beni tanımayan kafasına sıksın zaten…Yav o kadar ismim yaziyor lütfen. Söylesem de tanimican ama ben seni tanıyorum. Saltanattan
![]()
beni tanımayan kafasına sıksın zaten…Yav o kadar ismim yaziyor lütfen. Söylesem de tanimican ama ben seni tanıyorum. Saltanattan
![]()
Abi biz eraba alcaz. Meyreleş meyreleşşMeyreleşşş
Eğer ben çağırıp dön demeseydim siz zor görürdünüz birdaha makamBen bu oyuna neden dönmüşüm sor bakayım ekreme @EKREM
Halil halilzade forumdan da duyuru yaptı. Hastalığından dolayı parti başkanlığını bana devretti. Herkes biliyor, siz mi bilmiyordunuz? Ben kaç gündür yeni sistem kurmuşum partimde. Yeni yöneticiler atamışım. Kaç gündür parti başkanıyım. Siz mi bilmiyordunuz bunu hocam? Tüm oyun biliyoruz, siz mi bilmiyorsunuz? Halil halilzade gelip Türk Ulus Birliği'ni kururken partinin başında kim vardı? NİKOHalil halilzade ne zaman parti üyesi olmuş bu arada?
Kendinizi kandrııyorsunuz.
Xelil her zaman baskandı.
Halilden dümdüz üye gibi bahsetmen geçmişinize saygısızlık.
Bu konuyla ilgili en az 5 defa konustuk geçmiş mesajda.Halil halilzade forumdan da duyuru yaptı. Hastalığından dolayı parti başkanlığını bana devretti. Herkes biliyor, siz mi bilmiyordunuz? Ben kaç gündür yeni sistem kurmuşum partimde. Yeni yöneticiler atamışım. Kaç gündür parti başkanıyım. Siz mi bilmiyordunuz bunu hocam? Tüm oyun biliyoruz, siz mi bilmiyorsunuz? Halil halilzade gelip Türk Ulus Birliği'ni kururken partinin başında kim vardı? NİKO
Yönetim kim kimle dost arkadaş olacak buna karışamaz Niko. Yönetimin Aralık ayında bizden bir talepte bulundu birlikte ittifak üyeleri ile bir münazara yapalım oyuna rekabeti geri getirelim dedi.İlla ki benim dediğim olsun demedi.Biz ne yaptık o dönem de kalâ bile almadık yine bildiğimizi okuduk ve devam ettik mi ettik.Sonrasinda oyuna müdahale etme hakkı doğdu yani bizim tavrımıza karşılık bunu yapması normal değil mi? Şimdi eğri oturup doğru konuşalım aylardır diriliş ittifakı tabiri caizse oyunun içinden geçtik.Ha bu Bizim suçumuz mu değil karşı taraf menfaat ve çıkarların da anlaşıp bir araya gelemediğinden böyle oldu.Bana kimse şu parti ile birleş et demedi yalan konuşmam sadece parti birleştirme işleminde sen neden katılmak istemiyorsun diye sordu bende gereken cevabı verdim ve Asil Türk ü devir aldım.Evet bak coşkun abi, biz de bunu söylüyoruz. Verilen sözler var. Yönetim diyor ki sözünüzü yiyin. Biz yiyemiyoruz işte bak. Zamanında biz destek olduk herkese tamam mı? Hep bizim dönemlerimizde oyun başkanlığı bir şekilde ittifaklar dağıldı falan filan. Fatihler iyi biliyor. Sonra biz geri geldik. Tamam mı? Siz de destek oldunuz. Hatta kendi yerinizi bize verdiniz. Oyun başkanı olduk. Bu olaylar bu. Biz de size borcluyuz bunu. Ben sana oy kullanmak istiyorum oyun başkanlığında. Yönetim diyor ki yok Sinan Sevim'e kullanacaksın oyunu. E kullanırım, problem yok. Peki ben Sinan Sevim'e yönetimin müdahalesiyle oy kullandığımda, Sinan Sevim oyun başkanı oldukta, o oyun başkanlığından hazzı alacak mı? Ben kullanacağım oyumu sonra bak gidip Sinan Sevim'e söyleyeceğim ki bak Sinan Sevim aslında sen oyun başkanı olmadın. Seni yönetim oyun başkanı yaptı. Ne olacak? Bizde öyle olmasın. Kim kiminle istiyor arkadaş olsun. Kim kiminle istiyor onu istiyoruz biz. Sen benim arkadaşlıklarımdan neden müdahale ediyorsun? Neden beni buna zorluyorsun Asil Turk ile yan yana durma diye? Dürüst insanlae Asil Turk. Coşkun abiyi tanırım. Oğuzhan Oğuz'u tanırım. Bana neden söylüyorsunuz ki öviple yan yana durma? . Ayhan abi. Sen bana neden diyorsun ki onunla kavga et? Onunla yan yana durma diye.
Allah razı olsun, her şeyi açık ve net şekilde yaptık.Yönetim kim kimle dost arkadaş olacak buna karışamaz Niko. Yönetimin Aralık ayında bizden bir talepte bulundu birlikte ittifak üyeleri ile bir münazara yapalım oyuna rekabeti geri getirelim dedi.İlla ki benim dediğim olsun demedi.Biz ne yaptık o dönem de kalâ bile almadık yine bildiğimizi okuduk ve devam ettik mi ettik.Sonrasinda oyuna müdahale etme hakkı doğdu yani bizim tavrımıza karşılık bunu yapması normal değil mi? Şimdi eğri oturup doğru konuşalım aylardır diriliş ittifakı tabiri caizse oyunun içinden geçtik.Ha bu Bizim suçumuz mu değil karşı taraf menfaat ve çıkarların da anlaşıp bir araya gelemediğinden böyle oldu.Bana kimse şu parti ile birleş et demedi yalan konuşmam sadece parti birleştirme işleminde sen neden katılmak istemiyorsun diye sordu bende gereken cevabı verdim ve Asil Türk ü devir aldım.
Coşkun abi yazmadın halaYönetim kim kimle dost arkadaş olacak buna karışamaz Niko. Yönetimin Aralık ayında bizden bir talepte bulundu birlikte ittifak üyeleri ile bir münazara yapalım oyuna rekabeti geri getirelim dedi.İlla ki benim dediğim olsun demedi.Biz ne yaptık o dönem de kalâ bile almadık yine bildiğimizi okuduk ve devam ettik mi ettik.Sonrasinda oyuna müdahale etme hakkı doğdu yani bizim tavrımıza karşılık bunu yapması normal değil mi? Şimdi eğri oturup doğru konuşalım aylardır diriliş ittifakı tabiri caizse oyunun içinden geçtik.Ha bu Bizim suçumuz mu değil karşı taraf menfaat ve çıkarların da anlaşıp bir araya gelemediğinden böyle oldu.Bana kimse şu parti ile birleş et demedi yalan konuşmam sadece parti birleştirme işleminde sen neden katılmak istemiyorsun diye sordu bende gereken cevabı verdim ve Asil Türk ü devir aldım.
Yazacağım şurayı bı halledelimCoşkun abi yazmadın hala
Olayın özeti budur işte daha bişe demeye gerek varmıYönetim kim kimle dost arkadaş olacak buna karışamaz Niko. Yönetimin Aralık ayında bizden bir talepte bulundu birlikte ittifak üyeleri ile bir münazara yapalım oyuna rekabeti geri getirelim dedi.İlla ki benim dediğim olsun demedi.Biz ne yaptık o dönem de kalâ bile almadık yine bildiğimizi okuduk ve devam ettik mi ettik.Sonrasinda oyuna müdahale etme hakkı doğdu yani bizim tavrımıza karşılık bunu yapması normal değil mi? Şimdi eğri oturup doğru konuşalım aylardır diriliş ittifakı tabiri caizse oyunun içinden geçtik.Ha bu Bizim suçumuz mu değil karşı taraf menfaat ve çıkarların da anlaşıp bir araya gelemediğinden böyle oldu.Bana kimse şu parti ile birleş et demedi yalan konuşmam sadece parti birleştirme işleminde sen neden katılmak istemiyorsun diye sordu bende gereken cevabı verdim ve Asil Türk ü devir aldım.
Onlar hep haklı. Hep ama.Bu konu ne zamana kadar gider? Ayını sözleri duymakdan yoruldum malesef @niko_23
Hocam, biz 6 parti birleşmişiz, tamam mı? Oyunda 15 tane parti var. 9 tane de o tarafla birleşsin. Olamaz, bak. Ben gittim o tarafa. Beni yönlendirdiniz, gittim o tarafa. Orada bir söz konuştum. 10 dakika sonra beni banladınız. Siz neden benimle ilgili böyle konuşuyorsun diye. Gene bir, o grupta soruyorum, bunu kim söyledi diye. Kimse bir şey anlamıyor. Hepsi diyor, bana mı imada bulunuyorsun falan. Bak şimdi ben o grupta nasıl olayım? Onlarla nasıl aynı yolu yürüyebilirim mesela? Ben bilmiyorum. Belki de siz bana öyle söylemişsiniz de olabilirsiniz. Ama siz bunu yaparken, bak yine söylüyorum, siz karşı tarafa kazandırmak isterken biz ne yapacaktık biliyor musunuz? Karşı taraftan bir partiyi yanımıza çekecektik. Bak biz karşı tarafla oynamıyoruz ki zaten. Sizle oynuyoruz. Siz o tarafa yönlendiriyorsunuz, biz sizi yenmek için oynuyoruz bu oyunu. Bizim için karşı taraf falan yok. Zaten biz oyunda rekabeti sağlayan bizleriz. Ama siz hep karşı tarafa bir şeyler yapmak için uğraşırken biz sizden daha da güclennmek için çabaladık. Sonunda bizi birbirimizle kavga ettirdiniz işte. Helal olsun size. Ne diyeyim ben? Bana bugün Kadir Aydın'la, Fatih Tutuk'la veya Ayhan abiyle neden kavga ettiriyorsunuz?Sinan Sevim kazansın diye yapacak olsak şimdiye kadar kırk kere kazandırırdık, siz de buna engel olamazdınız.
Mesela 52. dönem seçimi iptal olduğunda, 1 aday kalmışken referanduma dönüştürme şansımız varken biz değiliz mi referandumu iptal edip meclis başkanına yetki veren?
52. DÖNEM TEKRARLANAN OYUN BAŞKANI SEÇİMİ İPTAL OLMUŞTUR.
Değerli BaşkanOnline oyuncuları, 52. Dönem Tekrarlanan Oyun Başkanı seçimi iptal edilmiş olup; 1 aday kalması nedeniyle seçilecek kişinin meşru olmayacağı düşünülmesi nedeniyle Oyun Yönetimi tarafından Oyun Başkanı atama yetkisi Meclis Başkanına devredilmiştir. Meclis Başkanından sorunu çözmesi...forum.baskanonline.com
Mesele sinan sevim kazansın şu kazansın değil, istikrarla söylediğimiz bir şey var, 6 parti birleşip tüm makamları arasında paylaşamaz.
Sırf sen 6 parti birleştiğin için Oyun Hakimi olamazsın mesela.
6 parti birleştiğiniz için 6 ay üst üste seçim kazanıp tüm makamları elde edip, karşı tarafa bir makam bile vermezsen rekabet olmaz bu kadar basit.
Sistemi kurmaya fırsat vermeyen de ayrıca sizlersiniz, gizli ittifak kurulmasa zaten bunları tartışmazdık.
Sizin partinizin kapanması tamamen sizin acemeliğinizden kaynaklı.
Asil türkü neden kapatalım bunu da anlamıyoruz, @Coşkun Karaosmanoğlu geldi parti açık kalacak dedi tabi ki dedik, sizin partinizin kapatılması meselesi birleşme duyurusu yapıp daha sonra banlandıgınızdan.
Ben size bizzat Asil Türk ile yan yana olmayın da demedim,
İttifak partilerini sayıp bu partiler yan yana oldugunda karşınızda kim olursa yenersiniz bu yüzden de rekabet biter dedim.
Size karışmadığımız için 7 seçim kazandınız, size karışmadığımız için şimdiye kadar makamları süpürdünüz.
Size gerçekten karıştığımız tarih 5 şubatta biten seçim sonucu, bunun sonucunu da herkes gördü.
Haklı haksız mevzusu değil olayı netliğe kavuşturalim lütfen bilgisi olmayan müdahil olmasın konuya ki daha fazla sürtüşme olmadan tatlıya bağlayalım.Onlar hep haklı. Hep ama.
Neyse abi sırf sana saygımdan konu hakkında yorum yapmayacağım artık..Haklı haksız mevzusu değil olayı netliğe kavuşturalim lütfen bilgisi olmayan müdahil olmasın konuya ki daha fazla sürtüşme olmadan tatlıya bağlayalım.
Yahu neyi anlamıyorsun biz seni biriyle neden kavga ettirelim.Hocam, biz 6 parti birleşmişiz, tamam mı? Oyunda 15 tane parti var. 9 tane de o tarafla birleşsin. Olamaz, bak. Ben gittim o tarafa. Beni yönlendirdiniz, gittim o tarafa. Orada bir söz konuştum. 10 dakika sonra beni banladınız. Siz neden benimle ilgili böyle konuşuyorsun diye. Gene bir, o grupta soruyorum, bunu kim söyledi diye. Kimse bir şey anlamıyor. Hepsi diyor, bana mı imada bulunuyorsun falan. Bak şimdi ben o grupta nasıl olayım? Onlarla nasıl aynı yolu yürüyebilirim mesela? Ben bilmiyorum. Belki de siz bana öyle söylemişsiniz de olabilirsiniz. Ama siz bunu yaparken, bak yine söylüyorum, siz karşı tarafa kazandırmak isterken biz ne yapacaktık biliyor musunuz? Karşı taraftan bir partiyi yanımıza çekecektik. Bak biz karşı tarafla oynamıyoruz ki zaten. Sizle oynuyoruz. Siz o tarafa yönlendiriyorsunuz, biz sizi yenmek için oynuyoruz bu oyunu. Bizim için karşı taraf falan yok. Zaten biz oyunda rekabeti sağlayan bizleriz. Ama siz hep karşı tarafa bir şeyler yapmak için uğraşırken biz sizden daha da güclennmek için çabaladık. Sonunda bizi birbirimizle kavga ettirdiniz işte. Helal olsun size. Ne diyeyim ben? Bana bugün Kadir Aydın'la, Fatih Tutuk'la veya Ayhan abiyle neden kavga ettiriyorsunuz?