Tıtıtıtırıtı büyüklerinle nasıl konuşuyorsun böyle ayıpBüyük mü güzel di bu espirin güzeldi![]()
Tıtıtıtırıtı büyüklerinle nasıl konuşuyorsun böyle ayıpBüyük mü güzel di bu espirin güzeldi![]()
Özelden sorsana burdan yazsam ne anlamı varNeden Olmasın?![]()
Büyüklerini dinle sen daha çok gülersin küçüğümHAHDJSJSKTLALDLMSKDKESPLD gece gece güldürüyorsun sağol
Bizi ifşa etmek istiyoruz.Özelden sorsana burdan yazsam ne anlamı var![]()
Hmm anlıyorum sen yine git Kadir abinden hava kuvvetleri için onun her yerini yala hadi bekletme onu yoksa küser sanaTıtıtıtırıtı büyüklerinle nasıl konuşuyorsun böyle ayıp
Büyükler sıkıcı çıktı çok konuşuyor ben büyüklerimi bilir saygı gösteririm sağol almayalımBüyüklerini dinle sen daha çok gülersin küçüğüm
Yalamak mı bana göre değil küçüğüm o sana yakışan bir hareketHmm anlıyorum sen yine git Kadir abinden hava kuvvetleri için onun her yerini yala hadi bekletme onu yoksa küser sanabelki darbe yaparsın
Avnicim sen misin bu bu kaçıncı versiyonHmm anlıyorum sen yine git Kadir abinden hava kuvvetleri için onun her yerini yala hadi bekletme onu yoksa küser sanabelki darbe yaparsın
Beni yazBirini söyleyim mi![]()
Tıtııtıttıtıtı sen beni dinleBüyükler sıkıcı çıktı çok konuşuyor ben büyüklerimi bilir saygı gösteririm sağol almayalım
Küçükler büyüklerinin öğrendiğini yapar iyi geceler dilerim UlugbeyYalamak mı bana göre değil küçüğüm o sana yakışan bir hareket
Ben mi yalamayım öyle mi aynaya bak önce sen bir hava kuvvetleri için yapmadığın şey kalmadı senin bide aldıktan sonra adam kesilmiştinYalamak mı bana göre değil küçüğüm o sana yakışan bir hareket
Her insan karakterini yakışanı yapar Talha bey iyi gecelerKüçükler büyüklerinin öğrendiğini yapar iyi geceler dilerim Ulugbey
Tıtıtıtırıtıtı yakışmadı küçüğüm kim dedi sana bunları ayıpBen mi yalamayım öyle mi aynaya bak önce sen bir hava kuvvetleri için yapmadığın şey kalmadı senin bide aldıktan sonra adam kesilmiştin![]()
Çok terbiyesiz konuşuyorsun kardeş. Bu üslup ile reel hayatta kimseyle konuşma. Elin oğlu belini kırar benden söylemesi.Hmm anlıyorum sen yine git Kadir abinden hava kuvvetleri için onun her yerini yala hadi bekletme onu yoksa küser sanabelki darbe yaparsın
Saygısız bunlar saygısız büyük bilmeden konuşurlarÇok terbiyesiz konuşuyorsun kardeş. Bu üslup ile reel hayatta kimseyle konuşma. Elin oğlu belini kırar benden söylemesi.