DARBE KOMİTESİNE UYARI! (12 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Karşıdan yeni üyeleri atayın bu iyiliginiz karşılıksız kalmaz onlarda gelir karşı taraf hepten üzüntüye kapılır 😀😀 dağılır diyemiyorum o oldu galiba 😀😀
Bunlara yağmurlu havada su yok

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Ancak ve ancak dalga geçmeyi bilirler Yöneticilik vasfi henüz gelişmemiş arkadaşlarda ancak baltalama ültimatom yaptırmanın peşindeler başka bir şey değil

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Kendi tarafınıza atama yapmak için koltukları bekleten adamsınız siz önce bir kendinize bakın 😀
Avni bey bugüne kadar koltuk peşinde dolaşsaydım sizler gibi sözde emekten bahsetmezdim sizin ve sizin gibi düşünenler gibi.. yöneticilik vasfı keşke biraz gelişmiş olsaydı arkadaşlarda ancak tartışma ancak banlatma ya da nasıl banlatiriz düşünceleri içinde olmazlardı

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Avni bey bugüne kadar koltuk peşinde dolaşsaydım sizler gibi sözde emekten bahsetmezdim sizin ve sizin gibi düşünenler gibi.. yöneticilik vasfı keşke biraz gelişmiş olsaydı arkadaşlarda ancak tartışma ancak banlatma ya da nasıl banlatiriz düşünceleri içinde olmazlardı
Tamam verdi sana izmir bb

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Bahsedecek bir emek yoktur da ondan 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...