Darbe girişimi Hk. (1 Kişi İçeride)

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Kelimeyi “w” ile yazan birinden de posta yemek kaderimizde varmış🥲.Sonu baştan belli olan darbeniz başarısız oldu diye üstünü kapatma çalışmalarınıza saygı duyuyorum. O zaman sana da tek tek anlatayım seçime 1 gün kala darbe yapan adam seçimdeki başarısızlıktan korkuyordur. Peki seçimde başarısız olunca ne oluyor eveeeet makam alamıyorsunuz. Şimdi bu basit düzey mantığı anladığın zaman söyle bir dahaki yorumda daha ileri düzey konulara geçeriz. Bir de son notum Türkçe’de “w” yoktur ve insanlar en son bunu 2005 yılında Facebook’da falan yapıyordu. Gelişime ayak uydur mağaradan çık ihtiyar

Kardeş senin gibi konuşan çok gördük biz sana burada kendimizi ispat edecek halim yok çok değil 2 gün sonra milletvekili seçimleri bittiğinde kim başarılı kim başarısız görürsün ki görmüş olman lazım aslında ALTIN OK seçime 2. Sırada girdi ki bu bizim için başarısızlık 3 5 ay önce Sıralamada ALTIN OK partisi 2. Kim olacak ilk 5.te kimler olacak diye bakıyordu..

Biz sıralamadayız Azeri kardeşlerimiz sıralamada Özgürlük ve İrade partisi sıralamada yani biz gelecek seçime tam kadro hazırız sen daha ne anlatıyorsun..

Her sene aralık ayında yıl boyunca hangi parti neler yapmış kaç belediye kaç vekillik kazanmış hangi oyuncu ne gibi başarılar elde etmiş hepsini anlatan sunumlar hazırlanır inşAllah sende aralık ayında burada olursun da orada kim neler yapmış neler başarmış görürsün..

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Anlaşılan sana “söylediğim” lafı anlatmakta zorlanmışsın bir de bunun üstüne bana anlatmaya çalışmışsın şimdi otur benim sana söylediğim lafı bir düşün anlamaya çalış olur mu? Aklımda bulunsun bir daha sana böyle ince laflar söylemem. :)
Ben senin ne anlatmak istediğini söylediğin laftan ne çıkartılması gerektiğini çok iyi anladım dert etme sen onu..

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş..

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Kardeş senin gibi konuşan çok gördük biz sana burada kendimizi ispat edecek halim yok çok değil 2 gün sonra milletvekili seçimleri bittiğinde kim başarılı kim başarısız görürsün ki görmüş olman lazım aslında ALTIN OK seçime 2. Sırada girdi ki bu bizim için başarısızlık 3 5 ay önce Sıralamada ALTIN OK partisi 2. Kim olacak ilk 5.te kimler olacak diye bakıyordu..

Biz sıralamadayız Azeri kardeşlerimiz sıralamada Özgürlük ve İrade partisi sıralamada yani biz gelecek seçime tam kadro hazırız sen daha ne anlatıyorsun..

Her sene aralık ayında yıl boyunca hangi parti neler yapmış kaç belediye kaç vekillik kazanmış hangi oyuncu ne gibi başarılar elde etmiş hepsini anlatan sunumlar hazırlanır inşAllah sende aralık ayında burada olursun da orada kim neler yapmış neler başarmış görürsün..
Başarı gelenek haline gelmeyince bu tarz durumlar yaşanabiliyor. Göktürk partisini severim tenzih ederek söylüyorum arkadaşın partisi 3. Sırada olunca bi özgüven gelmiş rakiplerine kör olmuş. Yazdığını paylaşmadan önce okusa düşünse böyle bir hataya düşmeyecek komik duruma da düşmeyecek:) neyse iyi olur kral zamanla düzelir inşallah

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Başarı gelenek haline gelmeyince bu tarz durumlar yaşanabiliyor. Göktürk partisini severim tenzih ederek söylüyorum arkadaşın partisi 3. Sırada olunca bi özgüven gelmiş rakiplerine kör olmuş. Yazdığını paylaşmadan önce okusa düşünse böyle bir hataya düşmeyecek komik duruma da düşmeyecek:) neyse iyi olur kral zamanla düzelir inşallah

süreç içinde yaşanan durumlara istinaden konuşmasına boynum kıldan ince..

Ama içi boş şekilde gelip atıp tutması ağrıma gidiyor..

İnşAllah en başarılısı onlar olurlar oyuna yön veren Parti düzeyine gelirler..

Ama zamanında ciddi işlere imza atan bir partiyi bilip bilmeden gelip karalamak trajikomedi geliyor..

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Atıp tuttuğu yerden yere vurduğu parti..

zamında oyunun en fazla oyuncusuna sahip
En çok oy potansiyeline sahip
Bir partiydi ki azalma olmasına rağmen durum hala böyle iken arkadaş bunları görmeyip gelip diyor ki en başarız parti üstüne üstlük makam sevdalısı diyor bize..

ben 1 senelik oyuncuyum 1 kere milletvekili olarak yazdırmadım kendimi baktım emek vermiş oyuna yeni başlamış arkadaşlar var dedim onu yazın. Ben bireysel bir şekilde başarırsam vali olurum diyorum benim gibi diğerleride aynı şekil..

The Economist

Üye
Vatandaş
Minik komediniz başarıyla ulaşamadı diye ne kadar birikmişsiniz ya siz böyle yahu ben size başından beri aynı şeyi soruyorum madem bu kadar güveniyordunuz kendinize niye direkt seçime gitmediniz de darbe yaptınız. Bomboş övgüler, bozuk Türkçe ile garip garip ifadeler soru basit aslında :)
Boş boş geçmiş gün övünmeleri yerine bunu açıklasanıza. Ayrıca azeri değil Azerbaycan Türk’ü daha doğrudur. Ayrıca ben Göktürk Partisi adına konuşmuyorum kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Sizde partinizin altına sığınmak yerine kendi karakterinizi ortaya koyun diyeceğim ama sizi fazla zorlamak istemem 🤫

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Minik komediniz başarıyla ulaşamadı diye ne kadar birikmişsiniz ya siz böyle yahu ben size başından beri aynı şeyi soruyorum madem bu kadar güveniyordunuz kendinize niye direkt seçime gitmediniz de darbe yaptınız. Bomboş övgüler, bozuk Türkçe ile garip garip ifadeler soru basit aslında :)
Boş boş geçmiş gün övünmeleri yerine bunu açıklasanıza. Ayrıca azeri değil Azerbaycan Türk’ü daha doğrudur. Ayrıca ben Göktürk Partisi adına konuşmuyorum kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Sizde partinizin altına sığınmak yerine kendi karakterinizi ortaya koyun diyeceğim ama sizi fazla zorlamak istemem 🤫
La ilahe illallah🤣🤣🤣 tamam hasan dediğin gibi olsun. Şimdi seni ciddiye alıp sana meselenin seçime girip kazanmak olmadığını keyif alacağımızım hedeflediğimizin çok başka olduğunu neyi ne zamandır planladığımızı ne niyetle yaptığımızı vs vs anlatırım da başka bi göz kırpmalı emoji bozuk türkçe bişeler bişeler dersin inan kafa götürmüyor sana tahammül sınırımın sonuna geldik başka bir sana laf anlatamayacağımız tartışmada görüşmek üzere sessizce klaWyeyi bırak😅

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
"Bir gün hasan01'e matematik öğretmeni Hasan bey, yahu senin adın da hasan benim adım da hasan en iyisi senin adın Laf cambazı hasan olsun" dediğini öğrendiğinizde kaç yaşındaydınız?

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
"Bir gün hasan01'e matematik öğretmeni Hasan bey, yahu senin adın da hasan benim adım da hasan en iyisi senin adın Laf cambazı hasan olsun" dediğini öğrendiğinizde kaç yaşındaydınız?
Yazışma dilinde oyun forumunda tdk türkçesi arıyor derdi bitmiş herifin valla kafam şişti. Bi cümle yazana kadar kanser oluyor farkında değil. Bu oyundaki en büyük başarısı forumda hatasız türkçe kullanmak reisin

The Economist

Üye
Vatandaş
Sayın başkan kendince dalga geçmeye çalışmana çok güldüm laf cambazı lakabı benim için bana takılmış güzel lakaplardan biridir. İlla merak ediyorsanız İlkokul’da ilk münazara yarışmam da söylenmişti :)

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sayın başkan kendince dalga geçmeye çalışmana çok güldüm laf cambazı lakabı benim için bana takılmış güzel lakaplardan biridir. İlla merak ediyorsanız İlkokul’da ilk münazara yarışmam da söylenmişti :)
Hmmmm demek ilkokulda münazara başarın var valla etkilendim kral ben de ilkokulda matematikten 4 almıştım hala övünürüm

The Economist

Üye
Vatandaş
Yazışma dilinde oyun forumunda tdk türkçesi arıyor derdi bitmiş herifin valla kafam şişti. Bi cümle yazana kadar kanser oluyor farkında değil. Bu oyundaki en büyük başarısı forumda hatasız türkçe kullanmak reisin
Mesut Başkanım ben senden öyle C1-C2 seviyesi Türkçe aramıyorum zaten en azından iletişim kurabileceğimiz düzeyde A2 falan bana yeter. Diğer mevzuda da inan hayatımda herhangi bir oyunda başarılıyım diye övünecek bir insan değilim ama tabii senin hayatındaki tek başarıyı senin elinden almak istemem. Saygılar

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Mesut Başkanım ben senden öyle C1-C2 seviyesi Türkçe aramıyorum zaten en azından iletişim kurabileceğimiz düzeyde A2 falan bana yeter. Diğer mevzuda da inan hayatımda herhangi bir oyunda başarılıyım diye övünecek bir insan değilim ama tabii senin hayatındaki tek başarıyı senin elinden almak istemem. Saygılar
Ya sen kimsin de bende türkçe arayacaksın kral 😅 başka skillerinden bahset twitterda kahraman tazeoğlu dörtlükleri de paylaşıyor musun

The Economist

Üye
Vatandaş
Ya sen kimsin de bende türkçe arayacaksın kral 😅 başka skillerinden bahset twitterda kahraman tazeoğlu dörtlükleri de paylaşıyor musun
Tartışma belli bir seviyeye gelsin diye Türkçe dil bilgisi arıyorum kral yoksa banane. Ben tartışmayı laf sokmayı severim alındığın zaman söyle tamamen gülerek yazıyorum bunları

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Tartışma belli bir seviyeye gelsin diye Türkçe dil bilgisi arıyorum kral yoksa banane. Ben tartışmayı laf sokmayı severim alındığın zaman söyle tamamen gülerek yazıyorum bunları
bu adam alınganlıktan yemeden içmeden kesiliyor utanın kendinizden ya bir şeyi söylemeden önce az düşünceli olun