Bekleyen Tasarilar (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Cüneyt Derin
  • Başlangıç tarihi

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Tamam o zaman çıkın tasarı verin verdiğiniz zaman da gidin arkasında durun diyorum.
Attığın 3 yasa tasarısını ben olmasam 1 kere atabileceğini unutma.Ayrıca konuşmuşken Milletvekilleri tasarı atarak görevini yapmış olmuyor,uzun lafın kısası derinliğini bilmediğin sularda yüzme derim :)

Ekli dosyalar

• IMG_3387.jpeg
    IMG_3387.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 21

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Attığın 3 yasa tasarısını ben olmasam 1 kere atabileceğini unutma.Ayrıca konuşmuşken Milletvekilleri tasarı atarak görevini yapmış olmuyor,uzun lafın kısası derinliğini bilmediğin sularda yüzme derim :)
En az 3 dönem boyunca Milletvekillerinin yasa tasarısı gönderme hakkının artırılması için uğraşan kişi bendim.

Argümanları Araştır ondan sonra çık karşıma öyle konuş.

Bilmediğin konulara atlama.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
En az 3 dönem boyunca Milletvekillerinin yasa tasarısı gönderme hakkının artırılması için uğraşan kişi bendim.

Argümanları Araştır ondan sonra çık karşıma öyle konuş.

Bilmediğin konulara atlama.
4 dönem vekillik yapmışsın 3 dönem uğraşıp sonuçlandıramamışsın.1 yasa tasarısı ile gönderme hakkını arttırmayı onaylattım😘

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
4 dönem vekillik yapmışsın 3 dönem uğraşıp sonuçlandıramamışsın.1 yasa tasarısı ile gönderme hakkını arttırmayı onaylattım😘
Bak halen argümanını kontrol etmiyorsun ama senin için ben anlatayım

Benim tezimi çürütmeye çalıştığın Argümanın’ı Meclise Sunmadan Önce Yönetim Zaten Yasa Tasarısı Gönderme Sınırını Ortadan kaldırdı.

Yine Söylüyorum Argümanlarını Araştır Ondan Sonra Çık Karşıma.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Bir de bize çalışmıyorsun diyorlar ya Cüneyt Başkanım.

Şu Meclisle Bir sen Bir Ben İlgileniyoruz Yazık! Yazık!

Geriye Kalan 98 Milletvekili Nerede Acaba?

Diplomatik Pasaport Çıkartırıp Tatile mi Gittiler🤣🤣🤣
Al bakalım bu günde foruma yazman için bir neden buldum Arda başkan.İtiraz edip ortalığı karıştırabilirsin😀

Ekli dosyalar

• IMG_3388.jpeg
    IMG_3388.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 17

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Önemli olan ne kadar süre vekil olduğum değildir.

Vekil Olduğum Süre Boyunca Neler Yapabildiğimdir.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş