Arkadaş medya online yönetim başkanı olarak yazıyorsa buraya medyanız karıştı demektir.
Ben öyle bişey yapmam 1Sayın başkanım lütfen konuyu saptırmayın siz öyle cümle kurarsanız bizde şöyle bir cümle kurarız
acaba bizi paylaştınız diye buna karşılık sizi şehir başkanı yapmak için Ferhat başkanı zan altında mı bırakmaya çalışıyorsunuz ?
Çok güzel bir iş gerçekten tebrik ederim güzel bir düşünce tabiki Bağımsız olunca (yanlış anlaşılmasın bağımlısınız demek istemedim )Biz gazete açıyoruz derken parti reklam gazetesi açıyoruz demedik gazete dediğin haber yapar tabi ki birileri bunu beğenmicek muhabir bir küçük açık gördü mü onu malzeme yapmalı bizde gazete olarak görevimizi yapıyoruz.
Ben öyle bişey yapmam 1
Hiç kimsenin hanıma girmem 2
Hiç kimseye bişey demem 3
İster atar ister atamaz 4
Bundan sonra benimle konuşmayın 5
Muhatap bile olmayın 6
Ne zmn rahatsızlık vermişim verdiysem her zaman özür dilemişimdirFerhat sana neden şehir başkanlığı versin? Adamı discorddan dakika başı yazarak rahatsız etmediğin yetmedi burdan devam ediyorsun sanırım.
Ben 50kere aramadımİster atar ister atamazı 50 kere arayıp yazmadan önce diyecektin sen
haber ile alakası yok dedim ben MEDYA ONLİNE kurucu başkanı olarak diyorum bizim ajansımızı bu konulara karıştırmayın lütfen EnKa başkanın ajanstan başka özel hayatı yok mu ajansı kurduk diye bu adam kendisi ile ilgili paylaşım yapamaz mı?Haber dediğiniz şey karşılık beklemekmi oluyor?
Sayın medya başkanım lütfen cümlelerinizin tutarlılığı olsun saygılarımla.Ben öyle bişey yapmam 1
Hiç kimsenin hanıma girmem 2
Hiç kimseye bişey demem 3
İster atar ister atamaz 4
Bundan sonra benimle konuşmayın 5
Muhatap bile olmayın 6
Ss atarak rencide etmek istemiyorum seni arkadaşım ama birine mesaj spamlamak rahatsız edici bir hareketNe zmn rahatsızlık vermişim verdiysem her zaman özür dilemişimdir
Ede bilirsin ben sadece yalvardım o da çok istediğim için hem aramadım onu iki kez yanlış aradımSs atarak rencide etmek istemiyorum seni arkadaşım ama birine mesaj spamlamak rahatsız edici bir hareket
Gereken varsa bende ederimSs atarak rencide etmek istemiyorum seni arkadaşım ama birine mesaj spamlamak rahatsız edici bir hareket
Ben burdayım hem kaçtığım yokSen dara düşünce neden kaçıyorsun acaba biraz tutarlı cevap falan versen nasıl olur mesela @ENKAA7
dediğim gibi bu EnKa arkadaş yalnız medya başkanı diğil adamın özel hayatı da varÇok güzel bir iş gerçekten tebrik ederim güzel bir düşünce tabiki Bağımsız olunca (yanlış anlaşılmasın bağımlısınız demek istemedim )
ama sizde uzun zamandır bu oyundasınız dediğim gibi acaba bu kullanılan cümleler bir medya başkanına nasıl yapabilir lütfen siz açıklama yapın o zaman