Ücretsiz çalışmak mı komiksin gercekten anlayamdin sndeSen varsın ya niye bız kontrol edelım ki, bedava çalışan. Ücreti ise forumda prim darbe bitiminde ise 1 yeşiltas
Ücretsiz çalışmak mı komiksin gercekten anlayamdin sndeSen varsın ya niye bız kontrol edelım ki, bedava çalışan. Ücreti ise forumda prim darbe bitiminde ise 1 yeşiltas
Alsın makamda gözümüz yok satenOraları sen dusunme biz hallederiz
Sen işini yap ve eksikleri bize bildir ki , bizde eksiksiz iş yapalım
Sayende 30 tane üyemiz daha maaş alacak
Ücretsiz değil Bedava bedavaÜcretsiz çalışmak mı komiksin gercekten anlayamdin snde
Hadi hadi listesi hazırlıyormuşun haberini aldımAlsın makamda gözümüz yok saten
Bunlardaki bu cesarete hayranım yaaa boş cesareti hepsi aynı sadece forumda boş muhabbetle dcde oyun oynarlar sohbet muhabbet çevirirler ama herşeyi en iyi onlar bilir darbe naralarını geçen aya kadar atıyorlardı bütün komutanlıkları kaptırdılar yetmedi bakanlıkları kaptırdılar yetmedi darbe yediler kaybettiler yetmedi referanduma gidin yiyorsa dediler kaybettiler gene yetmedi boş makam var bu nasıl darbe dediler doldurduk yine yetmedi 50 kere hesap sildiler oyuna tekrar döndüler yine yetmedi bunların tek amaçları kendilerini eğlendirmek çoğu vergi bile kasmayan tipler boş boş konuşan tipler günde 1 kere online olup geçerler ama yinede herşeyin en iyisini bunlar bilirler garip insanlar
Alsın makamda gözümüz yok saten
Anlarız bakalım "istifa alanındada çok gördük ama başkan haberim olmadan makam almisim"Üyeleriniz böyle konuşmuyor ama yine de siz bilirsiniz
Neyse atamaları takip et, hangi üyelerinin bizden makam istediğini oradan anlarsın
Anlarız bakalım "istifa alanındada çok gördük ama başkan haberim olmadan makam almisim"
Sözlerini
Onuda mı ben İsim verir misin ? Açıklayalim
Onuda mı ben
Bunlar bu oyunu bilseler,Bunlardaki bu cesarete hayranım yaaa boş cesareti hepsi aynı sadece forumda boş muhabbetle dcde oyun oynarlar sohbet muhabbet çevirirler ama herşeyi en iyi onlar bilir darbe naralarını geçen aya kadar atıyorlardı bütün komutanlıkları kaptırdılar yetmedi bakanlıkları kaptırdılar yetmedi darbe yediler kaybettiler yetmedi referanduma gidin yiyorsa dediler kaybettiler gene yetmedi boş makam var bu nasıl darbe dediler doldurduk yine yetmedi 50 kere hesap sildiler oyuna tekrar döndüler yine yetmedi bunların tek amaçları kendilerini eğlendirmek çoğu vergi bile kasmayan tipler boş boş konuşan tipler günde 1 kere online olup geçerler ama yinede herşeyin en iyisini bunlar bilirler garip insanlar
Bir şey başardığını hissetmiş gibi gezme ortalıktaBir işe yaramıyor mu 3 kez yönetimden uyarıyı yiyen kimdi
3 üde benim açtığım konular sayesinde oldu bilmeden yazma buraya bisey
Buda senin prim peşinde koştuğunu gösterir3 üde benim açtığım konular sayesinde oldu bilmeden yazma buraya bisey
Hep aynı şeyler çay çorba biraz özgün olunda laf söylüyor diyelim@Kadir Aydın gel biz gidelim 101 oynayalım bu bebeler laf anlamıyor ben sana bı 800 atayım @EmoB bana bı çay Kadir abine de bı Beypazarı soda lütfen
Yav ne yapak çay çorba olmazsa ne yapacağız hadi getir şu sodaları sabahdan bu yana şişirdin beniHep aynı şeyler çay çorba biraz özgün olunda laf söylüyor diyelim
Emo sen misin ?Hep aynı şeyler çay çorba biraz özgün olunda laf söylüyor diyelim
Kim bu Emocannn HamzaEmo sen misin ?
Beni bu adam zannediyorlardı bir ara emo falan diyolardıKim bu Emocannn Hamza
Yanındakiler alsın şişkinliğini ben daha çok şişiririmYav ne yapak çay çorba olmazsa ne yapacağız hadi getir şu sodaları sabahdan bu yana şişirdin beni