Çamur atmak (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Arda Termi

Ziyaretçi
Ben İlk Adım Partisinden İstifa ettikten sonra genel chat de Zorbey çamur attığımı söylüyor çamura batmış bir inşa çamur atmakla uğraşmam Zorbey @Büşra Gamze başkana yeşil ışık yaktı galiba dedin kimin partime istersem giderim buna ben karar veriyorum madem bu kadar düşmanın büsra senin zamanında neden beraber yürüdun bu insanlar mv almadan destek olduğun partiyede biliyorum ve üyeler olarak o partiye destek olman sırf kendi çıkarlarını düşündün toplantıda kendi yardimcinin ismini unutan insansın Zorbey ve o partide çıkar için durudgunun en büyük kanıtıdır tüm yönetimin isimini unutmak
İsteyen istediğini düşünebilir buna karışmayiz ama zorbey e bize çamur atmak ona karışırız bize böyle çamur atamazsiniz özellikle zorbeye istediğin partiye git ilk adımda yerin yok

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Gürkan madem bir şey diyecektin kardeşim genel chatten yazsaydın ne diye gelip burda seni belediye başkanı çıkarmış partiyi kötülüyosun

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Evet zor bey ben söyleyeceğimi söyledim aile değerlerine girersen emin ol çok karışır buralar

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Aile değerlerine girersen bu kadar sakin kalmam o konu benim aile değerim
Hey Allahım madem aile değerine bu kadar bağlısın neden öyle bir yalan söyledin Gürkan, akıllı ol insanların duygularını sömürmek için dediğin o insanın haya edeceği şeyleri bir daha söyleme.

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
İsteyen istediğini düşünebilir buna karışmayiz ama zorbey e bize çamur atmak ona karışırız bize böyle çamur atamazsiniz özellikle zorbeye istediğin partiye git ilk adımda yerin yok
Arda ilk adıma daha yeni geldim konuşuyorum kardeşim benim geçmişim orada geçti de anladın mı senden daha iyi biliyorum partinin içinde ne olup ne bittiğini Bu birincisi ikincisi sen bana öyle bir kural koyamazsın ilk adımda işin yok gibi bir kelimeyi sen kullanamazsın bana partide bir günlük Parti sözcüğünü var ondan sonra hemen görevden alındı görevden alınmalı da zorbeye kim söylemiş onu da bir sor çünkü yapamıyordun kardeş anladın mı Ben zorbey'e çamur atmıyorum zaten çamura batmış birine çamur atmak benim işim değil

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Arda ilk adıma daha yeni geldim konuşuyorum kardeşim benim geçmişim orada geçti de anladın mı senden daha iyi biliyorum partinin içinde ne olup ne bittiğini Bu birincisi ikincisi sen bana öyle bir kural koyamazsın ilk adımda işin yok gibi bir kelimeyi sen kullanamazsın bana partide bir günlük Parti sözcüğünü var ondan sonra hemen görevden alındı görevden alınmalı da zorbeye kim söylemiş onu da bir sor çünkü yapamıyordun kardeş anladın mı Ben zorbey'e çamur atmıyorum zaten çamura batmış birine çamur atmak benim işim değil
Hâlâ çamura batmış diyorsun, hiç mu utanman sıkılman yok ? O olayı bilenler anladı şuan zaten ve adamlar inan senin yerine utanıyordur.

A

Arda Termi

Ziyaretçi
Görevimi ben gayet yerinde yaptım sakın bidaha böyle demeye kalkma

Kafirya

eos✨
Vatandaş
bizim evimizde bizim yatağımızda başka bir kadınla gördün ve seni aldattım sandın saçmalama = Arda terminin olayla alakası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...