DARBE GİRİŞİMİ TARTIŞMA ALANI (78 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alişah

KIZILELMA 🍎
Vatandaş
Kuvvet komutanlarının böyle bir yetkisi varken kullanması kadar doğal birşey yok doğrumu?

Sercan Ş.

BÜYÜK TUĞRUL PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Burada darbe konusunu tartışmak gerekirken. "Sen kimsin ? Sen bana hatalı diyemezsin. Kendine gel " gibi cümleleri kullanmak kimsenin harcı değil. Burası bir oyun platformu Ve oyun ile ilgili her üye karşısında ki her üyeye soru sorabilir. Bu başlığın amacı da budur. Bu tip cümleler ile kimse kendini üstün görmemeli. Baskanonline platformu ve yöneticileri tüm oyuncuların her zaman eşit olduğunu bizlere dile getirmekte ve göstermekte kimse üstün değil.

E

EKG07

Ziyaretçi
Burada darbe konusunu tartışmak gerekirken. "Sen kimsin ? Sen bana hatalı diyemezsin. Kendine gel " gibi cümleleri kullanmak kimsenin harcı değil. Burası bir oyun platformu Ve oyun ile ilgili her üye karşısında ki her üyeye soru sorabilir. Bu başlığın amacı da budur. Bu tip cümleler ile kimse kendini üstün görmemeli. Baskanonline platformu ve yöneticileri tüm oyuncuların her zaman eşit olduğunu bizlere dile getirmekte ve göstermekte kimse üstün değil.
Sen ne anlatıyon be ya

özbas

Üye
Vatandaş
İlla oyundan mi iletişim kurmamız gerekiyor ? Siz sanırım bir tek öyle iletişim kuruyorsunuz bizim telefon numaralarımiz falan var birbirimizde o yüzden oyuna girmelik bir pozisyon yoktu. Bak bunlar senin aklına dahi gelemicek şeyler şu an bunu sende farkettin bence daha fazla soru sorma sen benimle muhattap olma😀
Benim adım Özbas. Oyle kolay dize gelen boyun eğen değilim. Hatalarınızı haykırırım sizde aktiflik adı altında egonuzu körüklersiniz. Farkımızı net ortaya koyan bu olmalı.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Başkanım sizin partinizdeki başkanlarım ve diğer birkaç tanesi sürekli laf attığı için uzadıkça uzuyor
O zaman sizin nezninizde herkese söylemiş olalım konu tartışma değildir anlaşmazlık olmuş ilk adım partisi ittifakliktan ayrılmıştır veya çıkarılmıştır yolları açık olsun gündem DARBE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...