M
Başkanım Siz bir discord'a gelir misiniz Ben sizi bir Efe başkanımın yanında karşılayayım siz gelin Türkçü millet Partisi GurubunaYa da şöyle sorayım sen şehir başkanı olmayı hak etmek için ne yaptın?
Bu ne demek oluyor ?Başkanım Siz bir discord'a gelir misiniz Ben sizi bir Efe başkanımın yanında karşılayayım siz gelin Türkçü millet Partisi Gurubuna
Başkanım Bizim partidenBu ne demek oluyor ?
Acaba bu üslup düzgün bir üslup mu herşeyin bir usulü var şimdi seni şehir başkanı yapmıyorsa işini layığıyla yapmıyor mu yani ?Sevgili oyun başkanımız Ferhat43'e duyurumdur;
Size 1 haftadır izah ettiğim bir durum var beni şehir başkanı yapmanız ama görüyorum ki bu dediklerimizin bir önemi yok.lütfen sizden ricam benim bu isteğimi gerçekleştirmeniz ve görevinizi layığıyla yapmanız
@EnKa7
MEDYA ONLİNE YÖNETİM BAŞKANI
Öylemi@YgtFrz0 başkanım noktayı koymuş zaten fazla söze gerek yok
Sizin partiden olabilir tehdit eder gibi konuşuyorsunuz bu hakkı kim veriyor size ?Başkanım Bizim partiden
@baskanonline burdamısınız sayın başkanımAcaba bu üslup düzgün bir üslup mu herşeyin bir usulü var şimdi seni şehir başkanı yapmıyorsa işini layığıyla yapmıyor mu yani ?
Sorun nedir beyefendi@baskanonline burdamısınız sayın başkanım
Başkanım ben arkadaşla konuştum sıkıntı çözüldü bu arkadaşlar sorun yaratıyorSizin partiden olabilir tehdit eder gibi konuşuyorsunuz bu hakkı kim veriyor size ?
Arkadaşım yönetimi yine çağırdı lütfen sorumun cevabını alabilirmiyim acaba mümkünse ?@baskanonline burdamısınız sayın başkanım
Ben bu görevi yaptım bütün herkes bana hücum ettiSorun nedir beyefendi
Başkanım sizi paylaştık diyemi böyle yapıyorsunSiz bu hadsizliğinizle mi medyayı yöneteceksiniz
Ben paylaştım diyeArkadaşım yönetimi yine çağırdı lütfen sorumun cevabını alabilirmiyim acaba mümkünse
Sayın başkanım lütfen konuyu saptırmayın siz öyle cümle kurarsanız bizde şöyle bir cümle kurarızBaşkanım sizi paylaştık diyemi böyle yapıyorsun
burada medyamızın ismi alınmadı konuşmalarımıza dikkat edelim!Siz bu hadsizliğinizle mi medyayı yöneteceksiniz