Bu Konuda Yardım! (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan MedyaOnline
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

MedyaOnline

Ziyaretçi
Sayın başkanım lütfen konuyu saptırmayın siz öyle cümle kurarsanız bizde şöyle bir cümle kurarız

acaba bizi paylaştınız diye buna karşılık sizi şehir başkanı yapmak için Ferhat başkanı zan altında mı bırakmaya çalışıyorsunuz ?
Ben öyle bişey yapmam 1
Hiç kimsenin hanıma girmem 2
Hiç kimseye bişey demem 3
İster atar ister atamaz 4
Bundan sonra benimle konuşmayın 5
Muhatap bile olmayın 6

ÜmitZehra

MedyaOnline Kurucusu
Vatandaş
Biz gazete açıyoruz derken parti reklam gazetesi açıyoruz demedik gazete dediğin haber yapar tabi ki birileri bunu beğenmicek muhabir bir küçük açık gördü mü onu malzeme yapmalı bizde gazete olarak görevimizi yapıyoruz.

Mavielbiseli

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Biz gazete açıyoruz derken parti reklam gazetesi açıyoruz demedik gazete dediğin haber yapar tabi ki birileri bunu beğenmicek muhabir bir küçük açık gördü mü onu malzeme yapmalı bizde gazete olarak görevimizi yapıyoruz.
Çok güzel bir iş gerçekten tebrik ederim güzel bir düşünce tabiki Bağımsız olunca (yanlış anlaşılmasın bağımlısınız demek istemedim )

ama sizde uzun zamandır bu oyundasınız dediğim gibi acaba bu kullanılan cümleler bir medya başkanına nasıl yapabilir lütfen siz açıklama yapın o zaman

ÜmitZehra

MedyaOnline Kurucusu
Vatandaş
Haber dediğiniz şey karşılık beklemekmi oluyor?
haber ile alakası yok dedim ben MEDYA ONLİNE kurucu başkanı olarak diyorum bizim ajansımızı bu konulara karıştırmayın lütfen EnKa başkanın ajanstan başka özel hayatı yok mu ajansı kurduk diye bu adam kendisi ile ilgili paylaşım yapamaz mı?

ÜmitZehra

MedyaOnline Kurucusu
Vatandaş
Çok güzel bir iş gerçekten tebrik ederim güzel bir düşünce tabiki Bağımsız olunca (yanlış anlaşılmasın bağımlısınız demek istemedim )

ama sizde uzun zamandır bu oyundasınız dediğim gibi acaba bu kullanılan cümleler bir medya başkanına nasıl yapabilir lütfen siz açıklama yapın o zaman
dediğim gibi bu EnKa arkadaş yalnız medya başkanı diğil adamın özel hayatı da var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...