Arkadaş herşeyi eline yüzüne bulaştırdığı için doğrudur orada da sahip çıkıyorumFs 22 de çiftliğim var ineklerin başına burağı koydum ordan jsjssksms

Arkadaş herşeyi eline yüzüne bulaştırdığı için doğrudur orada da sahip çıkıyorumFs 22 de çiftliğim var ineklerin başına burağı koydum ordan jsjssksms
Sakın ol yaptırcaz tırnaklarını jsksksskDenlinin her gece rüyalarına giren o efsanevi traktör
Hasatı bekliyor beyefendiSakın ol yaptırcaz tırnaklarını jskskssk
Başka işe yaramıyon sende napayımArkadaş herşeyi eline yüzüne bulaştırdığı için doğrudur orada da sahip çıkıyorum![]()
Buğdayı ektik verimli geçerse traktörü değiştircezHasatı bekliyor beyefendi
Ah çocuk adam beni kendin ile karıştırman sende haklısın abicim ne diyimBaşka işe yaramıyon sende napayım![]()
Sus yat aşşağa bana ban aldırma şimdiAh çocuk adam beni kendin ile karıştırman sende haklısın abicim ne diyim
Open the door FBISus yat aşşağa bana ban aldırma şimdi![]()
Çok yakındaOpen the door FBI
SinemalardaÇok yakında![]()
Terbiyesiz raporladım seniSus yat aşşağa bana ban aldırma şimdi![]()
Ben kül yutmaz Burak dhdhdhsTerbiyesiz raporladım seni
Çok yakında![]()
geçen yazdım buna dur çiftlikteyim şuan diyor traktör sürüyormuşHasatı bekliyor beyefendi
Virüs var mıdır korkusu loading..İnsanları torrente sürüklüyorlar resmen.
Abi, dolar kuru bu kadar artınca Steam fiyatları da uçuyor maalesef. Eskiden 10-20 TL’ye aldığımız oyunlar şimdi dolar bazlı hesaplanınca bir hayli pahalı görünüyor. Sims 4 gibi popüler oyunların fiyatları da haliyle yükseliyor. İndirimleri takip etmek, oyunları doğru zamanda almak en iyisi şu dönemde. Sabırlı olup fırsatları kollamak lazım artık.Ekli dosyayı görüntüle 12167
Abi steam fiyatlarına bakayım dedim dolara geçtikten sonra bu ne abi bu neğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Sims 4 - 23 bin tl... ŞAKAAA MIIIIIIIIIIIII
Geçen 10 tlye aldığım Hatred kara cuma indirimli hali 4 dolar ayy bana birşeyler oluyor
Abi, dolar kuru artınca Steam fiyatları da uçtu gerçekten, Sims 4’ün 23 bin TL olması şaka gibi! Geçen seneki 10 TL’ye aldığın Hatred’in şimdi 4 dolar olması da ayrı bir durum. Böyle zamanlarda indirimleri takip etmek önemli tabii, ayrıca cs2 kasa açma siteleri gibi alternatiflerle oyun deneyimini daha uygun fiyatlara getirmek mümkün oluyor. Sabırlı olmak ve fırsatları iyi değerlendirmek lazım artık.
Kral dünyadan 50 ışık yılı uzaklıktamı yaşıyorsun sene kaç olmul cevap veriyorsunAbi, dolar kuru bu kadar artınca Steam fiyatları da uçuyor maalesef. Eskiden 10-20 TL’ye aldığımız oyunlar şimdi dolar bazlı hesaplanınca bir hayli pahalı görünüyor. Sims 4 gibi popüler oyunların fiyatları da haliyle yükseliyor. İndirimleri takip etmek, oyunları doğru zamanda almak en iyisi şu dönemde. Sabırlı olup fırsatları kollamak lazım artık.