Bize aciz diyenlere bak (14 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emirhan'
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hayır bu konuda bahsi geçen cocugada söz vermisler seni vali atayacagiz sen istifa et demişler, çocuk istifa ettikten sonrada başkasını atamislar. Ne konuşsa haklı aslinda ama yanlış kişiye yazmis işte hatasi orda.

Ama çocuk ne bilsin guvenmis bunlara , bizlere gelseydi, biz anlatirdik bunların kendine bile guvenmedigini 😂
2 al ver yapar çekerdik boşa böyle kibar kibar konuşuyorlar üyelerle az ortam göster şunlara

FurkanB.

EFELER
32. Dönem Oyun Başkanı
Konuyu kitle bence emirhan üstüne vazife olmayanlar yazıyor sadece Sadettin ile ben konuştum tatlıya bağlandı bir sıkıntı yok bu konuda artık.

İsmail Ömür AŞIK

Göktürk Partisi Genel Başkan Yardımcısı 🇹🇷
Vatandaş
İsmail yine baslamissin boş cumleler kurmaya, sen daha geçen gün ban yemedin mi üslup bozuklugundan

Seni burada muhatap alan yok enerjimi senin gibilerine harcamadığımı defalarca söylememe rağmen hala daha bana sataşıyorsun. Anlayış bozukluğun yoksa şayet bir daha adımı ağzına alma.

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Konuyu kitle bence emirhan üstüne vazife olmayanlar yazıyor sadece Sadettin ile ben konuştum tatlıya bağlandı bir sıkıntı yok bu konuda artık.
Yok yok konuşsun vazifesiz insanlar ben bu kadar bağlılık görmedim hdjdhdhhs galiba ob verdiler

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Seni burada muhatap alan yok enerjimi senin gibilerine harcamadığımı defalarca söylememe rağmen hala daha bana sataşıyorsun. Anlayış bozukluğun yoksa şayet bir daha adımı ağzına alma.
Smail az onceki yazdigin yorumun bizim icin oldugunu biliyorim, yani ilk.sen satastin o yüzden uzak dur cevremizden. Özellikle benden harcanirsin sonra

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Türlü türlü sebep çıkardı burada acizlikten kimse bahsetmesin üyeyi hala içinde barındırdı
Birincisi bizim üyelerimiz oyuna yeni başlamışlardı ve görev istediler bizde gorev verdik oyunu bilmedikleri icin gelip yazmış bizim bundan haberimiz yok siz konu acana kadar da olmadı ikincisi bizi tanimadanda partimizi kötüleyene birakta haddini biz bildirelim

Kaan Kayra Yakın

ALTIN OK ESKİ SÖZCÜSÜ | ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Öncelikle saygısızlık yaptığım üye sn Şenol hanımdan özür dilerim. Gereken cezam verilmiştir. Hata benimdi sadece güvenmekti benim hatam Güvendiğim için bunlar başıma geldi. Berat başkan kaç kere söylese de dinlemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...