elinize sağlık, üstad sende ayrı renk katmışsın @Murat Ünlü
En keyif aldığım röportaj diyebilirim Teşekkürler @Murat Ünlü![]()
Yetin varsa sen doldur o zaman Üstad..Bomboş röportaj lar
Röportajı yapan öncelikle @Bozkurt Media eline ve koluna sağlık dilerim. Daha sonra Bu röportaja konuk olan Sayın @Murat Ünlü krala da Katılıp soruları cevapladığı için teşekkürlerimi sunarım. Çok iyi ve akıcı bir röportaj olmuş. Böyle tarafsız ve cesaretli Medyaların Çoğalması dileğiyle.
Bu arada abi öğrenmiş oldum ki ben seni rizeli, trabzonlu o civarlardan zannediyordum hatta trabzonlu olduğuna o kadar inanmıştımki neden fenerli diye sorguluyordum@Murat Ünlü
yüzünde bi Karadenizli tipi var abiRize'de askerlik yaptığım doğruduroralara aşık olduğum da doğrudur..
Ama bu kadar kankaburnumda uzun değil ki nereden vardın bu kanıya
![]()
Amasya Batı Karadeniz sayılır zatenyüzünde bi Karadenizli tipi var abi![]()
Senlik birsey demedim kralYetin varsa sen doldur o zaman Üstad..
Şimdi anlamazsan diye yiyorum;
Yetin; insanda doğal olarak bulunan, bir şeyi yapabilme gücü, doğal yatkınlık. Demek oluyor
Okuma yazma var mı sendeBomboş röportaj
A
Okuma yazma var mı sende
buna 200 diyorlarOkuma yazma yok tabi Üstad neden mi röportaj kiminle yapılmış bakmamış bile arkadaş, hatta hiç bir maddeye bakmadığını iddia ederim ama ispat edemem
Şimdi diyor ki senlik bir şey demedim kral..
Daha yaşı küçük onluk bir durum yok aslındaOkuma yazma yok tabi Üstad neden mi röportaj kiminle yapılmış bakmamış bile arkadaş, hatta hiç bir maddeye bakmadığını iddia ederim ama ispat edemem
Şimdi diyor ki senlik bir şey demedim kral..
@Murat Ünlü üstad döktürmüşsun yine yüreğine sağlık.
@Bozkurt Media yeni yayın döneminde başarılar dilerim.
Yazdığıma göre varmışA
Okuma yazma var mı sende
sen hala burdamısınYazdığıma göre varmış![]()
Yazma varmış evet farkettim onu peki okuduğunu anlamaYazdığıma göre varmış![]()
YiğitBomboş röportaj lar