişi dedimi oyundan sogutuyorlar kaç kişi ban yedi kimi haklı kimi haksız yere yazık

C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
Şu oyuna girdiğinizden beri Milletvekillerinin üzerinde kurduğunuz baskıyı bi salın lütfen Bi tek siz değilsiniz burda emek verip çaba sarf eden oyun yönetiminin yaptığı yazılımı yapmak ve bunu geliştirmek gerçekten kolay bir iş değil anlayışlı olmanızı rica ediyorum
Haklısın knk bunada üst düzey yazılımcı lazım

Eylül diyor hala bilgilendirmede ekimi yaptık Kasım geldiScreenshot_2023-10-14-19-58-18-082_net.shrin.baskan.jpg

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Haklısın knk bunada üst düzey yazılımcı lazım

Eylül diyor hala bilgilendirmede ekimi yaptık Kasım geldiEkli dosyayı görüntüle 11044
Tabi buna bir şey diyemem haklısınız ama oyun yönetimini sorgulamak veya hesap sormak bizim haddimize değil.Burda onların kurduğu sistemde duruyoruz ve haberleşiyoruz tebrik etmemiz gereken yerde kusurları ortaya çıkarmak mantıklı bir hareket değil..

S

Sera*

Ziyaretçi
İyide kardeşim ortada bı oyun varsa gereken tüm ekipman caslisan olmalı he yoksa bizi burda oyalamanin anlamı yok tasarı vermişim 1 ay geçmiş ön onay yok diğer aksaklıkları saymıyorum artık oyun içi bilgilendirme yerleri bile düzgün deil odamı teknik sorun yani netesinden tut elinde kalıyor kaç oyuncu kaybettik haberin varmı hocam yazık hadi biz sabrediyiruz gelen oyuncu durmuyor duranlarida bişi dedimi oyundan sogutuyorlar kaç kişi ban yedi kimi haklı kimi haksız yere yazık
O zaman bütün bağımsız firmalar kapatılsın sadece büyük bütçeli oyunlar kalsın bu bakış açısı doğru değil oyunu 1 kişi geliştirmeye çalışıyor. Bu konu da empati yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ban konusuna gelicek olursak ben de bir çok kez ban yedim. Belirli bir yapıya uyulmasını istiyorlar bu yapı da bana da ters gelen şeyler oldu kendimce haklı olsam da kurallar gereği banlandım. Bu bir çok oyunda var örnek vericek olursak Lol oynuyorum oynayanlar bilir kendimi yırtıyorum oyunu kazanmaya çalışıyorum akıllının biri rakibi feedliyor ( besliyor) oyunu kaybediyorum sinirlenip chate yazdım diye ben ban yiyorum fakat oyun zevkini mahfedip feedleyen adam ban yemiyor ve bu firma en az 50 bin kişilik Riot game firması. Yani biraz anlayış. Ben sizi anlıyorum oyunun gelişmesini istemenizde doğal ama hiçbirşey yapmıyorlara getirmek 1 kişinin geliştirdiği oyun için büyük haksızlık

C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
Tabi buna bir şey diyemem haklısınız ama oyun yönetimini sorgulamak veya hesap sormak bizim haddimize değil.Burda onların kurduğu sistemde duruyoruz ve haberleşiyoruz tebrik etmemiz gereken yerde kusurları ortaya çıkarmak mantıklı bir hareket değil..
Uzun lafın kısası ki benim anladığım oyun böyle işleyiş böyle oynayan oynar oynayan çokta fiifi bu saaten sonrada bu niye böyle bu niye böyle değil bu niye olmuyor olacakmi vb konu yorum atmicam ki bu ay vib 3 alacaktim baktım ki deymez oyuna bile günde bı ikikez giriyorum benim gibi belki binlerce insan geldi geçti bence yönetim bı durup düşünmeli eğer oyuncu ve para kazanmak istiyorsa kaldiki 1 ay öncede vib 2 ile vib 3 arasında pek fark yok vib 3 cazip hale gelirse çok alınır onunla bike 2 kez not aldik ilgilencez denildi değişen bişi yok.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Alparslan,o halde milletvekillerin gitsin tasarılarının arkasında dursun bizim gibi.

Sonra burada bizi yeriyorsun gibi söylemlerde bulunma.

Biz ne yapıyoruz verdiğimiz tasarıların arkasında duruyoruz.

Sizler de Arkasında Durun O Halde Hazır Konusu Açılmış.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tamam o zaman çıkın tasarı verin verdiğiniz zaman da gidin arkasında durun diyorum.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ha bu arada hazır yeri gelmişken söyleyim.

Bizim tasarılarımız da yönetici onayı bekliyor sizin başbakanlık tasarısı da yönetici onayı bekliyor daha detaylı bilgi için bekleyen tasarılar alanına bakabilirsin.

Herhalde Milletvekillerin Tasarıyı Verdi Ondan Sonra Diplomatik Pasaportları Alıp Tatile mi Gittiler Merak Ediyorum?

Çünkü Burada Değiller Bizle Beraber Aynı Fikirde Olmaları Gerekirken Bize Karşı Çıkıyorsunuz.

Saçmalık…