Bozok İttifakı GKB Adayı hk. (1 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Değerli Başkanonline dünyası,

Güzel ve çekişmeli bir seçim sürecinin ardından geleneklerimize uygun olarak bu seçimi de Bozok İttifakı olarak kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Askeri kanadın başı olan ve oyunun en kritik rollerinden biri olan Genel Kurmay başkanı adayımızı açıklamak üzere bugün buradayım. Gerek disiplinli mizacı gerekse askeri deneyim ve meziyetleri ile bu önemli görevi emanet etmek üzere seçmiş olduğumuz aday Kadir Aydın'dır.

Kendisine bu önemli görevi ifa ederken başarılar diliyoruz.

Bozok İttifakı olarak çıkış yapan rakiplerimizi tebrik ediyoruz. Ancak bizler Bozok İttifakı olarak kazanmak üzerine kurulu geleneklerimize sıkı sıkıya bağlı kalacağımızı da hatırlatmak istiyoruz.

Herkese keyifli oyunlar.

A D İ N Parti Sözcüsü
BOZOK İttifakı Yetkilisi
O A B İ

O A B İ

Vatandaş
Tebrikler yinede kendinizden çok emin konuşmayın :)
Bizlere çok emin konuşmayın diyen oldu ama hepsinin sonu hüsran. Oyun sadece puan kasma oyunu değil strateji oyunu da. Uzun zamandir bizi harekete geçirecek kimse gelmedi tek eksiğimiz buydu teşekkürler. Uyuyan dev uyanıyor😉

TALHABSLK

Üye
Vatandaş
Bizlere çok emin konuşmayın diyen oldu ama hepsinin sonu hüsran. Oyun sadece puan kasma oyunu değil strateji oyunu da. Uzun zamandir bizi harekete geçirecek kimse gelmedi tek eksiğimiz buydu teşekkürler. Uyuyan dev uyanıyor😉
Reis sanki 2 . Dünya Savaşındayız kasma bu kadar strateji diye rica ederim strateji yapın siz bol bol

O A B İ

Vatandaş
Bu arada ben bile secim bitmeye 2 saat kala oy kullanmayanlara baktim mesaj attim. Öyle bir rakipsizlikten rehavetteydim. Ama dönüyoruz sorun yok. Böylesi daha zevkli olacak