E
Emirhan B*
Ziyaretçi
Amsterdam vekillerini göreve davet ediyorum
Teşekkür ederim Arda bey siyaset oyunu tartışmalar tabikide olucak herşey yerinde ve güzel olsunTamam Kaan Bu İsteğine Saygı Duyuyorum.
Her ne olursa olsun kimseye karşı saygıda ve sevgide kusur etmeyelim.
Diplomatik Pasaport ile Nerede Oldukları Belli OlduAmsterdam vekillerini göreve davet ediyorum
Attığın 3 yasa tasarısını ben olmasam 1 kere atabileceğini unutma.Ayrıca konuşmuşken Milletvekilleri tasarı atarak görevini yapmış olmuyor,uzun lafın kısası derinliğini bilmediğin sularda yüzme derimTamam o zaman çıkın tasarı verin verdiğiniz zaman da gidin arkasında durun diyorum.
En az 3 dönem boyunca Milletvekillerinin yasa tasarısı gönderme hakkının artırılması için uğraşan kişi bendim.Attığın 3 yasa tasarısını ben olmasam 1 kere atabileceğini unutma.Ayrıca konuşmuşken Milletvekilleri tasarı atarak görevini yapmış olmuyor,uzun lafın kısası derinliğini bilmediğin sularda yüzme derim
Çok Haklısınız Başkanım…ünlü bir filozof der ki ;
Haklı bir davayı, düşünen beyinlerin eleştirisi değil, kör biatçıların aptalca savunması yıpratır, yıkar...
Tebrikler bizden 1 kilo bergamotlu çay Ekli dosyayı görüntüle 11046
4 dönem vekillik yapmışsın 3 dönem uğraşıp sonuçlandıramamışsın.1 yasa tasarısı ile gönderme hakkını arttırmayı onaylattımEn az 3 dönem boyunca Milletvekillerinin yasa tasarısı gönderme hakkının artırılması için uğraşan kişi bendim.
Argümanları Araştır ondan sonra çık karşıma öyle konuş.
Bilmediğin konulara atlama.
Eksik olma canımTebrikler bizden 1 kilo bergamotlu çay Ekli dosyayı görüntüle 11046
Bak halen argümanını kontrol etmiyorsun ama senin için ben anlatayım4 dönem vekillik yapmışsın 3 dönem uğraşıp sonuçlandıramamışsın.1 yasa tasarısı ile gönderme hakkını arttırmayı onaylattım
Al bakalım bu günde foruma yazman için bir neden buldum Arda başkan.İtiraz edip ortalığı karıştırabilirsinBir de bize çalışmıyorsun diyorlar ya Cüneyt Başkanım.
Şu Meclisle Bir sen Bir Ben İlgileniyoruz Yazık! Yazık!
Geriye Kalan 98 Milletvekili Nerede Acaba?
Diplomatik Pasaport Çıkartırıp Tatile mi Gittiler
Önemli olan ne kadar süre vekil olduğum değildir.4 dönem vekillik yapmışsın 3 dönem uğraşıp sonuçlandıramamışsın.1 yasa tasarısı ile gönderme hakkını arttırmayı onaylattım
İlgini bu kadar çektiğine göre sen karıştır neden ben?Al bakalım bu günde foruma yazman için bir neden buldum Arda başkan.İtiraz edip ortalığı karıştırabilirsin
Tamam nası istersen teklif var zorlama yokİlgini bu kadar çektiğine göre sen karıştır neden ben?
Anlayışın İçin Teşekkür Ederim.Tamam nası istersen teklif var zorlama yok