Arkanızda duracağım hiç aklıma gelmezdi +1Bu ülkeyi hiç bir zaman temsil edemediniz. Reziller utanıyorum sizden, tiksiniyorum. Ekli dosyayı görüntüle 20708
Arkanızda duracağım hiç aklıma gelmezdi +1Bu ülkeyi hiç bir zaman temsil edemediniz. Reziller utanıyorum sizden, tiksiniyorum. Ekli dosyayı görüntüle 20708
Maç bitene kadar forumdan banla hocam. Pis , çirkef bir sinerji yayıyorya kardeş izliyoruz zaten
Fenerbahçe yenilseydi bayram ederdiniz burda noldu Galatasaray yenilincemi banlamak geliyor aklınızaMaç bitene kadar forumdan banla hocam. Pis , çirkef bir sinerji yayıyor
Galatasaray yenilince minimum Fenerbahçe şampiyon olamaz anlıyorum sinirlisiniz ama değmez bu çileSadece şunu demek istiyorum bu sene Fenerbahçe şampiyon olamaz
Kime göre neye göreÇirkef olan Fenerbahçe taraftarı oluyor
Yok değerGalatasaray yenilince minimum Fenerbahçe şampiyon olamaz anlıyorum sinirlisiniz ama değmez bu çile
Galatasaraylilara göre her yenildiği şeylerde ortaya Fenerbahçe şampiyon olamaz bizim şampiyon olmamız olmamız bu maçla ne alakası biraz akıllarını kullansınlar başkanım şaka gibiyaa yeniliyorlar konu Gine Fenerbahçe ye geliyorKime göre neye göre
Abim yargılanacaksak galatasaraya olan sevgimizden yargılanalımBende Galatasaraya dilemiyorum vazgeçtim.Yargılanacaksınız elbet şikeciler
Türk hakem atanırsa olurSıkıntı yok İstanbul da 5 atarız. At fava bekle
Ama doğru Fenerbahçe şampiyon olamaz bu sene yalan mı söyleyelim siz mutlu olan diyeGalatasaraylilara göre her yenildiği şeylerde ortaya Fenerbahçe şampiyon olamaz bizim şampiyon olmamız olmamız bu maçla ne alakası biraz akıllarını kullansınlar başkanım şaka gibiyaa yeniliyorlar konu Gine Fenerbahçe ye geliyor
Hakem lobisi olan biz değiliz haramzade koçTürk hakem atanırsa olur
Olsun bizim UEFA çupamız varBu ülkeyi hiç bir zaman temsil edemediniz. Reziller utanıyorum sizden, tiksiniyorum. Ekli dosyayı görüntüle 20708
ShsjsjjsjdkdkdkdkdkdkkdjdjdjdjsnjahahshsghshshshshshdjdjndndndndnndndnndndkdkdmmdmdmdkkdmdkdkdkkdmdmdmdkjdndnsjsjsmsmkskskskkskdkdkjsjejdjkdmdmmdmdkdkdkkdkdmmdmmdkkdHakem lobisi olan biz değiliz haramzade koç![]()
Lig'de kırmızı görmeyen gese , Avrupa kırmızıya boyanıyor. İzleyelim shshjsnsns
Türk hakem atanırsa olur