Bekleyen Tasarilar (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Cüneyt Derin
  • Başlangıç tarihi
N

Nazmi Arlı

Ziyaretçi
Ha bu arada hazır yeri gelmişken söyleyim.

Bizim tasarılarımız da yönetici onayı bekliyor sizin başbakanlık tasarısı da yönetici onayı bekliyor daha detaylı bilgi için bekleyen tasarılar alanına bakabilirsin.

Herhalde Milletvekillerin Tasarıyı Verdi Ondan Sonra Diplomatik Pasaportları Alıp Tatile mi Gittiler Merak Ediyorum?

Çünkü Burada Değiller Bizle Beraber Aynı Fikirde Olmaları Gerekirken Bize Karşı Çıkıyorsunuz.

Saçmalık…
Tek yaptıkları şeh muhalif olmak onların işi bu

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
Ha bu arada hazır yeri gelmişken söyleyim.

Bizim tasarılarımız da yönetici onayı bekliyor sizin başbakanlık tasarısı da yönetici onayı bekliyor daha detaylı bilgi için bekleyen tasarılar alanına bakabilirsin.

Herhalde Milletvekillerin Tasarıyı Verdi Ondan Sonra Diplomatik Pasaportları Alıp Tatile mi Gittiler Merak Ediyorum?

Çünkü Burada Değiller Bizle Beraber Aynı Fikirde Olmaları Gerekirken Bize Karşı Çıkıyorsunuz.

Saçmalık…
aynen tatile çıkardık sende bi çık kafa dağıt 😁

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tek yaptıkları şeh muhalif olmak onların işi bu
Başka ne biliyorlar ki zaten başkanım hiç araştırma yapmıyorlar halkımızın sorunları ile ilgilenmiyorlar.

Günlük Yaşantılarında Kullandıkları Kelime Sayısı 30’u Geçmiyor ki Bize Muhalif Olmaktan Başka Bir şey Bilsinler ya da Ülkemiz ile İlgilensinler.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Artık Yorulduk. tasarıda versek bekliyoruz. Birşeyde paylaşsak hemen altında bitiyorlar. bizler oyuncular olarak bu oyunun gelişimi için gecelere kadar Değerli Milletvekillerimizle toplantı yapıyoruz. işimizden feragat ediyoruz. yeri geliyor. uykusuz kalıyoruz. oyunun üstüne çok düşünüyoruz. kendimizi kaptırmışız. tasarılarımız. yeri geliyor onaylanıyor yeri geliyor onaylanmıyor. ama çok mantıklı tasarılar var çok emek verilmiş tasarılar mevcut bence. hızlandırılabilirse yüce meclise sunulursa harika olur. en azından daha çok seçim olur insanların hevesleri kırılmaz.

saygı sevgi çerçevesini bozmadan bu oyunda mücadele veren bütün başkanlarımıza ve yeni dönem milletvekillerimize seçilecek olan meclis başkanına bakanlara hepinize sesleniyorum. Başkan Online' herkese açıksa herkesin saygı çerçevesinde yorumu olabilir. ama saygıyı aşağıya indirmeyelim insanları oyundan soğutmayalım.
Bu yazının altına imzamı atarım söylenen her kelime çok doğru.

C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
Başka ne biliyorlar ki zaten başkanım hiç araştırma yapmıyorlar halkımızın sorunları ile ilgilenmiyorlar.

Günlük Yaşantılarında Kullandıkları Kelime Sayısı 30’u Geçmiyor ki Bize Muhalif Olmaktan Başka Bir şey Bilsinler ya da Ülkemiz ile İlgilensinler.
Ardacim halk mi kaldi🤣 oyunda 400 kisivar 300 u makamda zaten

G

Gonca

Ziyaretçi
Arkadaşlar sizlerde bizler de artık birşeyler zamanından olmayınca ve uzun süre bekleyince geriliyoruz sizlere hak veriyoruz açıklama seçimlerden sonra yapılacaktı ama beklemenin anlamı yok Teknik ekipte değişikliğe gidilmiş olup yeni teknik ekibimiz oyuna daha hızlı adapte olup daha iyi şeyler yapma uğraşındalar. Yeni sistem oturtma uğraşında olduğumuz için şuan çoğu şey yavaş gidiyor ama emin olun bir kaç güne daha hızlı ve aktif olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerden tek istediğimiz biraz anlayış ve sabır lütfen.

C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
Arkadaşlar sizlerde bizler de artık birşeyler zamanından olmayınca ve uzun süre bekleyince geriliyoruz sizlere hak veriyoruz açıklama seçimlerden sonra yapılacaktı ama beklemenin anlamı yok Teknik ekipte değişikliğe gidilmiş olup yeni teknik ekibimiz oyuna daha hızlı adapte olup daha iyi şeyler yapma uğraşındalar. Yeni sistem oturtma uğraşında olduğumuz için şuan çoğu şey yavaş gidiyor ama emin olun bir kaç güne daha hızlı ve aktif olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerden tek istediğimiz biraz anlayış ve sabır lütfen.
Evet sirede yönetim kadrosu vardı kaklmis güzel olur gonca güzel güncellemeler en kısa sürede gelir umarım

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
Bizim vekillerimiz yan gelip yatmıyorlar oyunun daha iyi hale gelmesi için halkımız için çalışıyorlar ve devam edeceklerinden şüphem yok
parti kasasının transfer limiti arttırılması, parti kasasına bağış limit arttırılması, şuan valilik sistemi geliyorsa bizim yardımcı şehir başkanı fikrimizden türedi ve daha niceleri senin yaşın kadar bizim bu oyuna getirdiğimiz yenilik var lafa değil icraate bakar bu işler :D neyse ki demokrasi savaşçısı bi arda ulaşımız var hakkımızı savunuyor :ROFLMAO:

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
parti kasasının transfer limiti arttırılması, parti kasasına bağış limit arttırılması, şuan valilik sistemi geliyorsa bizim yardımcı şehir başkanı fikrimizden türedi ve daha niceleri senin yaşın kadar bizim bu oyuna getirdiğimiz yenilik var lafa değil icraate bakar bu işler :D neyse ki demokrasi savaşçısı bi arda ulaşımız var hakkımızı savunuyor :ROFLMAO:
Ben de diyorum ki gelin beraber savunalım diyorum

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Pasaport ve Vize Sistemi:Yönetici Onayı Almadı.
Gece Yargıcı Atama Prosedürü Değişikliği: Oyun Yönetimi Reddetti.
Milletvekillerinin Meclise Yasa Tasarısı Gönderme Hakkı: 50+1 Salt Çoğunluğa Ulaşamadı (yan gelip yatma sebebi.)
ve daha niceleri…