Karşımda ki kişi nasıl konuşursa bende onunla öyle konuşurum burda şuanda terbiyesizlik yokÇok terbiyesiz konuşuyorsun kardeş. Bu üslup ile reel hayatta kimseyle konuşma. Elin oğlu belini kırar benden söylemesi.
Karşımda ki kişi nasıl konuşursa bende onunla öyle konuşurum burda şuanda terbiyesizlik yokÇok terbiyesiz konuşuyorsun kardeş. Bu üslup ile reel hayatta kimseyle konuşma. Elin oğlu belini kırar benden söylemesi.
Bana ne giydiriyon hayırsız ben sana naptımKarşımda ki kişi nasıl konuşursa bende onunla öyle konuşurum burda şuanda terbiyesizlik yok
Yala falan olmuyor işte. Ne kadar da tartışma ortamı da olsa bunlara gerek yok. Cevabın siyasi olarak verebilrsinKarşımda ki kişi nasıl konuşursa bende onunla öyle konuşurum burda şuanda terbiyesizlik yok
Hocam oda siyasiye giriyor diye ban yeme riski var şuanda forumda bişey yazarken 2 kere düşünüyorum ve korkuyorum bişey yazarken mesala şuanda yetkililer gelsin yine ban yiyecem bir anlık sinir ile (yalama) sözünü kullandım diyeYala falan olmuyor işte. Ne kadar da tartışma ortamı da olsa bunlara gerek yok. Cevabın siyasi olarak verebilrsin
sanki yiyecek gibisin evetHocam oda siyasiye giriyor diye ban yeme riski var şuanda forumda bişey yazarken 2 kere düşünüyorum ve korkuyorum bişey yazarken mesala şuanda yetkililer gelsin yine ban yiyecem bir anlık sinir ile (yalama) sözünü kullandım diye
Raporladım olarak yorumladımsanki yiyecek gibisin evet
bunu hangi üyeye attırdınız siz hangi garibanı kandırdınızBu arada ben bile secim bitmeye 2 saat kala oy kullanmayanlara baktim mesaj attim. Öyle bir rakipsizlikten rehavetteydim. Ama dönüyoruz sorun yok. Böylesi daha zevkli olacak
Bilmem birisi denemek için atmışbunu hangi üyeye attırdınız siz hangi garibanı kandırdınız
Kapıştıralım taşları gel vs1 tane kırmızı taşım varBilmem birisi denemek için atmışBiz biriktirme aşamasındayız şuan
![]()
Gel adine at bakiyim 1 kırmızınıKapıştıralım taşları gel vs1 tane kırmızı taşım var
Gelirsem parti kapanıyormuş bilgem kapıda sopayla bekliyor şimdi devir işi falan daha çok zarar ederiz boşverGel adine at bakiyim 1 kırmızını
Tamam o zaman Alkılıçı Adene devret parayı benden çeksinler sıfır sıkıntı ,Gelirsem parti kapanıyormuş bilgem kapıda sopayla bekliyor şimdi devir işi falan daha çok zarar ederiz boşver
O zaman adini bana devret bütün üyelerine Vip ve taşlar benden komple kapatıp gelin bu daha mantıklı zarar edelim önemli değil ama böyle edelimTamam o zaman Alkılıçı Adene devret parayı benden çeksinler sıfır sıkıntı ,![]()
Benim üyelerim nusretin eti mi yavrum. Şamar noO zaman adini bana devret bütün üyelerine Vip ve taşlar benden komple kapatıp gelin bu daha mantıklı zarar edelim önemli değil ama böyle edelim
Yemek su var
Kalacak yer ayarlarım
Günde 3-5 kezde şamar var kabul ediyorsanız gelin