Ah bi tanısan bir daha oyun dışı asla konuşmassında işte gerek yok çevrem demesin bunlarlamı uğraşıyorsun ben oyuna dönüyorum biraz komedi var orda gülmeye gidiyorum buyrun sizdeBiziz tabi. Senin kim olduğunda belli.
Sorunda orda zaten kendi tahtını kendin yakarsın senTahtım sağlam yerimde yanımda yurdum
ne zaman şu çocukca hareketlerinden vazgeçeceksin acaba. Büyü be biraz
Kadir korktun mu
20 yıldır yanmadı bu saatten sonrada zor sen o güzel aklını bunlara yormaSorunda orda zaten kendi tahtını kendin yakarsın sen
Hadi parkta oyna sen ozaman ikile20 yıldır yanmadı bu saatten sonrada zor sen o güzel aklını bunlara yorma
Sen uyelwrini darla hadi biraz dahane zaman şu çocukca hareketlerinden vazgeçeceksin acaba. Büyü be biraz
Sen gibi burada kendimi rezil edeceğime uyelerle ilgilenirimSen uyelwrini darla hadi biraz daha
Otur kendin izle korkudan konu aç konu gez yaptığınız başka bir şey o da bir şeye yaramıyor
Kadir korktun mu
Bir işe yaramıyor mu 3 kez yönetimden uyarıyı yiyen kimdiOtur kendin izle korkudan konu aç konu gez yaptığınız başka bir şey o da bir şeye yaramıyor
Bir işe yaramıyor mu 3 kez yönetimden uyarıyı yiyen kimdi
3 üde benim açtığım konular sayesinde oldu bilmeden yazma buraya bisey
Ne güzel tüm makamların dolmasıAferin sana sayende boşta 1 tane adamımız kalmadı
Oyundaki tüm makamlar doldu ama siz yoksunuz
Ne güzel tüm makamların dolması
Tabii ki bildiririm. Ancak kontrol etmediğinizi kabul ediyor musunuz? Eğer gerçekten adil ve bir süreç istiyorsanız, atamalarınızı gözden geçirmeniz gerekirdi benim değilEvett teşekkür ederiz incelemelerin için
Boşalan yer falan olursa bildir ki yenilerini koyalım olur mu ?
Sen varsın ya niye bız kontrol edelım ki, bedava çalışan. Ücreti ise forumda prim darbe bitiminde ise 1 yeşiltasTabii ki bildiririm. Ancak kontrol etmediğinizi kabul ediyor musunuz? Eğer gerçekten adil ve bir süreç istiyorsanız, atamalarınızı gözden geçirmeniz gerekirdi benim değil
Hadi abi valla doğru dedin bak şimdi iyi olur@Kadir Aydın gel biz gidelim 101 oynayalım bu bebeler laf anlamıyor ben sana bı 800 atayım @EmoB bana bı çay Kadir abine de bı Beypazarı soda lütfen
Tabii ki bildiririm. Ancak kontrol etmediğinizi kabul ediyor musunuz? Eğer gerçekten adil ve bir süreç istiyorsanız, atamalarınızı gözden geçirmeniz gerekirdi benim değil
Çocuk işçi çalıştırana SGK büyük ceza yazıyor haberin olsunSen varsın ya niye bız kontrol edelım ki, bedava çalışan. Ücreti ise forumda prim darbe bitiminde ise 1 yeşiltas