Len civciv biz abilerin ile burada koşuştururken sen foyda ısınıyordun daha dkdkdkdkdkdsende özmen gibi başla kızılelma ölürüm ölmem felan seni de sileyim kaybol sonra.
Len civciv biz abilerin ile burada koşuştururken sen foyda ısınıyordun daha dkdkdkdkdkdsende özmen gibi başla kızılelma ölürüm ölmem felan seni de sileyim kaybol sonra.
şamarı yedin kuduruyorsun.Sana küfretmeyeceğim nemi başarım var nezaman gelsek yeniden doğuşa... şamar atmaya devam ediyoruz yeterli değilmi
şerefini sana kaybettiririm olmayan şerefini nasıl kaybedecekesin onu da merakla izlerim fettahcık.Şerefini kaybetmiş birimi söylüyor bunu bu bize cennet kendimizi pazarlamadık senin gibi![]()
sen kimsin ismini bile bilmiyorum kayıt yaptır cvne bakıcam.Len civciv biz abilerin ile burada koşuştururken sen foyda ısınıyordun daha dkdkdkdkdkd
Abilerine sor anlatsınlar biraz kdkdkdkdkdsen kimsin ismini bile bilmiyorum kayıt yaptır cvne bakıcam.
abi benim sen sadece varlıksın tanınmıyorsun vergi felan kas belki ünlenirsin konuşurlar senin hakkında da boş çarsın cvni genişlet.Abilerine sor anlatsınlar biraz kdkdkdkdkd
Uçucu kullanmayı acilen terk etmelisiniz yukarıda havalar çok soğuk dkdkdkdkdabi benim sen sadece varlıksın tanınmıyorsun vergi felan kas belki ünlenirsin konuşurlar senin hakkında da boş çarsın cvni genişlet.
ona ben karar veririm senin öyle vafsın yok sadece kuru gürültüsün olayına bak bana bulaşma altımda kalırsın yoksa.Uçucu kullanmayı acilen terk etmelisiniz yukarıda havalar çok soğuk dkdkdkdkd
herşey için çok geç senoş.Yeniden Doğuş kalp 🫶![]()
Kalbim kırıldı Kaan Beyherşey için çok geç senoş.
kırılır bizim daha çok kırıldı yapıcak birşey yok.Kalbim kırıldı Kaan Beyherkesin fikri kendine sonuçta ben sizin parti adınızı çok seviyorum o yüzden geç olsa da kalp yani
Dahası olsun dediğimi hatırlamıyorumkırılır bizim daha çok kırıldı yapıcak birşey yok.
Adımız güzel evet geç olursa sorun yaşanır herşeyin farkındasın sende.
O yüzden teşekkür ederim ama dahası yok.
Yav Kaan yaptı diyorsunuz da darbeyi son 8 gün kalami hak ettiği aklınıza geliyorŞimal darbeyi haketti ismiyle seçilen bir başkan değil kendisi.
YENİDEN DOĞUŞ adı altında ismini biz verdik ob oldu ama bize yanlış yaptı.
Darbe gerekli gitmekle büyük hata yaptı.
YENİDEN DOĞUŞ BÜYÜKTÜR ALTINDA KALIRSINIZ.
Gürkan sen kimsin kanka salla sen beni var mı ekmek ekmek bakın.Yav Kaan yaptı diyorsunuz da darbeyi son 8 gün kalami hak ettiği aklınıza geliyor
Kaan kim olduğumu iyi bilirsin tanırsın az cok Besirlerin zamanındanGürkan sen kimsin kanka salla sen beni var mı ekmek ekmek bakın.
Sen noldu ya piyasaya çıkmaya başlamışsın can sıkıntısından salmıştık abisi biz amaKes öskfksksksks kaçtane içtin yine konuşmaya başladın kaç paraya sattın kendini onu söyle verelim paranı gel bize çalış biraz azın çok güzel iş yapıyor değerli artık bunlar ağzınla iş yapan kalmadı platformda
Sen hayırdır olm Şeref sorgulamaya girmişsinŞerefini kaybetmiş birimi söylüyor bunu bu bize cennet kendimizi pazarlamadık senin gibi![]()