Darbe girişimi Hk. (2 Kişi İçeride)

The Economist

Üye
Vatandaş
bu adam alınganlıktan yemeden içmeden kesiliyor utanın kendinizden ya bir şeyi söylemeden önce az düşünceli olun
Başkanım durun daha sizin hayatınız boyunca yaptığınız ilk espriyi kutlayacaktık :) çok komikti böyle devam ederseniz büyünce sallada sümüğüne bak gibi ileri düzey espriler yapabilirsiniz :)

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Başkanım durun daha sizin hayatınız boyunca yaptığınız ilk espriyi kutlayacaktık :) çok komikti böyle devam ederseniz büyünce sallada sümüğüne bak gibi ileri düzey espriler yapabilirsiniz :)
yazım hatalarından ve anlatım bozukluklarından dolayı okuyamadım kendinizi geliştirdikten sonra karşıma çıkın lütfen.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Tartışma belli bir seviyeye gelsin diye Türkçe dil bilgisi arıyorum kral yoksa banane. Ben tartışmayı laf sokmayı severim alındığın zaman söyle tamamen gülerek yazıyorum bunları
Kral mümkünse görüşmeyelim kusura bakma😅

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Minik komediniz başarıyla ulaşamadı diye ne kadar birikmişsiniz ya siz böyle yahu ben size başından beri aynı şeyi soruyorum madem bu kadar güveniyordunuz kendinize niye direkt seçime gitmediniz de darbe yaptınız. Bomboş övgüler, bozuk Türkçe ile garip garip ifadeler soru basit aslında :)
Boş boş geçmiş gün övünmeleri yerine bunu açıklasanıza. Ayrıca azeri değil Azerbaycan Türk’ü daha doğrudur. Ayrıca ben Göktürk Partisi adına konuşmuyorum kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Sizde partinizin altına sığınmak yerine kendi karakterinizi ortaya koyun diyeceğim ama sizi fazla zorlamak istemem 🤫
Yahu arkadaşım tamam sizin köy daha büyük haydi vesselam umudum vardı anlata anlata anlamasan da saygı duyarsın diye oda yok senin için yine bir seçimin hemen öncesinde yine darbe yapacağız olur yada olmaz keyfimizin kahyası sen değilsin sonuç olarak..

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Sizlere bir şey öğretebilmek benim için sadece gurur kaynağı olur. Ama bir dahakine orijinal olun tamam mı? Bekliyorum çalışın gelin biraz :)
Senin bizlere birşeyler öğretebileceğinden pek emin değilim.. Anlatılmak istenilen şeyden bir şey anlamadığından yola çıkaraktan bunu rahatlık ile söyleyebiliriz..

KadirBey.

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.YRD
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ayrıca ben Göktürk Partisi adına konuşmuyorum kişisel görüşlerimi paylaşıyorum.
Yav kardeşim işinize gelince parti adına,gelmeyince bireysel. Zamanında size laf söyleyince bonom portom hokkondo ne soylorsonuz bozo olgolondorur. Portom hokkondo dozgon konoson diye naralar atıyorsunuz, şimdi de ben bireysel falan filan. Net olun net.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bir iki damla da 30 yıllık chivas, çiçek gibi olursunuz