Bu Konuda Yardım! (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan MedyaOnline
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ÜmitZehra

MedyaOnline Kurucusu
Vatandaş
Özel hayatı beni ilgilendirmez başkanım kimseyi ilgilendirmez burada medyada yada başka birine bir cümle kurulmadı

sayın başkanın konuya yazdığı mesaj işini layığıyla yapsın beni şehir başkanı atasın demek oluyor yani şehir başkanı olarak atanmazsa Ferhat başkan işini layığıyla yapmıyor demek değilmi tek takıldığımız yer bu
ferhat başkanın işini yapması yada EnKa başkanın atanması sorusunu benim yanıtlama yetkim yok.
benim dediğim söylediniz ya bir medya başkanına yakışmıyor diye onu diyorum enka sadece medya başkanı deyildir

yunus emre duruk

Börü
Vatandaş
Bir şehir başkanlığı verilse nolur sanki 😅. Arkadaş yeni oyuncu kanı kaynıyor Demekki. Zaten Şehir başkanı olduktan sonra hevesi gider . Şu an şehir başkanıyım ama yaptığım bişey yok boş boş oturuyorum.Bu şehir başkanlığı güncellemesi ne zaman gelecek acaba 🤔

Mavielbiseli

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
ferhat başkanın işini yapması yada EnKa başkanın atanması sorusunu benim yanıtlama yetkim yok.
benim dediğim söylediniz ya bir medya başkanına yakışmıyor diye onu diyorum enka sadece medya başkanı deyildir
Buraya medya başkanı olarak yazdı onu bilemem başkanım yazısının altına ismi ve medya başkanı yazmış imzasını atmış

neyse konu kapandı özür diledi üsluptan dolayı uzatmayalım başkanım Hayırlı geceler iyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...