Ben Bu Gece Ölmezsem Ölmem Ölmem.. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi

Befure04

Yeni Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 12167

Abi steam fiyatlarına bakayım dedim dolara geçtikten sonra bu ne abi bu neğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Sims 4 - 23 bin tl... ŞAKAAA MIIIIIIIIIIIII

Geçen 10 tlye aldığım Hatred kara cuma indirimli hali 4 dolar ayy bana birşeyler oluyor

Abi, dolar kuru artınca Steam fiyatları da uçtu gerçekten, Sims 4’ün 23 bin TL olması şaka gibi! Geçen seneki 10 TL’ye aldığın Hatred’in şimdi 4 dolar olması da ayrı bir durum. Böyle zamanlarda indirimleri takip etmek önemli tabii, ayrıca cs2 kasa açma siteleri gibi alternatiflerle oyun deneyimini daha uygun fiyatlara getirmek mümkün oluyor. Sabırlı olmak ve fırsatları iyi değerlendirmek lazım artık.
Abi, dolar kuru bu kadar artınca Steam fiyatları da uçuyor maalesef. Eskiden 10-20 TL’ye aldığımız oyunlar şimdi dolar bazlı hesaplanınca bir hayli pahalı görünüyor. Sims 4 gibi popüler oyunların fiyatları da haliyle yükseliyor. İndirimleri takip etmek, oyunları doğru zamanda almak en iyisi şu dönemde. Sabırlı olup fırsatları kollamak lazım artık.

EmirhanB.

😎
Yasaklı Üye
Vatandaş
Abi, dolar kuru bu kadar artınca Steam fiyatları da uçuyor maalesef. Eskiden 10-20 TL’ye aldığımız oyunlar şimdi dolar bazlı hesaplanınca bir hayli pahalı görünüyor. Sims 4 gibi popüler oyunların fiyatları da haliyle yükseliyor. İndirimleri takip etmek, oyunları doğru zamanda almak en iyisi şu dönemde. Sabırlı olup fırsatları kollamak lazım artık.
Kral dünyadan 50 ışık yılı uzaklıktamı yaşıyorsun sene kaç olmul cevap veriyorsun