Biz berebere kaldık fjfkfjfjdjc sizide gorcez türk hakemi getirelim Oğuzhan çakır istermisiniz varada yabancı türk farketmezAZ den 3ün 1ini alan arkadaşlar bi salın bizi
Biz berebere kaldık fjfkfjfjdjc sizide gorcez türk hakemi getirelim Oğuzhan çakır istermisiniz varada yabancı türk farketmezAZ den 3ün 1ini alan arkadaşlar bi salın bizi
neden patronu etiketliyorsun kardeşim kötü birşey mi söyledik???
Kimle berabere kaldınBiz berebere kaldık fjfkfjfjdjc sizide gorcez türk hakemi getirelim Oğuzhan çakır istermisiniz varada yabancı türk farketmez
Ne çok beşiktaşlı başkanımız varmışçok kırıldım şuan bunu senden de duydum ya @ErenA![]()
1. Bursaspor 2. Beşiktaş. ama 1 numarada Bursaspor var her daimNe çok beşiktaşlı başkanımız varmış![]()
3ün 1ini aldınız diyorum nasıl yememi bekliyorsunTüh be yemedi![]()
Bursasporun tekrar süper lige çıkması dileğiyle diyelim ozaman1. Bursaspor 2. Beşiktaş. ama 1 numarada Bursaspor var her daim![]()
İnşallahBursasporun tekrar süper lige çıkması dileğiyle diyelim ozaman![]()
Ben yokumki zaten neden çok kafaya takiyom Ali Koç düşünsun djfkfjfjdj3ün 1ini aldınız diyorum nasıl yememi bekliyorsun![]()
Bu ülkeyi hiç bir zaman temsil edemediniz. Reziller utanıyorum sizden, tiksiniyorum. Ekli dosyayı görüntüle 20708
ya kardeş izliyoruz zaten