Teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlı kandillerNeyse abi sırf sana saygımdan konu hakkında yorum yapmayacağım artık..![]()
Teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlı kandillerNeyse abi sırf sana saygımdan konu hakkında yorum yapmayacağım artık..![]()
Sağolasın abim hayırlı kandillerTeşekkür ederim Allah razı olsun hayırlı kandiller
Niko tüm saydıkların tamamda. O gece @BaşkanOnline gruba girip tabiri caizse ağzına geleni saydı ve ittifağı dağıtmamızı söyledi. Hepimiz oradaydık.Hocam, biz 6 parti birleşmişiz, tamam mı? Oyunda 15 tane parti var. 9 tane de o tarafla birleşsin. Olamaz, bak. Ben gittim o tarafa. Beni yönlendirdiniz, gittim o tarafa. Orada bir söz konuştum. 10 dakika sonra beni banladınız. Siz neden benimle ilgili böyle konuşuyorsun diye. Gene bir, o grupta soruyorum, bunu kim söyledi diye. Kimse bir şey anlamıyor. Hepsi diyor, bana mı imada bulunuyorsun falan. Bak şimdi ben o grupta nasıl olayım? Onlarla nasıl aynı yolu yürüyebilirim mesela? Ben bilmiyorum. Belki de siz bana öyle söylemişsiniz de olabilirsiniz. Ama siz bunu yaparken, bak yine söylüyorum, siz karşı tarafa kazandırmak isterken biz ne yapacaktık biliyor musunuz? Karşı taraftan bir partiyi yanımıza çekecektik. Bak biz karşı tarafla oynamıyoruz ki zaten. Sizle oynuyoruz. Siz o tarafa yönlendiriyorsunuz, biz sizi yenmek için oynuyoruz bu oyunu. Bizim için karşı taraf falan yok. Zaten biz oyunda rekabeti sağlayan bizleriz. Ama siz hep karşı tarafa bir şeyler yapmak için uğraşırken biz sizden daha da güclennmek için çabaladık. Sonunda bizi birbirimizle kavga ettirdiniz işte. Helal olsun size. Ne diyeyim ben? Bana bugün Kadir Aydın'la, Fatih Tutuk'la veya Ayhan abiyle neden kavga ettiriyorsunuz?
Buna cevap vermek istiyorum. Yükselen Gençlik partisinin oyuna dönmesini sağlayarak mı karşıya destek oldular, yükselen gelince size katıldılar Bozkurt Harekat Partisi oyunu bıraktı bunun yüzünden bu zaman mı karşıya destek olmuş oldular, Göktürk Partisini Belli sebeplerden kapattılar bunu yaparak mı karşıya destek olmuş oldular. Yönetim kimseye destek olmadı olsaydı bu kadar güçlenemezdi diriliş ittifakı. Yönetim diyorki istesem sinan sevime referandumda izin verirdim tek aday olur seçimi kazanırdı ama yapmadık diyor hala siz destek oldunuz biz rekabet sağladık falan diyorsunuz.Hocam, biz 6 parti birleşmişiz, tamam mı? Oyunda 15 tane parti var. 9 tane de o tarafla birleşsin. Olamaz, bak. Ben gittim o tarafa. Beni yönlendirdiniz, gittim o tarafa. Orada bir söz konuştum. 10 dakika sonra beni banladınız. Siz neden benimle ilgili böyle konuşuyorsun diye. Gene bir, o grupta soruyorum, bunu kim söyledi diye. Kimse bir şey anlamıyor. Hepsi diyor, bana mı imada bulunuyorsun falan. Bak şimdi ben o grupta nasıl olayım? Onlarla nasıl aynı yolu yürüyebilirim mesela? Ben bilmiyorum. Belki de siz bana öyle söylemişsiniz de olabilirsiniz. Ama siz bunu yaparken, bak yine söylüyorum, siz karşı tarafa kazandırmak isterken biz ne yapacaktık biliyor musunuz? Karşı taraftan bir partiyi yanımıza çekecektik. Bak biz karşı tarafla oynamıyoruz ki zaten. Sizle oynuyoruz. Siz o tarafa yönlendiriyorsunuz, biz sizi yenmek için oynuyoruz bu oyunu. Bizim için karşı taraf falan yok. Zaten biz oyunda rekabeti sağlayan bizleriz. Ama siz hep karşı tarafa bir şeyler yapmak için uğraşırken biz sizden daha da güclennmek için çabaladık. Sonunda bizi birbirimizle kavga ettirdiniz işte. Helal olsun size. Ne diyeyim ben? Bana bugün Kadir Aydın'la, Fatih Tutuk'la veya Ayhan abiyle neden kavga ettiriyorsunuz?
Bunu da belirtmeden geçmeyeceğim, gerekirse 0 oyuncuyla başlarım, gerekirse tüm üyelikleri silerim dedim.Niko tüm saydıkların tamamda. O gece @BaşkanOnline gruba girip tabiri caizse ağzına geleni saydı ve ittifağı dağıtmamızı söyledi. Hepimiz oradaydık.
Sonradan nasıl olduda kadir hain oldu.
Bunu merak ediyorum
Bak niko bunlar olağan şeyler dedik. Dedikki bitsin ittifak sorun yok. Kazanmak istersek Gerekirse tek parti oluruz diriliş partisi kurar kazanırız. Ama yanaşılmadı buna.Hocam, biz 6 parti birleşmişiz, tamam mı? Oyunda 15 tane parti var. 9 tane de o tarafla birleşsin. Olamaz, bak. Ben gittim o tarafa. Beni yönlendirdiniz, gittim o tarafa. Orada bir söz konuştum. 10 dakika sonra beni banladınız. Siz neden benimle ilgili böyle konuşuyorsun diye. Gene bir, o grupta soruyorum, bunu kim söyledi diye. Kimse bir şey anlamıyor. Hepsi diyor, bana mı imada bulunuyorsun falan. Bak şimdi ben o grupta nasıl olayım? Onlarla nasıl aynı yolu yürüyebilirim mesela? Ben bilmiyorum. Belki de siz bana öyle söylemişsiniz de olabilirsiniz. Ama siz bunu yaparken, bak yine söylüyorum, siz karşı tarafa kazandırmak isterken biz ne yapacaktık biliyor musunuz? Karşı taraftan bir partiyi yanımıza çekecektik. Bak biz karşı tarafla oynamıyoruz ki zaten. Sizle oynuyoruz. Siz o tarafa yönlendiriyorsunuz, biz sizi yenmek için oynuyoruz bu oyunu. Bizim için karşı taraf falan yok. Zaten biz oyunda rekabeti sağlayan bizleriz. Ama siz hep karşı tarafa bir şeyler yapmak için uğraşırken biz sizden daha da güclennmek için çabaladık. Sonunda bizi birbirimizle kavga ettirdiniz işte. Helal olsun size. Ne diyeyim ben? Bana bugün Kadir Aydın'la, Fatih Tutuk'la veya Ayhan abiyle neden kavga ettiriyorsunuz?
Onu işine geldiyinde dost gelmiyince hain ilan ediyor şahsi fikrimNiko tüm saydıkların tamamda. O gece @BaşkanOnline gruba girip tabiri caizse ağzına geleni saydı ve ittifağı dağıtmamızı söyledi. Hepimiz oradaydık.
Sonradan nasıl olduda kadir hain oldu.
Bunu merak ediyorum
Evet hatta bana oyunda ilk yapılan seçim sonucunu attınız 3 5 oyla oyun başkanı seçilmiş insanlar vardı. Gerekirse buradan devam ederim dedinizBunu da belirtmeden geçmeyeceğim, gerekirse 0 oyuncuyla başlarım, gerekirse tüm üyelikleri silerim dedim.
Daha ne diyeyim arkadaslar?
Hocam bak burada oynayan oyuncular hepsi lider karakterli oyuncular, tamam mı? Sen beni neden zorluyorsunuz partinizi birleştirin diye? Ben 10 tane üyemle kalırım, oynarım. Her partinin kendi düzeni var. Bakın siz birleştiriyorsunuz partileri, tamam mı? Birleştiriyorsan böyle kavgalar çıkıyor. Oyuncular arasında. Hep kavgaya, kaosa sürüklüyorsunuz oyunu. Halbuki oyun çok güzel. Siz karışmayın. Bakın siz beni yönlendirmeyin Sinan Sevim'e. Ben kendim gideyim Sinan Sevim'e. Belki ben Altınok ile birleşeceğim. Belki Kadir Aydın ile ben kavga edeceğim. Kendim Sinan Sevim'e gitmek isteyeceğim. Belki ben Yükselen ile yan yana olmak istemiyorum. Belki ben çengizler ile birleşmek istiyorum. Belki ben Bilgem ile arkadaş olup... Bilgem yok da oyunda, bilmiyorum var mı yok mu, onunla birleşeceğim. Bana neden oraya git, buraya git, partini birleştir diye yapıyorsunuz? Bakın parti birleşmesi gelince benim kaç tane üyem oyun sildi biliyor musun? Herkes birleşmiş, bir aile ortamı oluşturmuşuz. Bizi neden buna zorluyorsunuz? Neden biz durmadan oyuna oyuncu getirmek için çabalarken... ...siz oyundan oyuncuları küstürmeye çabalıyorsunuz, çalışıyorsunuz? Oyundan oyuncuları soğutuyorsunuz, neden? Eyvallah, oyun sizin. Ama bu kadar da olmaz ya. Herkes bıkmış. Kimse yüzünüze söylemiyor burada işte. Gelsin Kadir'i söylesin, Fatih'i söylesin, Ayhan abi söylesin. Herkes, bak 15 tane, kaç tane parti varsa uyanış söylesin. Doğruları söyleyin, lütfen burada kimse yalandan yönetime iyi gözükmek için beğeni vurmasın. Doğruları söyleyin ki oyunumuz gelişsin. Bu oyunu oynayan bizleriz. Sen diyorsun ki basın gitsin. Biz gittik, kim oynayacak bu oyunu? Bu oyunu zaten lider karakterli oyuncular oynuyor. Bizleriz bu oyunu büyüten.Yahu kimse kuklamız olsun demiyoruz, rekabet sağlanana kadar bu müdahale olacak diyoruz.
Bangır bangır partilere birleşin diyoruz, birleşmezseniz şöyle olur diye duyurular yayınlıyoruz, rekabeti sağlayana kadar herkese müdahale ederim demedim mi ittifak grubunda? bu kadar basit.
Ben bu oyunun sahibi olarak 6 partinin birleşip aylarca seçim kazanmasını haksızlık olarak görüyorum, benim adalet anlayısım bu. bu kadar basit.
2 kez ittifak grubuna girdim 2sinde de madem bu kadar birbirinizi seviyorsunuz tek parti olun birleşin diriliş partisi olun bizi de uğraştırmayın dedim.Bak niko bunlar olağan şeyler dedik. Dedikki bitsin ittifak sorun yok. Kazanmak istersek Gerekirse tek parti oluruz diriliş partisi kurar kazanırız. Ama yanaşılmadı buna.
Dedikki madem ses yok ittifak bitsin herkes tek takılı çok çok seçim kaybedilir ne var bunda 3 4 dönemde biz kaybedelim. Zaten vali belediye seçimi yok. Kaybeettiğin seçim bakanlık ob , yav karşısı kazansın bir kaç dönem bişe cıkmaz dedik biraz heyecan olur muhalefet yaparız dedik. Ama kazanma hırsına o kadar bürünmüşsünki , yönetim dedi diye karşısı ile birleştin parti kurdun forumda konu açtınız.
Bu dediğinizi @KadirBey. Öncesinde teklif etti. Sabaha kadar konuştuk hatta ne hikmetse ozaman bir sonuca varamamıştık2 kez ittifak grubuna girdim 2sinde de madem bu kadar birbirinizi seviyorsunuz tek parti olun birleşin diriliş partisi olun bizi de uğraştırmayın dedim.
Ben diyorum ki gerekirse 0dan başlarım sen diyorsun ki biz gittik kim oynayacak bu oyunu.Hocam bak burada oynayan oyuncular hepsi lider karakterli oyuncular, tamam mı? Sen beni neden zorluyorsunuz partinizi birleştirin diye? Ben 10 tane üyemle kalırım, oynarım. Her partinin kendi düzeni var. Bakın siz birleştiriyorsunuz partileri, tamam mı? Birleştiriyorsan böyle kavgalar çıkıyor. Oyuncular arasında. Hep kavgaya, kaosa sürüklüyorsunuz oyunu. Halbuki oyun çok güzel. Siz karışmayın. Bakın siz beni yönlendirmeyin Sinan Sevim'e. Ben kendim gideyim Sinan Sevim'e. Belki ben Altınok ile birleşeceğim. Belki Kadir Aydın ile ben kavga edeceğim. Kendim Sinan Sevim'e gitmek isteyeceğim. Belki ben Yükselen ile yan yana olmak istemiyorum. Belki ben çengizler ile birleşmek istiyorum. Belki ben Bilgem ile arkadaş olup... Bilgem yok da oyunda, bilmiyorum var mı yok mu, onunla birleşeceğim. Bana neden oraya git, buraya git, partini birleştir diye yapıyorsunuz? Bakın parti birleşmesi gelince benim kaç tane üyem oyun sildi biliyor musun? Herkes birleşmiş, bir aile ortamı oluşturmuşuz. Bizi neden buna zorluyorsunuz? Neden biz durmadan oyuna oyuncu getirmek için çabalarken... ...siz oyundan oyuncuları küstürmeye çabalıyorsunuz, çalışıyorsunuz? Oyundan oyuncuları soğutuyorsunuz, neden? Eyvallah, oyun sizin. Ama bu kadar da olmaz ya. Herkes bıkmış. Kimse yüzünüze söylemiyor burada işte. Gelsin Kadir'i söylesin, Fatih'i söylesin, Ayhan abi söylesin. Herkes, bak 15 tane, kaç tane parti varsa uyanış söylesin. Doğruları söyleyin, lütfen burada kimse yalandan yönetime iyi gözükmek için beğeni vurmasın. Doğruları söyleyin ki oyunumuz gelişsin. Bu oyunu oynayan bizleriz. Sen diyorsun ki basın gitsin. Biz gittik, kim oynayacak bu oyunu? Bu oyunu zaten lider karakterli oyuncular oynuyor. Bizleriz bu oyunu büyüten.
Bunu ben oyuna dönmeden öncede söyledim, grupta yazdım. Sistemi de anlattım. Hatta bu yayılsın diye Sinan sevime bile anlattım2 kez ittifak grubuna girdim 2sinde de madem bu kadar birbirinizi seviyorsunuz tek parti olun birleşin diriliş partisi olun bizi de uğraştırmayın dedim.
Şimdi hocam, bakın, diyorsanız ki ittifak olmasın, tamam. Birleşim partiler, tamam. Şimdi biz o altı parti, hepimiz birleşip altın okta veya bizim partiye, fark etmez. Altı parti birleşip bir parti olsaydı, nasıl olacaktı o zaman? Yine biz kazanmayacak mıydık? Aynı şey olmuyor mu? Aynı durum olmayacak mıydı? O zaman da bizi banlayacaktınız yine. Neden birleştiniz diye. Bak, ben bunu diyorum size. Aynı şey olmuyor mu? Ama siz birleştirince ne yapıyorsunuz, biliyor musunuz? Bak böyle, kavgalar yapıyorsunuz o oyuncular arasında. Her şeyin düzeni bozuluyor.Yahu kimse kuklamız olsun demiyoruz, rekabet sağlanana kadar bu müdahale olacak diyoruz.
Bangır bangır partilere birleşin diyoruz, birleşmezseniz şöyle olur diye duyurular yayınlıyoruz, rekabeti sağlayana kadar herkese müdahale ederim demedim mi ittifak grubunda? bu kadar basit.
Ben bu oyunun sahibi olarak 6 partinin birleşip aylarca seçim kazanmasını haksızlık olarak görüyorum, benim adalet anlayısım bu. bu kadar basit.
Bu oyunda doğruları konuşan ban alıyor yönetimSayın Yönetim,
Gerçekleri çarpıtarak bizi suçlamaya çalışıyorsunuz ama herkes gerçeği biliyor!
1. Biz size asla küfür etmedik!
Bu iftiralarla kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.
2. Biz oyuna kendimiz dönmedik, siz bizi geri döndürdünüz!
Bizzat siz, özellikle nikodan ve Halil Halilzade’den özür dilediniz.
Oyunda adalet olacak diye söz verdiniz.
Asla adaletsizlik yapmayacağınızı garanti ettiniz!
3. Yalan söylemeyin, her şeyin kanıtı var!
Elimizde bütün konuşmalar mevcut.
İstediğiniz zaman ispatlamaya hazırız!
Şimdi kalkıp gerçekleri saptırarak kendinizi temize çıkarmaya çalışıyorsunuz, ama bu çabanız nafile.
Bizi ve diğer oyuncuları kandıramazsınız!
Sadece 5-10 kişiyi aldatabilirsiniz ama tüm parti yöneticileri gerçeği biliyor.
Siz herkesi istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.
Bizi de kuklanız yapmak istediniz ama izin vermedik!
Ve işte bu yüzden üzerimize geliyorsunuz.
Ama şunu unutmayın: Siz ne söylerseniz söyleyin, biz aksini yapacağız!
Biz adaleti, özgürlüğü ve gerçekleri savunacağız.
Baskılarınız bizi susturamaz!
Neden kabul etmediklerini söyleyeyim sana. Şahsi fikrimBunu ben oyuna dönmeden öncede söyledim, grupta yazdım. Sistemi de anlattım. Hatta bu yayılsın diye Sinan sevime bile anlattım
@EKREM anlatmadım mı bunları, bu konularda işlenmedi mi![]()
ÖVİP'e sözümüz yoktu. ÖVİP bizim yol arkadaşımız. Oyuna geldiğim günden beri yol arkadaşımız. Ona, onun için destek oldum. Avziyet'e destek olma nedenim, bana oyuna hakimliğinde destek oldular, ben de onun için destek oldum. Olay bu kadar basit.Sana oyun hakimi seçiminde destek oldukları için söz verdin sen de onlara savcılıkta oldun sonra oyun başkanı seiçiminde oldun.
İttifağın adını söz vermiştim olarak değiştirip kendi çıkarlarınıza göre işletmişsiniz buradan bunu anlıyoruz.
Size göre ittifak yok, söz vermiştiniz oy verdiniz.
abuzeyte neden destek oldunuz peki?
övip ve asil türke sözünüz vardı anladık.
milli gençliğin adayını neden desteklediniz?
Bu sorunun yanıtını bekliyoruz.
Çok basit sen altı parti birleşip tek parti oluyorsan karşıdaki için bir sürpriz yok kartlar açık oynanıyor.Şimdi hocam, bakın, diyorsanız ki ittifak olmasın, tamam. Birleşim partiler, tamam. Şimdi biz o altı parti, hepimiz birleşip altın okta veya bizim partiye, fark etmez. Altı parti birleşip bir parti olsaydı, nasıl olacaktı o zaman? Yine biz kazanmayacak mıydık? Aynı şey olmuyor mu? Aynı durum olmayacak mıydı? O zaman da bizi banlayacaktınız yine. Neden birleştiniz diye. Bak, ben bunu diyorum size. Aynı şey olmuyor mu? Ama siz birleştirince ne yapıyorsunuz, biliyor musunuz? Bak böyle, kavgalar yapıyorsunuz o oyuncular arasında. Her şeyin düzeni bozuluyor.
Aynen hocam, sevgiler.Bu oyunda doğruları konuşan ban alıyor yönetim