Bozkurt Media Röportaj | BİLGEM GÖKTÜRK (3 Kişi İçeride)

Bozkurt Media

Bozkurtların Medyası 🐺
Vatandaş
Bozkurt Medya'nın Yeni Sayısında ki Konuğu
BİLGEM GÖKTÜRK

1- Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

BG: Bilgem Göktürk. Açıklamaya gerek yok bence.

2- Kendinizle ilgili verdiğiniz bilgilerin yanlış olduğu iddiaları çıkmıştı, bu konu hakkında düşünceniz nedir?

BG: İlk önce oyun oynuyoruz, kime göre ve neye göre yanlış? Birilerine birşeyi ispatlamak gerekir mi sizce. Genelde agresif görünsemde susmayı tercih ediyorum. Oyunu yanlış oynuyoruz, siyaset yapacağız derken kişilerin karakterlerine dokunuyoruz. Buda bir zaman sonra nefret doğuruyor.
Ama şimdi bir cevap vereyim SİZENE.

3- Oyunu bir süre bıraktınız ve sonra geri döndünüz. Geri dönüşünüzün bir sebebi var mı?

BG: Oyunu sağlık sorunlarım dolayısıyla bıraktım. Zor zamanları güzel kardeşlerim sayesinde kolay atlattım. Sinan SEVİM ve Dengili kardeşlerime her saniye yanımda oldukları için teşekkür ederim.
Geri dönüşün bir sebebi yok. Seviyorum burayı. Heyecanı azcık gerginliği özlüyorum, Mesela Fatih Tutuk'u geldiğimde göremeyince çok üzülmüştüm. Ayrıca eksikliğimi hissediyor olacaklarki ben yokkende etiket atıp çağıranlar olmuştu.

4- Göktürk Partisini yeniden kurdunuz? Hedefiniz nedir?

BG: Göktürk benim için her zaman vardı. Kurulduğunda 7 kardeş sıralama almıştık o günleri özlüyorum. Göktürk olmadan bir oyun düşünemiyorum. Ben aslında fırsatı bulmuşken TÜM GÖKTÜRKLERİ GECE KARTALLARINI yuvalarına dönüşe çağırıyorum. Kavgada etsek küssekte bizler bir çatı altında olmayı hakediyoruz.

5- Göktürk Partisini kurmanızla akıllara şu soru geliyor, PARGALI geri mi geliyor?

BG: Göktürk PARGALI ile var olmadı. O 7 kardeşten biriydi. Hiçbir bilgim yok gelişiyle ilgili. PARGALI isminide ben koymuştum ona ve isminin hakkını verdi bana karşı. Gelsede Göktürkte olacağını sanmıyorum. Daha yakın dostları var.

6- Forumda sizinle ilgili konuşanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

BG: Forumun yegane temel taşlarından biriyim. Napsınlar canları sıkılıyor. Hiçbirşey düşünmüyorum, aklıma bile gelmiyorlar. Takılı kalmayı sevmiyorum ve gerçekten duymuyorum, görmüyorum, umursamıyorum.

7- Keşke geri gelse dediğiniz biri var mı?

BG: Var. Mehmet Akça kardeşim.
Kendisi askeri personeldi ve gazi oldu o varken daha huzurlu ve güvende hissediyordum. Keşke gelse, gelebilse. Birde Batu'muz vardı herşeye rağmen gitmeyen.

Röportajımıza Katıldığı İçin @Bİlgem Göktürks Başkanımıza Teşekkür Ederiz🌹

Yeni Röportaj ve Haberler için Beklemede Kalın👀

Bozkurt Medya Sunar..

Bozkurt Media

Bozkurtların Medyası 🐺
Vatandaş
elinize sağlık bozkurt medya toplamda 7 maddenin muhtemelen hepsi yalan yanlış cevapla dolu. 1.sorunun cevabı ayrıca bağırttı teşekkürler :ROFLMAO::ROFLMAO:

1.Soruya verilen cevap röportajın akışını belli eden bir cevap olmuş, tam ablamıza yakışan türden 👏👏👏

@Bozkurt Media tebrik ederim, emeğinize sağlık..

Emeğinize sağlık 🙏
Teşekkürler 🌹

- Y U N U S -

Hürriyet Parti Sözcüsü
Vatandaş
Bozkurt Medya'nın Yeni Sayısında ki Konuğu
BİLGEM GÖKTÜRK

1- Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

BG: Bilgem Göktürk. Açıklamaya gerek yok bence.

2- Kendinizle ilgili verdiğiniz bilgilerin yanlış olduğu iddiaları çıkmıştı, bu konu hakkında düşünceniz nedir?

BG: İlk önce oyun oynuyoruz, kime göre ve neye göre yanlış? Birilerine birşeyi ispatlamak gerekir mi sizce. Genelde agresif görünsemde susmayı tercih ediyorum. Oyunu yanlış oynuyoruz, siyaset yapacağız derken kişilerin karakterlerine dokunuyoruz. Buda bir zaman sonra nefret doğuruyor.
Ama şimdi bir cevap vereyim SİZENE.

3- Oyunu bir süre bıraktınız ve sonra geri döndünüz. Geri dönüşünüzün bir sebebi var mı?

BG: Oyunu sağlık sorunlarım dolayısıyla bıraktım. Zor zamanları güzel kardeşlerim sayesinde kolay atlattım. Sinan SEVİM ve Dengili kardeşlerime her saniye yanımda oldukları için teşekkür ederim.
Geri dönüşün bir sebebi yok. Seviyorum burayı. Heyecanı azcık gerginliği özlüyorum, Mesela Fatih Tutuk'u geldiğimde göremeyince çok üzülmüştüm. Ayrıca eksikliğimi hissediyor olacaklarki ben yokkende etiket atıp çağıranlar olmuştu.

4- Göktürk Partisini yeniden kurdunuz? Hedefiniz nedir?

BG: Göktürk benim için her zaman vardı. Kurulduğunda 7 kardeş sıralama almıştık o günleri özlüyorum. Göktürk olmadan bir oyun düşünemiyorum. Ben aslında fırsatı bulmuşken TÜM GÖKTÜRKLERİ GECE KARTALLARINI yuvalarına dönüşe çağırıyorum. Kavgada etsek küssekte bizler bir çatı altında olmayı hakediyoruz.

5- Göktürk Partisini kurmanızla akıllara şu soru geliyor, PARGALI geri mi geliyor?

BG: Göktürk PARGALI ile var olmadı. O 7 kardeşten biriydi. Hiçbir bilgim yok gelişiyle ilgili. PARGALI isminide ben koymuştum ona ve isminin hakkını verdi bana karşı. Gelsede Göktürkte olacağını sanmıyorum. Daha yakın dostları var.

6- Forumda sizinle ilgili konuşanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

BG: Forumun yegane temel taşlarından biriyim. Napsınlar canları sıkılıyor. Hiçbirşey düşünmüyorum, aklıma bile gelmiyorlar. Takılı kalmayı sevmiyorum ve gerçekten duymuyorum, görmüyorum, umursamıyorum.

7- Keşke geri gelse dediğiniz biri var mı?

BG: Var. Mehmet Akça kardeşim.
Kendisi askeri personeldi ve gazi oldu o varken daha huzurlu ve güvende hissediyordum. Keşke gelse, gelebilse. Birde Batu'muz vardı herşeye rağmen gitmeyen.

Röportajımıza Katıldığı İçin @Bİlgem Göktürks Başkanımıza Teşekkür Ederiz🌹

Yeni Röportaj ve Haberler için Beklemede Kalın👀

Bozkurt Medya Sunar..
Abla ben seni tanımıyorum ki neden 1. Soruya açıklamaya gerek yok dedin kine ben belki bu şekilde tanicam seni @Bİlgem Göktürks 🤨

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Coşkun abi birilerini korumayı bırak artık. Kurucusu olduğun , kardeşlerim dediğin asil Türk partisi sana ihanet ettiler. Bunu kabullen.
Ben Göktürk le bu oyunda var olduğumu hissettim yalan yok kardeşlerim de bana ihanet etmedi sadece fikir ayrılığı oldu arsamızda ama onlar benim hala kardeşim

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Ben Göktürk le bu oyunda var olduğumu hissettim yalan yok kardeşlerim de bana ihanet etmedi sadece fikir ayrılığı oldu arsamızda ama onlar benim hala kardeşim
Sen öyle san abi. Polynna'yı cezalandırmak için dağa atmışlar, dağ havası iyi geldi demiş. Beli kırık olanları savunma boşuna sana zarar.