Bozkurt Media Röportaj | BİLGEM GÖKTÜRK (1 Kişi İçeride)

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
Kimseye benim kullanmaz ben kimin ne olduğunu gayet biliyorum Murat'ım
Estağfurullah abim seni kullanıyorlar gibi bir durum asla söz konusu olamaz.. Şu ortamda 2 kırmızı çizgim vardır birisi sen diğeri @Hasanc57 Ben senin bu oyunda kimseye düşmanlığının olmaması durumuna ithafen söyledim onu..

Fatih_Kyr

Üye
Vatandaş
Hainlerle bir arada olmak senin tercihin abi. Saygı duyarım
Bu kardeş niye hâlâ sorgu meleği görevi görüyor @Coşkun Karaosmanoğlu abi. Konuştukları bütün parti üyelerini kapsıyor. Arkadaşlar fikir ayrılıklarını ihanet olarak görüyorlarsa bile o ihanet dedikleri şeyin içinde olmayan üyeler de var. Madem her fırsatta senin arkana saklanıyor abi senden ricam dizginlerini tut bu yiğidin. Biz tarafsız kalalım sesimizi çıkarmayalım derken iyice ortalıkta dolanmaya başladı bu.

Metin Palas

👁️
Vatandaş
Bu kardeş niye hâlâ sorgu meleği görevi görüyor @Coşkun Karaosmanoğlu abi. Konuştukları bütün parti üyelerini kapsıyor. Arkadaşlar fikir ayrılıklarını ihanet olarak görüyorlarsa bile o ihanet dedikleri şeyin içinde olmayan üyeler de var. Madem her fırsatta senin arkana saklanıyor abi senden ricam dizginlerini tut bu yiğidin. Biz tarafsız kalalım sesimizi çıkarmayalım derken iyice ortalıkta dolanmaya başladı bu.
Arkasına saklanmaktan çok arkasında duruyor gibi ama sen bilirsin aralarında bi dostluk bir samimiyet var Kadir de dostluğunun bir göstergesi olarak onu uyandırıyor bu çok doğal bişey

Fatih_Kyr

Üye
Vatandaş
Arkasına saklanmaktan çok arkasında duruyor gibi ama sen bilirsin aralarında bi dostluk bir samimiyet var Kadir de dostluğunun bir göstergesi olarak onu uyandırıyor bu çok doğal bişey
Adam zaten onun yanında. Çok uyandırma meraklısıysa arasın abisini saatlerce konuşsunlar telefonla. Zor şeyler değil bunlar. Burada sırf laf kalabalığı olsun diye yazıp çizip şov yapmaya gerek var mı? Arkasında durmak bu değil. Coşkun başkan benim bir derdim yok dedikçe o inatla düşman yapmaya çalışıyor ayrıca. Arkasında durmak kararlarına da saygı duymaktır.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bir birimize düşmeye gerek yok herkes kendi özgür hür iradesiyle yolunu çizdi kalan dostlar da birlik beraberlik içerisinde yeni bir yol çizerek devam eder.Asil Türk ün hiç bir üyesi hayin falan değil

Fatih_Kyr

Üye
Vatandaş
Bir birimize düşmeye gerek yok herkes kendi özgür hür iradesiyle yolunu çizdi kalan dostlar da birlik beraberlik içerisinde yeni bir yol çizerek devam eder.Asil Türk ün hiç bir üyesi hayin falan değil
Bunu uygun bir dille o arkadaşa da anlatırsın başkanım. Kendisinin bunu anlayacağı yok çünkü. İlla ki düşmanlık olsun coşkun başkan bütün herkesle düşman olacak diye tutturuyor. İnanın dışarıdan hiç de hoş olmayan bir izlenim bırakıyor.

Metin Palas

👁️
Vatandaş
Adam zaten onun yanında. Çok uyandırma meraklısıysa arasın abisini saatlerce konuşsunlar telefonla. Zor şeyler değil bunlar. Burada sırf laf kalabalığı olsun diye yazıp çizip şov yapmaya gerek var mı? Arkasında durmak bu değil. Coşkun başkan benim bir derdim yok dedikçe o inatla düşman yapmaya çalışıyor ayrıca. Arkasında durmak kararlarına da saygı duymaktır.
Eğer birisi uçuruma doğru yürüyorsa, arkasında durmak onu itmek değil, uyarmaktır. Gerçek sadakat, susmak değil, doğruyu söylemektir burda ne demek istediğimi anlamışsınızdır inşallah

EmirhanB.

5
Vatandaş
Dürüst olmak gerekirse benim görüşüm tabiki benim bakış açımdan farklı düşünen kimseyi rencide etmeden ama aynı zamanda bu konuyu farklı bir bakış açısı ile değinmeye çalışarak ve birinizin geçerli fikrini göz önüne alarak gerçekten ne söylemek istediğimi unuttuğumu düşünüyorum

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bunu uygun bir dille o arkadaşa da anlatırsın başkanım. Kendisinin bunu anlayacağı yok çünkü. İlla ki düşmanlık olsun coşkun başkan bütün herkesle düşman olacak diye tutturuyor. İnanın dışarıdan hiç de hoş olmayan bir izlenim bırakıyor.
Burada benim söylediğim geçerlidir.Kimsenin dediği değil kimse ile ne düşmanım ne de bir sorunum var hepiniz dostum kardeşimsiniz.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Boş yapma , ikile . Beli kırıklar yazmasın