Yav hem atama yapmıyorsun diyorsunuz yapıncada laf yapıyorsunuzİşte diyorum ya yanlış atayamazsın hemde istifa etmeyecek ki siz atadığınız gibi düzelteceksiniz
Yav hem atama yapmıyorsun diyorsunuz yapıncada laf yapıyorsunuzİşte diyorum ya yanlış atayamazsın hemde istifa etmeyecek ki siz atadığınız gibi düzelteceksiniz
Beyefendi ben sizinle muhatap olmuyorum zira ajanlarla pek konuşmayı tercih etmem. İktidar olarak aldığınız üstünlük yetki genişliğinize dayanır. İktidar olduğunuz diye karşınızdaki insanlara dilenci muamelesi yapamazsınız. İktidar olduğumuz diye karşınızdaki insanları küçümseyerek konuşamazsınız. İktidar oldunuz diye bu oyundaki herhangi bir oyuncudan farklı insani bir üstünlüğünüz yok. Bu oyunda herkes eşit bu kadar. Değerli oyun yönetiminden de bu konuda bir uyarıda bulunmalarını rica ediyorum. Makam alıp iktidar olup bir yerlere gelen insanların diğer oyunculara bu tutumunu kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde insanları küçümseyerek konuşmalara devam etmelerine izin verilirse diğer oyuncularında bu oyundan şikayetçi bir konuma geleceklerini üzülerek söylüyorumBu oyunda iktidar olunca hani bir üstünlük olması gerekiyor ya sevim hanım siyasetde böyle konuşan değil çalışan kazanir
İktidar oldunuz derken?Beyefendi ben sizinle muhatap olmuyorum zira ajanlarla pek konuşmayı tercih etmem. İktidar olarak aldığınız üstünlük yetki genişliğinize dayanır. İktidar olduğunuz diye karşınızdaki insanlara dilenci muamelesi yapamazsınız. İktidar olduğumuz diye karşınızdaki insanları küçümseyerek konuşamazsınız. İktidar oldunuz diye bu oyundaki herhangi bir oyuncudan farklı insani bir üstünlüğünüz yok. Bu oyunda herkes eşit bu kadar. Değerli oyun yönetiminden de bu konuda bir uyarıda bulunmalarını rica ediyorum. Makam alıp iktidar olup bir yerlere gelen insanların diğer oyunculara bu tutumunu kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde insanları küçümseyerek konuşmalara devam etmelerine izin verilirse diğer oyuncularında bu oyundan şikayetçi bir konuma geleceklerini üzülerek söylüyorum
@Atom Karınca @Zıpır Dedektif
Ajan olduğumu nerden bildinBeyefendi ben sizinle muhatap olmuyorum zira ajanlarla pek konuşmayı tercih etmem. İktidar olarak aldığınız üstünlük yetki genişliğinize dayanır. İktidar olduğunuz diye karşınızdaki insanlara dilenci muamelesi yapamazsınız. İktidar olduğumuz diye karşınızdaki insanları küçümseyerek konuşamazsınız. İktidar oldunuz diye bu oyundaki herhangi bir oyuncudan farklı insani bir üstünlüğünüz yok. Bu oyunda herkes eşit bu kadar. Değerli oyun yönetiminden de bu konuda bir uyarıda bulunmalarını rica ediyorum. Makam alıp iktidar olup bir yerlere gelen insanların diğer oyunculara bu tutumunu kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde insanları küçümseyerek konuşmalara devam etmelerine izin verilirse diğer oyuncularında bu oyundan şikayetçi bir konuma geleceklerini üzülerek söylüyorum
@Atom Karınca @Zıpır Dedektif
Anlamada bir problem mi yaşıyorsun?Yav hem atama yapmıyorsun diyorsunuz yapıncada laf yapıyorsunuz
Emretmem ben başkanım göreviniz iyice okuyun olur mu ben bakanlık yaptım hemde iş işleri gayet iyi biliyorum sizlerin yüzünden kimin ne görevi olduğunuemredersiniz
Ne fark ediyor ittifakın içinde olmaması ittifaka ortak olmadığı veya birlikte yol yürümedikleri anlamına gelmez birlikte hareket ettiğinizi oyundaki herkes biliyor. Şimdi heyet partisi altınok'un bünyesinde değil mi gerçektenİktidar oldunuz derken?
İlgili oyuncu Heyet partisinde.
Halk her zaman haklıdır ob istifaAnlamada bir problem mi yaşıyorsun?
Güzel bir dille evet atama yapamadık çünkü henüz makamı isteyen kimse yoktu yetki bana yeni geldi gibi bir açıklama yaparak boşta makam var istersen seni atarım kardeşim diyerek bir yaklaşımda bulunsaydı ve atamam bundan sonra olsaydı kimse kimseye bir şey diyecek değildi . Fakat savunduğun oyun başkanı sözleri ile bir Üstün şahsiyetmişçesine ben öyle uygun gördüm hadi gelin bozok'tan makam isteyin gibi sözler sarf edince insanlar bu tepkiyi veriyor.
Değil heyet partisi bağımsız bir parti Sevim hanımNe fark ediyor ittifakın içinde olmaması ittifakı ortak olmadığı anlamına gelmez birlikte hareket ettiğinizi oyundaki herkes biliyor. Şimdi heyet partisi altınok'un bünyesinde değil mi gerçekten
Ahhahahahaha iyi fıkra çok güldümDeğil heyet partisi bağımsız bir parti Sevim hanım
Siz öyle sanin sevim hanımAhhahahahaha iyi fıkra çok güldüm
Sıraç banın yeni açıldı şu sıralar mutlusundur diye üstelemiyorum inadına yazmanın anlamı yok heyet ve altınok arasında hiçbir fark olduğunu düşünmüyorum inanıyorum ki kimse düşünmüyor o yüzden uzatmamalısınSiz öyle sanin sevim hanım
Heyet Partisi ile Bozok ittifakının Resmi Bir Bağlantısı yoktur. ithamlarda bulunmaya devam etmeyin lütfen.Ne fark ediyor ittifakın içinde olmaması ittifaka ortak olmadığı veya birlikte yol yürümedikleri anlamına gelmez birlikte hareket ettiğinizi oyundaki herkes biliyor. Şimdi heyet partisi altınok'un bünyesinde değil mi gerçekten
İÇ İŞLERİEmretmem ben başkanım göreviniz iyice okuyun olur mu ben bakanlık yaptım hemde iş işleri gayet iyi biliyorum sizlerin yüzünden kimin ne görevi olduğunu
Sıraç banın yeni açıldı şu sıralar mutlusundur diye üstelemiyorum inadına yazmanın anlamı yok heyet ve altınok arasında hiçbir fark olduğunu düşünmüyorum inanıyorum ki kimse düşünmüyor o yüzden uzatmamalısın
her mesajında etiket atıp insanları darlamak yerine bekle istersen Taha başkan. zaten farklı bir konu açtın bununla ilgili gereğini yaparlar.@Zıpır Dedektif @Atom Karınca
Yönetim nerde oyun başkanı olarak aradığınız kişi bize örnek olması gerekirken bizimle nasıl bir üslupla konuşuyor
İthamlarda bulunmuyorum düşüncemi söylüyorum. Bu oyundaki insanları ne olarak düşünüyorsunuz bilmiyorum ama 2 partinin de aynı amaçla yol yürüdüğünü herkes görüyor şimdi bu konuyu uzatıp konuyu saptırmayınHeyet Partisi ile Bozok ittifakının Resmi Bir Bağlantısı yoktur. ithamlarda bulunmaya devam etmeyin lütfen.
İktidar oldunuz derken?
İlgili oyuncu Heyet partisinde.
İÇ İŞLERİ
Saptırmakla alakası yok,herkes neye göre karar veriyor “ORTAK” olduğumuza bilmek istiyoruz.İthamlarda bulunmuyorum düşüncemi söylüyorum. Bu oyundaki insanları ne olarak düşünüyorsunuz bilmiyorum ama 2 partinin de aynı amaçla yol yürüdüğünü herkes görüyor şimdi bu konuyu uzatıp konuyu saptırmayın