E
Emirhan'
Ziyaretçi
Hata istemem bir daha olmasınCahil değilim birader anlamaniz icin buyuk harflerle yazdim.
Hata istemem bir daha olmasınCahil değilim birader anlamaniz icin buyuk harflerle yazdim.
Bunlara yağmurlu havada su yokKarşıdan yeni üyeleri atayın bu iyiliginiz karşılıksız kalmaz onlarda gelir karşı taraf hepten üzüntüye kapılır dağılır diyemiyorum o oldu galiba
Sayın kolluk kuvvetim koltuk hevesleri hiç bitmemiş hala koltuk peşindelerBunlara yağmurlu havada su yok
1 ay sabredemedilerSayın kolluk kuvvetim koltuk hevesleri hiç bitmemiş hala koltuk peşindeler
Tüh ya napacagiz simdi ayhan gelemiyormu buralarada sizi gönderiyorBunlara yağmurlu havada su yok
Kendi tarafınıza atama yapmak için koltukları bekleten adamsınız siz önce bir kendinize bakınSayın kolluk kuvvetim koltuk hevesleri hiç bitmemiş hala koltuk peşindeler
O kadar hevesliler ki dalga geçmekten başka bir şey yapamıyorlar1 ay sabredemediler
makam sevdalılarına makamları loading merak etmesin halk
Sen maziden kaldın herhalde uyan bak 2024 teyizTüh ya napacagiz simdi ayhan gelemiyormu buralarada sizi gönderiyor
Adamlarin ittifakının hepsi bizim taraftan ayrılma hala konuşuyorlar
Emre ping varmıO kadar hevesliler ki dalga geçmekten başka bir şey yapamıyorlar
Dedigim olay 2024 te oluyor zaten partinin ne amacla kurulduğunu bilmiyon dimi senSen maziden kaldın herhalde uyan bak 2024 teyiz
Avni bey bugüne kadar koltuk peşinde dolaşsaydım sizler gibi sözde emekten bahsetmezdim sizin ve sizin gibi düşünenler gibi.. yöneticilik vasfı keşke biraz gelişmiş olsaydı arkadaşlarda ancak tartışma ancak banlatma ya da nasıl banlatiriz düşünceleri içinde olmazlardıKendi tarafınıza atama yapmak için koltukları bekleten adamsınız siz önce bir kendinize bakın
Tamam verdi sana izmir bbAvni bey bugüne kadar koltuk peşinde dolaşsaydım sizler gibi sözde emekten bahsetmezdim sizin ve sizin gibi düşünenler gibi.. yöneticilik vasfı keşke biraz gelişmiş olsaydı arkadaşlarda ancak tartışma ancak banlatma ya da nasıl banlatiriz düşünceleri içinde olmazlardı
Anlat aslanım bilelimDedigim olay 2024 te oluyor zaten partinin ne amacla kurulduğunu bilmiyon dimi sen
Bahsedecek bir emek yoktur da ondanAvni bey bugüne kadar koltuk peşinde dolaşsaydım sizler gibi sözde emekten bahsetmezdim sizin ve sizin gibi düşünenler gibi.. yöneticilik vasfı keşke biraz gelişmiş olsaydı arkadaşlarda ancak tartışma ancak banlatma ya da nasıl banlatiriz düşünceleri içinde olmazlardı
Ayhana sor onu da o anlatsın sanaAnlat aslanım bilelim
Bu (normalde işaret terimi kullanmam) Arkadaş da işte nasıl banlatırız durumlarının peşinde yazık ya bu kadar kötü bu kadar aciz düşünceler olmamalıEmre ping varmı