özür dilerim yanlışlıkla tartışma yarattığım için benim için tek gerçek @Başkan Teknoloji dir nokta.Tartışma yaratmayalım lütfen, konu dışında
özür dilerim yanlışlıkla tartışma yarattığım için benim için tek gerçek @Başkan Teknoloji dir nokta.Tartışma yaratmayalım lütfen, konu dışında
Fatih, sen biliyorsun bunları. Zamanında neden kapatıp gittiğimizi. Bunu en iyi bilen sensin. Bari sen bak böyle gelip burada konuşma. Neden gittiğimizi hatırlatayım istersen. Biz darbe yaptık değil mi? Ne oldu? Darbe başarısız olsun diyene Mahmut Hoca bizi banladı haksızlığıyla. Beni banladı, oyuncularımızı banladı, partimizin üyeleri banlandı. Oy farkını 2 sayıyla kaybettik darbeyi değil mi? Sonra yönetim sana ne söylemiş? Sen bana bunu kendin söyledin. Darbe olunca ben para kazanamıyorum diye. Onun için darbeye izin vermedim. Bunu sen bana söyledin Fatih. Aylar sonra. Bak bunlar için sen biliyorsun. Bari bak ben istemiyorum bazı konuları atayım burada. Ama her şeyin ne olduğunu iyi biliyorsunuz. Ben de söylüyorum ki bak biz darbe yapmışız değil mi? Beni neden banlıyorsun? Konu şu. Neden? Bak zamanında da biz haksızlığa uğradığımız için gittik. Adaletsizlik olduğu için gittik oyunda. Oyun kurallarına göre oynuyoruz ama banlanıyoruz bir şekilde bahane bulunuyor.Nikoo nikoo, kaybetmeyi sevmediğin için kaybedeceğimiz seçimde oy kullanmadığını hatırlıyorum..
Önceki problemde de çözmek yerine bütün partiye gaz verip ortalığı yangın yerine çevirdin, şimdi yine aynısını yapıyorsun.
Senin tabirin ile 'dirilis ittifakını ben istemiyordum ama xalil istediği için orada duruyorduk' bu cümle sana ait.
İstemediğin bir ittifak bozulduğu için niye bu kadar yangın yapıyorsun?
Xalili de , tüm Azerbaycanlı oyuncuları da saçma sapan düşüncelerin ile rezil etmeyi bırak artık.
Küfür konusuna gelince, küfür etmeyi bilmiyorsun kardeşim. Bana da yaptın bunu.
Ve inan bana herhangi bir insanın karşısında bu küfürlerin aynısını edemeyeceğine eminim.
Bence sen xalili de , Azerbaycanli tüm oyuncuları da saçma sapan fikirlerin ile baskılamayı bırak ve çek git.
İnan bana o partide senden başka kimsenin derdi kazanmak veya kaybetmek değil.
Uğurlu oyunu da al ve uzaklaş.
Amaç burada insanları provake etmek, başka bir şey değil.Niko tüm bunlar söylendi etti karşı tarafa da söylendi ama uyduk mu bu durumlara kimin kuklası olduk her seferin de kuklaniz olmayacağız deyip bizleri de zan altında bırakıyorsun
Bizim bir şeyden haberimiz yok karşılıklı konuşmalarınızı okuyoruz. Yönetimin oyuna müdahalesi var mı evet var olacakta bunu kendileride söylüyor zaten oyun onların biz oyuncuyuz gerektiği yerde müdahale edebilirler. Aylarca diriliş ittifakına karşı durduk yeri geldi başlarda kazandık sonra Türk Budun olarak tek kaldık sonra bizde yıkıldık yeni kurulanlar tutturamadı tutturanlarda size katıldı. Keşke biraz şapkayı önünüze koyup şu ittifakı ikiye bölelim yalandanda olsa rekabet yaratalım falan deseydiniz ama geldiğimiz noktada bunların bir önemi yok. Sizin söylediğiniz şeyleri zaten yönetim onaylıyor evet söyledik yaptık diyor ben sizin ne istediğinizi anlamadım şahsen başkanım.
Darbe yoksa seçim yok demektir, ancak para 1. planda olsa oyun işleyişinden kaldırrıım.Fatih, sen biliyorsun bunları. Zamanında neden kapatıp gittiğimizi. Bunu en iyi bilen sensin. Bari sen bak böyle gelip burada konuşma. Neden gittiğimizi hatırlatayım istersen. Biz darbe yaptık değil mi? Ne oldu? Darbe başarısız olsun diyene Mahmut Hoca bizi banladı haksızlığıyla. Beni banladı, oyuncularımızı banladı, partimizin üyeleri banlandı. Oy farkını 2 sayıyla kaybettik darbeyi değil mi? Sonra yönetim sana ne söylemiş? Sen bana bunu kendin söyledin. Darbe olunca ben para kazanamıyorum diye. Onun için darbeye izin vermedim. Bunu sen bana söyledin Fatih. Aylar sonra. Bak bunlar için sen biliyorsun. Bari bak ben istemiyorum bazı konuları atayım burada. Ama her şeyin ne olduğunu iyi biliyorsunuz. Ben de söylüyorum ki bak biz darbe yapmışız değil mi? Beni neden banlıyorsun? Konu şu. Neden? Bak zamanında da biz haksızlığa uğradığımız için gittik. Adaletsizlik olduğu için gittik oyunda. Oyun kurallarına göre oynuyoruz ama banlanıyoruz bir şekilde bahane bulunuyor.
Ricam ikili tartışmaya girmeyelim @F.T @ErenASen orada duracaksın.
Siz yamuk durdugunuz için karşınızda böyle bir güç oluştu. Bunda sizin de kazık, hainlik kelimelerine siyaset anlamı yüklemeniz var.
Bize darbede kazık attıktan sonra herhangi bir seçim kazandın mi? Kazanamadın.
Demekki neymiş ? Söz veriyorsan tutacakmissin.
Tutmadiysan, sana o saatten sonra kimsenin güvenmesini beklemeyeceksin zaten öyle de oldu.
Yazılı olan kadar yazılı olmayan kuralları da göz önünde bulundurmazsan karşında böyle bir güç ile yok olursun .
Buna yanıt bekliyoruz.@niko_23 buna yanıt bekliyoruz.
İttifak yoktu diyorsun ya milli gençliği neden destekledin mesela?
Fatih, sen biliyorsun bunları. Zamanında neden kapatıp gittiğimizi. Bunu en iyi bilen sensin. Bari sen bak böyle gelip burada konuşma. Neden gittiğimizi hatırlatayım istersen. Biz darbe yaptık değil mi? Ne oldu? Darbe başarısız olsun diyene Mahmut Hoca bizi banladı haksızlığıyla. Beni banladı, oyuncularımızı banladı, partimizin üyeleri banlandı. Oy farkını 2 sayıyla kaybettik darbeyi değil mi? Sonra yönetim sana ne söylemiş? Sen bana bunu kendin söyledin. Darbe olunca ben para kazanamıyorum diye. Onun için darbeye izin vermedim. Bunu sen bana söyledin Fatih. Aylar sonra. Bak bunlar için sen biliyorsun. Bari bak ben istemiyorum bazı konuları atayım burada. Ama her şeyin ne olduğunu iyi biliyorsunuz. Ben de söylüyorum ki bak biz darbe yapmışız değil mi? Beni neden banlıyorsun? Konu şu. Neden? Bak zamanında da biz haksızlığa uğradığımız için gittik. Adaletsizlik olduğu için gittik oyunda. Oyun kurallarına göre oynuyoruz ama banlanıyoruz bir şekilde bahane bulunuyor.
Hocam, siz anlamıyorsunuz. Siz karşı tarafa kazandırmak istedikçe biz güclendik. Bakın oyun hakimliğinde ittifak dağılmıştı. Bir dakika kala oyun hakimliği adaylığımı çıkardım. Sonra ÖVİP bana destek oldu, Asil Türk destek oldu, Ekremler destek oldu, karşı taraftan da bazı destekler oldu. Oyun hakimliğimi kazandım. Bu kadar basit. İttifak yoktu onda. Aday bile çıkarmıyorduk. Ayhan abi sen biliyorsun. Ben son dakika yazdım sana. Aday çıkayım mı ben? Ayhan abi gelsin söylesin ya doğruları bari. Yoktu ittifak. Dağılmıştı. Sonra yeniden yapılanma oldu. Sonra yeniden dağıldı. Çok olaylar oldu.Diriliş olmak istemiyorum ancak oyun savcısı olursam desteklesinler![]()
Fatih Tutuk adamdır.Niko sen multiden banlandın.
Sen banlandigin için tüm partiyi galeyana getirmek ne demek ?
Partinde ki insanlar senin kuklan mi?
Size o zaman da söyledim. Durun çözeriz bir şekilde.
Siz naptiniz? Tüm partiyi küfürler ile oyundan çektiniz. Sebep: Niko banlandı.
Halili de o partide ki tüm üyeleri de kendine kukla yapmışsın, istediğin gibi gazliyorsun.
Sorun atb veya Halil değil.
Sorun sensin.
İroni için lütfen konunun başlığına bakın "biz size hiç küfür etmedik"Niko sen multiden banlandın.
Sen banlandigin için tüm partiyi galeyana getirmek ne demek ?
Partinde ki insanlar senin kuklan mi?
Size o zaman da söyledim. Durun çözeriz bir şekilde.
Siz naptiniz? Tüm partiyi küfürler ile oyundan çektiniz. Sebep: Niko banlandı.
Halili de o partide ki tüm üyeleri de kendine kukla yapmışsın, istediğin gibi gazliyorsun.
Sorun atb veya Halil değil.
Sorun sensin.
Övipe sözün var,Hocam, siz anlamıyorsunuz. Siz karşı tarafa kazandırmak istedikçe biz güclendik. Bakın oyun hakimliğinde ittifak dağılmıştı. Bir dakika kala oyun hakimliği adaylığımı çıkardım. Sonra ÖVİP bana destek oldu, Asil Türk destek oldu, Ekremler destek oldu, karşı taraftan da bazı destekler oldu. Oyun hakimliğimi kazandım. Bu kadar basit. İttifak yoktu onda. Aday bile çıkarmıyorduk. Ayhan abi sen biliyorsun. Ben son dakika yazdım sana. Aday çıkayım mı ben? Ayhan abi gelsin söylesin ya doğruları bari. Yoktu ittifak. Dağılmıştı. Sonra yeniden yapılanma oldu. Sonra yeniden dağıldı. Çok olaylar oldu.
Hayır değildi, söz verdi ondan destekledi. bunu iddia ediyor.Diriliş ittifakındaydık evet demek zormu?
Neredeydi ittifak? Dağılmamış mıydık? ... Dağılmamıştık mıydık Kadir? Bari sen yalanları konuşma ya. Lütfen. Dağılmıştık biz. Sonradan sen geldin, yeni yapılanma oldu, böyle olacak, böyle olacak diye... Bak, açmıyorum bazı konuları ama gerekirse atacağım her şeyi. Atmak istemiyorum. Bakanlıkları karşı tarafa nereden verdik? Neydi? Neydi? Bak, çok şeyi açmak istemiyorum ben. Ama hepsinin de esisleri de var. Gerekirse açıklarım. Burası burada. Kütleye oynamayın lütfen. Biz ittifak yoktu demiyoruz. Vardı ittifak ön tarafında, sonra dağıtıldı ittifak. Sonra yeniden yapılanma oldu, makamlar dağıtıldı, bölündü, şu şu olacak diye. Sonra yeniden dağıldı ittifak. Yani düzenli formada bir ittifak yetmedi ki. Ahmet Gün başkanın başkanı olunca da dağılmıştı ittifak. Son anda Asil Türk'ü ikna edip, ben Ahmet Gün'e oy kullandıktan sonra... ÖvÜp oyun başkanlığını aldı. Bunları sen biliyorsun. ÖvÜp oyun başkanlığı alsın diye gelmedin mi oyuna, Kadir? Altın oku onun için getirmediniz mi? Yoktu, yeni anlaşmalar yapılacaktı. Dağılmıştı ittifak. Bunu herkes biliyor, bari siz yalan konuşmayın ya, lütfen. Gelsin Ayhan abi buraya, Asil Türk'ten Oğuzhan Oğuz buraya. Ahmet buraya Ben hatta söz verdim Oğuzhan'a, ÖvÜp bir destekle, sonra seni destekleriz diye.Yoo ittifaktık, niko adaydı onu destekledik. Reddedilcek ne var onu anlamıyorum. Herkes biliyordu ittifak olduğumuzu ki
Güzel kardeşim madem dağıldın neden ekremi destekledin daha 10 gün önceki seçimde.Neredeydi ittifak? Dağılmamış mıydık? ... Dağılmamıştık mıydık Kadir? Bari sen yalanları konuşma ya. Lütfen. Dağılmıştık biz. Sonradan sen geldin, yeni yapılanma oldu, böyle olacak, böyle olacak diye... Bak, açmıyorum bazı konuları ama gerekirse atacağım her şeyi. Atmak istemiyorum. Bakanlıkları karşı tarafa nereden verdik? Neydi? Neydi? Bak, çok şeyi açmak istemiyorum ben. Ama hepsinin de esisleri de var. Gerekirse açıklarım. Burası burada. Kütleye oynamayın lütfen. Biz ittifak yoktu demiyoruz. Vardı ittifak ön tarafında, sonra dağıtıldı ittifak. Sonra yeniden yapılanma oldu, makamlar dağıtıldı, bölündü, şu şu olacak diye. Sonra yeniden dağıldı ittifak. Yani düzenli formada bir ittifak yetmedi ki. Ahmet Gün başkanın başkanı olunca da dağılmıştı ittifak. Son anda Asil Türk'ü ikna edip, ben Ahmet Gün'e oy kullandıktan sonra... ÖvÜp oyun başkanlığını aldı. Bunları sen biliyorsun. ÖvÜp oyun başkanlığı alsın diye gelmedin mi oyuna, Kadir? Altın oku onun için getirmediniz mi? Yoktu, yeni anlaşmalar yapılacaktı. Dağılmıştı ittifak. Bunu herkes biliyor, bari siz yalan konuşmayın ya, lütfen. Gelsin Ayhan abi buraya, Asil Türk'ten Oğuzhan Oğuz buraya. Ahmet buraya Ben hatta söz verdim Oğuzhan'a, ÖvÜp bir destekle, sonra seni destekleriz diye.
Evet geldim ittifakı ben yapılandırdım tekrar.Neredeydi ittifak? Dağılmamış mıydık? ... Dağılmamıştık mıydık Kadir? Bari sen yalanları konuşma ya. Lütfen. Dağılmıştık biz. Sonradan sen geldin, yeni yapılanma oldu, böyle olacak, böyle olacak diye... Bak, açmıyorum bazı konuları ama gerekirse atacağım her şeyi. Atmak istemiyorum. Bakanlıkları karşı tarafa nereden verdik? Neydi? Neydi? Bak, çok şeyi açmak istemiyorum ben. Ama hepsinin de esisleri de var. Gerekirse açıklarım. Burası burada. Kütleye oynamayın lütfen. Biz ittifak yoktu demiyoruz. Vardı ittifak ön tarafında, sonra dağıtıldı ittifak. Sonra yeniden yapılanma oldu, makamlar dağıtıldı, bölündü, şu şu olacak diye. Sonra yeniden dağıldı ittifak. Yani düzenli formada bir ittifak yetmedi ki. Ahmet Gün başkanın başkanı olunca da dağılmıştı ittifak. Son anda Asil Türk'ü ikna edip, ben Ahmet Gün'e oy kullandıktan sonra... ÖvÜp oyun başkanlığını aldı. Bunları sen biliyorsun. ÖvÜp oyun başkanlığı alsın diye gelmedin mi oyuna, Kadir? Altın oku onun için getirmediniz mi? Yoktu, yeni anlaşmalar yapılacaktı. Dağılmıştı ittifak. Bunu herkes biliyor, bari siz yalan konuşmayın ya, lütfen. Gelsin Ayhan abi buraya, Asil Türk'ten Oğuzhan Oğuz buraya. Ahmet buraya Ben hatta söz verdim Oğuzhan'a, ÖvÜp bir destekle, sonra seni destekleriz diye.
Bıkdım, tekrar tekrar söylemekten bıktım bende. İttifak vardı, yoktu, ben bilmiyorum. Ben hiçbir makam anlaşması yapmamışım kimseyle. ÖVİp benim dostum. Ona destek olacağım tabii ki de. Ama hiçbir anlaşma yoktu. Zaten Altınok' geldikten sonra hiçbir anlaşma yapmamışız. Kim hangi makam alacak, kim ne yapacak, ittifaklarda öyle dönüyor olaylar. Anlaşmayı 5-6 gün bundan önce Fatih Tutuk'a yazdım, ne yapacağız diye. Üçlümü bölelim ittifakı falan diye. Onu da siz bizi de zorladığınız için, Fatih'leri de zorladığınız için üçlü ittifak kurmak istedik, bölünelim istedik. Akşam sesli toplantı yapacaktık, sabahlar sağolsun Fatih'le Kadir sizi almış grupe, bir de kalkmışım ban yemişim. Olay bu. Kimse bana oradan söyleyemez ki ben herhangi bir makam içinde anlaşma yapmışım. Kimse söyleyemez bana bunu, o grupta ilerden. Gelsin bana söylesin kimse, birisi ki ben herhangi bir makam içinde anlaşmışım. Asil Türke sözüm vardı, Ekremlere sözüm vardı. Söz bitti, kimseye borcum yoktu. Ondan sonra isterseç Fatih'le ittifak kururum, istersen Asil Türkle kururum, istersen Sinan Sevim'le kururum. Anlaşarım, arkadaşlarım hepsi sonuçta. Sağolaşarım, yolumuz ayrıldı diye çıkarım. Bu kadar basit.savcı ve hakim karışmış, niko hakimdi
Seçim Sonuçları:
1. Seçenek: ÖZGÜRLÜK VE İRADE - Aldığı Oy: 418
2. Seçenek: MİLLİ HAREKÂT - Aldığı Oy: 416
3. Seçenek: ASİL TÜRK - Aldığı Oy: 39
4. Seçenek: MİLLİ SANCAK - Aldığı Oy: 25
5. Seçenek: TURAN HAREKAT - Aldığı Oy: 23
6. Seçenek: ALTIN OK - Aldığı Oy: 17
7. Seçenek: AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ - Aldığı Oy: 14
8. Seçenek: YÜKSELEN GENÇLİK - Aldığı Oy: 14
9. Seçenek: UYANIŞ - Aldığı Oy: 6
10. Seçenek: MİLLİ GENÇLİK - Aldığı Oy: 1
Şeklindedir.