Boşta olan Valilik Şehir Başkanlığı Atamaları Hk. (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taha Yakut

61. Dönem İçişleri Bakanı
Vatandaş
Boşta olan Valiliklere Oyun Başkanımız D E N İ Z ‘in yetkileri dışındaki benim yetkilerim dahilindeki Valiliklere atamanızı gerçekleştirebilirim. Şehir başkanı olmak isteyenler mesajımın altına yorum bırakmalarını arz ederim.

Taha Yakut

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Emekli Oyun Başkanı
Boşta olan Valiliklere Oyun Başkanımız D E N İ Z ‘in yetkileri dışındaki benim yetkilerim dahilindeki Valiliklere atamanızı gerçekleştirebilirim. Şehir başkanı olmak isteyenler mesajımın altına yorum bırakmalarını arz ederim.

Taha Yakut
@Taha DMRLL Atama isteyen bu konunun altına yazsın, Bozok İttifakından Makam istesinler bizde verelim. aksi takdirde oyuncu sayısı yetersizliğinden atama olmayacaktır. Bu vesileyle gereksiz konu açmalarından vazgeçin ve buraya Bozok İttifakından makam istediğinizi yazın.

D E N İ Z ❕

Emekli Oyun Başkanı
@Taha DMRLL Atama isteyen bu konunun altına yazsın, Bozok İttifakından Makam istesinler bizde verelim. aksi takdirde oyuncu sayısı yetersizliğinden atama olmayacaktır. Bu vesileyle gereksiz konu açmalarından vazgeçin ve buraya Bozok İttifakından makam istediğinizi yazın.
ilk atamayı konu açtığın için ve makamın olmadığı için sana vermeyi uygun gördüm Iğdır şehir başkanlığın hayırlı olsun.

Taha DMRLL

Yükselen Gençlik Partis MYK Üyesi
Vatandaş
Ben makam istemedim bakanlar oyun başkanı işlerini yapsınlar diye uyardım

Taha DMRLL

Yükselen Gençlik Partis MYK Üyesi
Vatandaş
ilk atamayı konu açtığın için ve makamın olmadığı için sana vermeyi uygun gördüm Iğdır şehir başkanlığın hayırlı olsun.
@Zıpır Dedektif @Atom Karınca
Değerli oyun yönetimi atama yetkisinin İçişleri bakanında olduğunu düşünerek bir uyarıda bulundum fakat atama İçişleri bakanı'nın atama süresi geçtiği için yetkisinin oyun başkanına iletildiğini fark ettim. Herhangi bir makam talebim olmamasına rağmen mevcut oyun başkanı çirkin bir üslupla ittifakından dilenciymişiz de makam direniyormuşuz gibi cümleleri ile kendini üstün bir konuma koyarak oyunun efendisiymişçesine öyle uygun gördüğünü söyleyerek atama yapmış öyle bir talebim olmadı. Oyun başkanını da bu çirkin üslubundan dolayı uyarıyorum. Kimse kimsenin efendisi değildir oturduğun makamın hakkını ver böbürlenme

D E N İ Z ❕

Emekli Oyun Başkanı
@Zıpır Dedektif @Atom Karınca
Değerli oyun yönetimi adama yetkisinin İçişleri bakanında olduğunu düşünerek bir uyarıda bulundum fakat atama İçişleri bakanı'nın atama süresi geçtiği için yetkisinin oyun başkanına iletildiğini fark ettim. Herhangi bir makam talebim olmamasına rağmen mevcut oyun başkanı çirkin bir üslupla ittifakından dilenciymişiz de makam direniyormuşuz gibi cümleleri ile kendini üstün bir konuma koyarak oyunun efendisiymişçesine öyle uygun gördüğünü söyleyerek atama yapmış öyle bir talebim olmadı. Oyun başkanını da bu çirkin üslubundan dolayı uyarıyorum. Kimse kimsenin efendisi değildir oturduğun makamın hakkını ver böbürlenme
Uyarı yapmak senin görevin değil. ben görevimi yapıp, atama olmamasından rahatsız olan bir oyuncuya istediğini verdim. fazla söze gerek yok iyi oyunlar dilerim.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik & Türk Ulus Birliği ♾️
Vatandaş
bakanları uyarmak senin değil benim görevim gerektiğinde ben uyarırım. haddini bil.
Bakanları da makam sahiplerini de uyarmak her oyuncunun insiyatifine kalmıştır. Oyuncu oyunda yanlış veya eksik gördüğü konuları dile getirebilir bu yüzden forum var . Sende oturduğun makamın görevlerini yapmak zorundasın. Ek olarak üslubuna dikkat et dilenci yok karşında

Ömer GÜVEN

Türk Ulus Partisi &Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
bakanları uyarmak senin değil benim görevim gerektiğinde ben uyarırım. haddini bil.
Şimdi had bildirmek sana kalmadı sen kimsin ilk önce yok Bozok ittifakından makam dilenecekmişsiyizde Sen de iş işleri bakanında ilk önce görevlerinizi okuyun gelin sonra konuşuruz . Taha başkan uyarmış vatandaş olarak görevi atama yapmaya yetkin yok

D E N İ Z ❕

Emekli Oyun Başkanı
Bakanları da makam sahiplerini de uyarmak her oyuncunun insiyatifine kalmıştır. Oyuncu oyunda yanlış veya eksik gördüğü konuları dile getirebilir bu yüzden forum var . Sende oturduğun makamın görevlerini yapmak zorundasın. Ek olarak üslubuna dikkat et dilenci yok karşında
oyuncunun inisiyatifine kalan birşey yok Sevim hanım burası dingonun ahırı değil. herkesin görev ve yetkileri belli. bir şikayeti varsa gelir yetkili merciiye oyun başkanına bildirir. oyun başkanı haklı görürse görevlerini yapmaları için ültimatom verir. görev ve yetkileriniz dışına çıkmaya kalkmayın lütfen. iyi oyunlar dilerim.

Sevim AYDIN

Vatandaş
Şu laflara bak. Nezaket herşeydir. Yetki bana devredilmiş atama hakkım var istersen seni yapayım makamın olur vs diyerek nezaketle dile getirebilirdin. Ne bu havalar yok Bozok ittifakından makam istediğinizi yazın yok sana vermeyi uygun gördüm sen böyle konuşma hakkına nasıl buluyorsun kendinde. Burası bir oyun arkadaşlar kimse kimsenin üstü değil iki makam gördünüz diye şımarmayın

Ömer GÜVEN

Türk Ulus Partisi &Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
oyuncunun inisiyatifine kalan birşey yok Sevim hanım burası dingonun ahırı değil. herkesin görev ve yetkileri belli. bir şikayeti varsa gelir yetkili merciiye oyun başkanına bildirir. oyun başkanı haklı görürse görevlerini yapmaları için ültimatom verir. görev ve yetkileriniz dışına çıkmaya kalkmayın lütfen. iyi oyunlar dilerim.
Kimin ne görevi var belli oluyor zaten fazla lafa gerek yok her şey ortada

Sevim AYDIN

Vatandaş
Oyunun resmini konuşma alanı olan foruma dingo'nun ahırı diyen ben değilim sensin.
İsteyen her oyuncu burada konu açabilir istediği alanda şikayetini dile getirebilir sen onun yönetimi de değilsin sana sorulup konu açılsın. Burada rakip olarak karşımızda olan birçok oyuncuyla iletişimimiz var rakip olmamıza rağmen boşlukla yaklaşmadığı hiç kimse hiç kimseye. Bizler de rakip olmamıza rağmen kimseye bu şekilde yaklaşmamaya çalıştık önce konuşma üslubunu düzelt.

D E N İ Z ❕

Emekli Oyun Başkanı
Şu laflara bak. Nezaket herşeydir. Yetki bana devredilmiş atama hakkım var istersen seni yapayım makamın olur vs diyerek nezaketle dile getirebilirdin. Ne bu havalar yok Bozok ittifakından makam istediğinizi yazın yok sana vermeyi uygun gördüm sen böyle konuşma hakkına nasıl buluyorsun kendinde. Burası bir oyun arkadaşlar kimse kimsenin üstü değil iki makam gördünüz diye şımarmayın
yazdıklarımı dikkatli okuyun tabiki Bozok ittifakını üstün görerek konuşacağım muhalefetsiniz. size gelin dilenin demedim. bozok İttifakından isteyin atayalım dedik atadık. daha fazla polemiğe girmeyin bu konuyla ilgili gerekli kararı oyun yönetimi verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...