E
Emirhan'
Ziyaretçi
Konulara dahil olman disinda sorun yokzamanında kendi yaptığı şeyleri gelip foruma taşıyor şimdi başkası yapınca ne ağlak adamlarsınız oynayın boş yapmayın
Konulara dahil olman disinda sorun yokzamanında kendi yaptığı şeyleri gelip foruma taşıyor şimdi başkası yapınca ne ağlak adamlarsınız oynayın boş yapmayın
2 al ver yapar çekerdik boşa böyle kibar kibar konuşuyorlar üyelerle az ortam göster şunlaraHayır bu konuda bahsi geçen cocugada söz vermisler seni vali atayacagiz sen istifa et demişler, çocuk istifa ettikten sonrada başkasını atamislar. Ne konuşsa haklı aslinda ama yanlış kişiye yazmis işte hatasi orda.
Ama çocuk ne bilsin guvenmis bunlara , bizlere gelseydi, biz anlatirdik bunların kendine bile guvenmedigini
İsmail yine baslamissin boş cumleler kurmaya, sen daha geçen gün ban yemedin mi üslup bozuklugundan
Türlü türlü sebep çıkardı burada acizlikten kimse bahsetmesin üyeyi hala içinde barındırdıDaha düne kadar senin üyelerin baska üyelere yazarken falan filan anlatıyordun. Şimdi gelip burada ders vermeye calisma.
konunun açılacağından haberim vardı primci elemanPost atıldıktan 2 dk sonra damlamışsın forum koruyucusu aferin
Yok yok konuşsun vazifesiz insanlar ben bu kadar bağlılık görmedim hdjdhdhhs galiba ob verdilerKonuyu kitle bence emirhan üstüne vazife olmayanlar yazıyor sadece Sadettin ile ben konuştum tatlıya bağlandı bir sıkıntı yok bu konuda artık.
Aferin koruyucu devamkonunun açılacağından haberim vardı primci eleman
Smail az onceki yazdigin yorumun bizim icin oldugunu biliyorim, yani ilk.sen satastin o yüzden uzak dur cevremizden. Özellikle benden harcanirsin sonraSeni burada muhatap alan yok enerjimi senin gibilerine harcamadığımı defalarca söylememe rağmen hala daha bana sataşıyorsun. Anlayış bozukluğun yoksa şayet bir daha adımı ağzına alma.
odin oğlu thor şey pardon magarsusa 938473. dönem sözü verildiYok yok konuşsun vazifesiz insanlar ben bu kadar bağlılık görmedim hdjdhdhhs galiba ob verdiler
Başka platformda mi anlastiniz acin konu diyekonunun açılacağından haberim vardı primci eleman
yoo konu ilk açıldığında bildirim geldi tepeden forum koruyucusuyum ya dedim buraya da yazmazsam olmazBaşka platformda mi anlastiniz acin konu diye
Başka platformları siz kullanıyorsunuz şikayetiniz varsa oraya yazınBaşka platformda mi anlastiniz acin konu diye
Smail az onceki yazdigin yorumun bizim icin oldugunu biliyorim, yani ilk.sen satastin o yüzden uzak dur cevremizden. Özellikle benden harcanirsin sonra
Birincisi bizim üyelerimiz oyuna yeni başlamışlardı ve görev istediler bizde gorev verdik oyunu bilmedikleri icin gelip yazmış bizim bundan haberimiz yok siz konu acana kadar da olmadı ikincisi bizi tanimadanda partimizi kötüleyene birakta haddini biz bildirelimTürlü türlü sebep çıkardı burada acizlikten kimse bahsetmesin üyeyi hala içinde barındırdı
Ne olacak 5 kişi fikir beyan etmeden bir işe kalkışamaz bunlar anca bu kadarına yetiyorBaşka platformda mi anlastiniz acin konu diye
bak hele bi yerden kavga edeyim de göz önüne çıkayım çabası yemezler sen altın ok listesinden vekillik dilen otur aşağıNe olacak 5 kişi fikir beyan etmeden bir işe kalkışamaz bunlar anca bu kadarına yetiyor
Adam fenerle yarışıyor hedefi var jsjsjshodin oğlu thor şey pardon magarsusa 938473. dönem sözü verildi
Sen mi beni bozdun yazık sana kardeş ne kendini böyle mi mutlu ediyorsun. Sen benim ayakkabimin tozunu bile silecek kişi degilsin, hadi şimdi uzaSeni defalarca kez palaz muhabbetlerinden dolayı burada bozmama rağmen hala daha konuşuyor olman senin ne olduğunu gösteriyor Kadir?