DARBE GİRİŞİMİ TARTIŞMA ALANI (13 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

EKG07

Ziyaretçi
Evet Beşir07 benle de ortaktın o zaman.

O zaman yanındakilerin hiçbir suçu yok herşeyden bilgisizlerdi çünkü bunu sen düzenledin ve sen uyguladın.

O yüzden suçunu Emre’nin üstüne atma şuanda tek suçlu sensin.

Geçmişi konuşmaya devam etme zararlı çıkacaksın buranın konusu değil bu Beşir07
Geçmişi konuşacaksak kimin zararlı çıkacağı sencede çok belli değil mi?

E

EKG07

Ziyaretçi
Has kuruculardan olduğu için MuratKan. Emeği olan aylarca emek vermiş insalara saygısızlık yaptığın için. Bunu da emir aldığın kişinin desteğiyle yaptığın için.
Saygısızlık? Ben öyle bişey yaptığımı hatırlamıyorum.

B

Beşir07

Ziyaretçi
Partiyi kuuculardan olan MuratKan a devret demiştim hatırlarsanız Beşir bey. Bana değil. Konu çok saptı. Çocukluğunuzla ve yalanlarınız ile başbaşa bırakıyorum sizi.

Evet ortaktiniz doğru. Ancak her parti kendi iç işlerinden sorumluydu. Ve size inanıp herkes size destek olmaya gelmişti sırf vefa için. Çıkarlar için değil. O dönem sizin yaninizdaydim ve o insanların hepsinin sadece destek olmk için geldiklerini rahatlıkla söylerim.
Destek mi ah Sercan parti başkanına sor Beşir07 suçlu ise oda suçludur söyler sana Herşeyimiz birdi o dönem

Sercan Ş.

BÜYÜK TUĞRUL PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Konu buranın konusu değil .
Gerçek vefalı insan. Sana hıc bir türlü lafım yok. Konuyu buraya getiren ben değilim . Başkanlık istedin. Partiyi kendine istedin gibi yakıştırmalar yapan Beşir Bey. Bırakın başkanlığı vekillik bile istemedim hiç bir zaman. Üyelere verin onlar alsın dediğim halde yalan ithamlar konuyu buraya getirdi.

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Merhabalar;

Geçmiş konuları açıp, gündemi farklı yerlere çekmeyiniz.

Geçmiş konuları açanlar; bir süre forumda dinlendirilecektir.

Konu 5 dk kilitli kalacaktır, bu mesajı toplu uyarı olarak okuyunuz.

Kısa bir mola sonrası; 11.10'da güncel darbe üzerinden tartışmaya ve fikir belirtmeye devam edebilirsiniz.

Keyifli oyunlar dileriz.
BAŞKAN ONLINE

Son düzenleme:
E

Emre

Ziyaretçi
Ortaktik o gün emre Beşir07 suçlu ise Partinde suçlu partine şuan laf ediyorsun
Ayrıca "oy için" açılan multiler ile Yeniden Doğuş Partisinin bi bağlantısı ve bilgisi yoktu bilen bilir. Şunu da eklemek isterim sizin partiniz kapatıldığında yenisini açıp seçime girmenizi sağlayan da yeniden doğuş partisiydi. İyi günde iyi olup taraf değiştirdiğinizde çamur atmayın lütfen 🙏🏻 iyi oyunlar 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...