Bozkurt Media Röportaj | BİLGEM GÖKTÜRK (2 Kişi İçeride)

Fatih_Kyr

Üye
Vatandaş
Eğer birisi uçuruma doğru yürüyorsa, arkasında durmak onu itmek değil, uyarmaktır. Gerçek sadakat, susmak değil, doğruyu söylemektir burda ne demek istediğimi anlamışsınızdır inşallah
Başkan uyarmayın demiyorum ki. Gidin bir grup açın sen ve diğer uyarıcı ve rehber arkadaşların toplanın, coşkun başkanı da baş koltuğa oturtun günün 24 saati uyarıcı rolünüzü icra edin. Bu beni ilgilendirmiyor. Bu hiçbirimizi ilgilendirmiyor artık. Ama gelip de her konunun altına partiye sayıp üyelerine sayıp HERKESi hainlikle suçlayıp egonuzu tatmin etmeye çalışırsanız o zaman bir zahmet konuşalım biz de değil mi?

Metin Palas

👁️
Vatandaş
Başkan uyarmayın demiyorum ki. Gidin bir grup açın sen ve diğer uyarıcı ve rehber arkadaşların toplanın, coşkun başkanı da baş koltuğa oturtun günün 24 saati uyarıcı rolünüzü icra edin. Bu beni ilgilendirmiyor. Bu hiçbirimizi ilgilendirmiyor artık. Ama gelip de her konunun altına partiye sayıp üyelerine sayıp HERKESi hainlikle suçlayıp egonuzu tatmin etmeye çalışırsanız o zaman bir zahmet konuşalım biz de değil mi?
Uyarma falan beni ilgilendirmiyor dostum istediğini yapsın he gönül isterdi asil eski yerine ait olduğu yere tekrardan gelsin ama iş işten geçti. Ayrıca ben hainlikle falan suçlamam öyle gerekmiştir öyle oldu derim ego tatmin etmekte falan yok buradaki amacın gerçekten ne olduğunu çözerseniz o zaman anlarsınız yani kısacası biraz kafa yormanız gerekiyor 😀