En son Banada böyle diyordu ban yedi benle beraberBen kadirle geldim kadirle giderim düzgün adam kardeşim ben onu yıllardır tanıyorum bu uğurda ölmek de şereftir linç edilmek de
En son Banada böyle diyordu ban yedi benle beraberBen kadirle geldim kadirle giderim düzgün adam kardeşim ben onu yıllardır tanıyorum bu uğurda ölmek de şereftir linç edilmek de
#FreeKadirAydın
Dik dur eğilme yoldaşların seninle kadir yiğidin nude u meydanda olur geri adım atmaSaat 15:00'de Kadir Aydın nude paylaşacağım.
@KadirBey. 50 dakikan var. Ya koltuğu kendin bırak yada biz alalım.
Kimden tarafsın konuşEn son Banada böyle diyordu ban yedi benle beraber
#kadirboykot lutfenn sizi aramızda görmek isteriz#FreeKadirAydın
Kıbleden tarafım kardeşşşşşşKimden tarafsın konuş
@Büyük Mesut @KadirBey.Söz konusu Kadir Aydın ise gerisi teferruattır. Şer odakları birleşmişler bir günahsıza keçi muamelesi yapıyorlar. Bilinmelidir ki bu algılarla zulmü kendinize meşru görmenize boyun eğmeyeceğiz.
Darbeci general Fatih Tutuk ve ona iktidarında her türlü kolaylığı sağlamış Murat Ünlü'yü açıkça çağrımdır; ivedilikle bu yanlışınızdan dönün ve ihanetinize kesilecek cezaya razı gelin. Yoksa sizlere başkanonline da başına buyruk davranma kapısı kapatılacaktır. Kim dost kim düşman bilmek için tarafsız olan düşman ilan edilecektir eşe dosta duyurulur.
Saygılarımla
Yanar dönersinKıbleden tarafım kardeşşşşşş
Yapılan boykotu kınıyorum ivedilikle bu yanlışınızdan dönmenizi ve ihanetinize kesilecek cezaya razı gelmenizi tavsiye ediyorum sayın Başkanlar
Edalı cilveli lahmACUNYanar dönersin
Yapılan boykotu kınıyorum ivedilikle bu yanlışınızdan dönmenizi ve ihanetinize kesilecek cezaya razı gelmenizi tavsiye ediyorum sayın Başkanlar
Doğru diyorsun kardeşim bu hayat isot kadar acı vericiMagarsus ağırlığını koy kardeşim hayata karşı hep smile olmuyor
Bizim gözümüz açık başkanım biz olduğumuz yerdeyiz size yapılan bir yanlış yoktur bence sizde bizim olduğumuz yerde kalın ve bu boykottan vazgeçinSana Bana Bize yapılan yanlışın düzeltmenin peşindeyiz..
Aç gözünü üstad, Kadir Aydın seni de çekmesin gordabına
Uğur başkanım hangi ptdesin şuan asil Türk yazıyor profilinizdeBizim gözümüz açık başkanım biz olduğumuz yerdeyiz size yapılan bir yanlış yoktur bence sizde bizim olduğumuz yerde kalın ve bu boykottan vazgeçin
Kararımdan asla vazgeçmeyeceğimBizim gözümüz açık başkanım biz olduğumuz yerdeyiz size yapılan bir yanlış yoktur bence sizde bizim olduğumuz yerde kalın ve bu boykottan vazgeçin
Başkanım eskiden Asil Türk partisindeydim şimdi olmamız gereken partideyimUğur başkanım hangi ptdesin şuan asil Türk yazıyor profilinizde