Bize aciz diyenlere bak (15 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emirhan'
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Gideceği yerler bahsettiği gibi altin ok vb partiler olmaz umarım 😊
Çok meraklıysan al partine ben bu olayı bilmeden içimden çıkardım acizliğe gelirsek ben kaç kere makam falan kimseden isteme dedim ama adam istemiş siz de istifa ettirip arkasından başka atama yapmışsınız.Neyse benim için önemli değil ama saygısızlığı kınıyorum

B

Begümben

Ziyaretçi
Benim muhattabim sizler degilsiniz arkadasinizin biosunda bahsettiği gibi altin ok uyesi falan filan yazilari var onlardan çıkanı siz kaparsaniz bu durumda bu arkadaş gene aynisini ayni ekiple tekrardan yapacak partiden çıkması hiçbir şeyi değiştirmez
Niyet okuyuculuğu alanında sana başarılar dilerim, eminim ki iyi bir kariyerin vardır bu konuda fakat partimin adını ağzına alırken dikkatli olman gerekiyor. Hata vardır, hesabı kesilir, konu kapanır. Kişinin özür dilemesi gerekiyor, ona lafım yok. Biosunda yazan da kendisini bağlar, biz zorla bir şey yazdırmıyoruz kimseye. Bundan sonra hangi partide olacağı hakkında da ancak bekleyip görebilirsin, tahminlerini özellikle partimle ilgiliyse kendine sakla.

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Niyet okuyuculuğu alanında sana başarılar dilerim, eminim ki iyi bir kariyerin vardır bu konuda fakat partimin adını ağzına alırken dikkatli olman gerekiyor. Hata vardır, hesabı kesilir, konu kapanır. Kişinin özür dilemesi gerekiyor, ona lafım yok. Biosunda yazan da kendisini bağlar, biz zorla bir şey yazdırmıyoruz kimseye. Bundan sonra hangi partide olacağı hakkında da ancak bekleyip görebilirsin, tahminlerini özellikle partimle ilgiliyse kendine sakla.
Sizede başarılar aynilarini sizdenden bekliyoruz 🙏

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Yani biz parti olarak kendi açımızdan bu oyuncudan özür dileriz fakat ayıp bizim değil çoktan yolumuzdan çıkardığımız çık dediğimiz eski üyemizdir.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
zamanında kendi yaptığı şeyleri gelip foruma taşıyor şimdi başkası yapınca ne ağlak adamlarsınız oynayın boş yapmayın :)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Cevap vereceksen bana vereceksin o zaman iyi laftanda anlamıyorlar biz kime laf anlatıyoruz anlamıyorum ki
Yav çocuk sen ne anlatiyorsum ,birisi hata yaptı ise cezası kesilir. Bizimle ne alakasi var. Konusmak için konusma. Bizim alakamiz olmayan konulara bizi dahil etme

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
zamanında kendi yaptığı şeyleri gelip foruma taşıyor şimdi başkası yapınca ne ağlak adamlarsınız oynayın boş yapmayın :)
Orası öyle yine birşey demiyorum geçenler bizim partimizdeki üyelere üstünü çiziyorum üyelere yaptıklarının yanında bu hiçbir şey ama biz yinede özrümüzü dileriz

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hayır bu konuda bahsi geçen cocugada söz vermisler seni vali atayacagiz sen istifa et demişler, çocuk istifa ettikten sonrada başkasını atamislar. Ne konuşsa haklı aslinda ama yanlış kişiye yazmis işte hatasi orda.

Ama çocuk ne bilsin guvenmis bunlara , bizlere gelseydi, biz anlatirdik bunların kendine bile guvenmedigini 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...