DARBE GİRİŞİMİ TARTIŞMA ALANI (15 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sercan Ş.

BÜYÜK TUĞRUL PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Burası tüm baskanonline kullanıcıları için açılmış bir konu başlığı. Gayet net ve saygılı bir biçimde herkes fikrini beyan etme özgürlüğüne sahip. Ortam yatıştırıcı bir şekilde yapılan bir yoruma sen karışma gibi bir tepkiyle yaklaşmak ittifak içinde ki partilere yaklaşımınızı ortaya seriyor .

K

KURT 77

Ziyaretçi
Şuan ben sizle muhattabım. Şahsım ve kişiliğim PARTIMI temsil eder. Ağzınızı ve laflarınızı toparlayın ikili tartışmaya dönmesin. Darbe konusunda savunma bekliyoruz sizlerden.
Darbenin savunması olmaz oyunumuza heycan lazımdı onuda yaparsak biz yapardık yaptık da sabah sabah herkesi oyuna odakladık bak 😂

Emrullah KÖSE

KIZILELMA PARTİSİ - GENEL BAŞKANI
Yasaklı Üye
31. Dönem Oyun Başkanı
Şuan ben sizle muhattabım. Şahsım ve kişiliğim PARTIMI temsil eder. Ağzınızı ve laflarınızı toparlayın ikili tartışmaya dönmesin. Darbe konusunda savunma bekliyoruz sizlerden.
Nasıl konuşuyorsun sen bakim öyle ağzınızı toplayın falan başkanın da böyle konuştu bak şu an neler oldu tüm ilk adım Partisi bu saatten sonra bu seçim yarısında çok zorlanicak açık açık söylüyorum hodri meydan

B

Beşir07

Ziyaretçi
Ondan dolayı itifak kurdunuz birinci parti olmak icin bir partiden diğer partiye adam yoladınız neden cekinidiniz o zaman o kadar ama bir konuda haklısınız ben oyuna 4 aydır başlamışım ancak siz eski olmanıza rağmen çok iyi örnek olmuyorsunuz sizi tebrik ediyorum 👏👏👏👏👏👏👏
Birinci olmam için Partiden Parti'ye evet ittifak olarak destek olundu size de destek olundu sıralamada kalmanız için bunu söylemeniz yanlış

özbas

Üye
Vatandaş
Darbenin savunması olmaz oyunumuza heycan lazımdı onuda yaparsak biz yapardık yaptık da sabah sabah herkesi oyuna odakladık bak 😂
evet yeteri kadar dile geldiniz acı tat vermeye başlıyorsunuz. Konuyu konu başlığı ile uyumlu şekilde yürütülmesi gerekli. Kişisel tartışmalar değil. Tekrar söylüyorum oyun çoğunluğu sizde iken niçin darbe yaptınız savunmaniz nedir?

R

Reyhan

Ziyaretçi
Yaptığınız şey size göre heyecan verici olabilir lakin durum ortada insanların emeğini hiçe saydınız başkan adayı olmak için güçlü rakipler ile puan yarışına giriyorlar eğitim paketi taş derken oyuna belki de onlara göre büyük bir meblağ ödüyorlar demem o ki bu yaptığınız kendi çıkarlarınız için insanların emeğini heba etmektir.

Emrullah KÖSE

Yasaklı Üye
31. Dönem Oyun Başkanı
evet yeteri kadar dile geldiniz acı tat vermeye başlıyorsunuz. Konuyu konu başlığı ile uyumlu şekilde yürütülmesi gerekli. Kişisel tartışmalar değil. Tekrar söylüyorum oyun çoğunluğu sizde iken niçin darbe yaptınız savunmaniz nedir?
Canımız istedi yaptık başka soru ?

özbas

Üye
Vatandaş
Nasıl konuşuyorsun sen bakim öyle ağzınızı toplayın falan başkanın da böyle konuştu bak şu an neler oldu tüm ilk adım Partisi bu saatten sonra bu seçim yarısında çok zorlanicak açık açık söylüyorum hodri meydan
Biz zorlanmayı severiz. Parti kuruluşunda da çok zorlandık görüyorsunuz sizin yapmış olduğunuz tiyatroya bile zorlukla propaganda ediyoruz.

Emrullah KÖSE

Yasaklı Üye
31. Dönem Oyun Başkanı
Yaptığınız şey size göre heyecan verici olabilir lakin durum ortada insanların emeğini hiçe saydınız başkan adayı olmak için güçlü rakipler ile puan yarışına giriyorlar eğitim paketi taş derken oyuna belki de onlara göre büyük bir meblağ ödüyorlar demem o ki bu yaptığınız kendi çıkarlarınız için insanların emeğini heba etmektir.
İnsanların emeğini çok düşünürmüş gibi konuşma boşuna seçim günü gördük. Gereksiz konulara bence girmeyin. Burda hepimiz çok farklı konular konuşuruz o zaman arkadaşlar. Burda keyifle biseyler yapıyoruz ciddiye bindirip tad kaçırmanın anlami yok!

Sercan Kankılıç

17, 18. DÖNEM ADALET BAKANI
Vatandaş
Hade bakalım buyrun er meydanına üslubumuz sizi yanıltmasın

Emrullah KÖSE

Yasaklı Üye
31. Dönem Oyun Başkanı
Bu kadar içinize kapanmayin Emrullah bey. Çokça rahatsızlık sebebidir içe atmak. Hatanızı kabul edin ve savunma yapın.
Ne diyon kardeşim sen ne hatası kimsin sen bana hatalı diceksin kendine gel bence sen git partine seminer ver hadi

K

KURT 77

Ziyaretçi
Oyunda darbe kısmı varsa bu da oyunun bir parçasıdır taş harcıyor dediğiniz başkan unutma ki bizim içimizden biridir herşey onun onayıyla ilerliyor tam şuanda yapılması gereken bir hareketti bu lütfen drama yaratmayın tiyatroda değiliz sinemadayız 😉

Emrullah KÖSE

Yasaklı Üye
31. Dönem Oyun Başkanı
Aktüalite diyorsunuz Ordu Birliği Komutanlarının dahi darbeden haberi yoktu 20 saati aşkın önce gortulenmesi vardı. Ne aktifliginden bahsediyorsunuz ?
İlla oyundan mi iletişim kurmamız gerekiyor ? Siz sanırım bir tek öyle iletişim kuruyorsunuz bizim telefon numaralarımiz falan var birbirimizde o yüzden oyuna girmelik bir pozisyon yoktu. Bak bunlar senin aklına dahi gelemicek şeyler şu an bunu sende farkettin bence daha fazla soru sorma sen benimle muhattap olma😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...