yaw sohbet grubu için dedim ashdjgfajhgdasfjdaBana vipsiz mı demeye çalışıyorsun şimdi ben bu dikey kat sistemini hiç beğenmedim
yaw sohbet grubu için dedim ashdjgfajhgdasfjdaBana vipsiz mı demeye çalışıyorsun şimdi ben bu dikey kat sistemini hiç beğenmedim
Katılıyorum olan oldu zaten bari eğlenceli hale getirsinler de oyundan biraz keyif alalım küfre hakarete gerek yok bunun bi oyun oldugunu unutmamak gerek ben darbeyi desteklemiyorum mesela kim olursa olsun ister biz ister karsı taraf oylama demokrasi en uygun olanıdır. Ama saygı çercevesinde dile getirmek lazım bu durumu .Bari basardiniz eğlenceli hale getirin de oyundan keyif alalım SevgilerYoo kardeşim ben darbecileri tebrik ettim ama darbeden etkileyenmeyen bi makamda olduğum için değil.
Oyun başkanı daha görev yapamadı. Adil mi değil mi bilmeden sadece kendi adayları kazanamadi diye yaptılar. Ayrica gkb nin süresi doluyordu zaten ve gitmeden bişey denediler. Tabi ki yönetimin bu konuda izini var ve gidişata göre darbeyi durdurma hakları saklı. Herşey kontrol altında.
Ben sadece eğlenceli hale getirmelerini bekliyorum. Çok ciddi bi tavır takınmalarina gerek yok. Tadı çıkmaz öyle.
Ciddi olması gereken şeyler vergi kasmak , kendini geliştirmek ve kimseye hakaret etmemek.
Olayları eğlenceli hale getirsinler yeter.
haydaBizde seni yatırırız avni yatay kat sistemini kullanırsın![]()
Jshshsshshs yapacak bir şey yokAdam gözümüzün önünde devrildi be asjhgdjashgdjkhasdhjas @By Avni
Dikey kat sistemi daha mantıklı gibi geldi asjhdakydasgfdadsaBizde seni yatırırız avni yatay kat sistemini kullanırsın![]()
Dikey sistem derken Kölelerden rahiplere kardeşim adam kültürsüz çıktı ben napayımDikey kat sistemi daha mantıklı gibi geldi asjhdakydasgfdadsa
JHDKSHDKHXKDJDKFJDikey sistem derken Kölelerden rahiplere kardeşim adam kültürsüz çıktı ben napayım
Yoksa küfür mü edeceksinÜslub mubiraz özgün olun ya liderciklerinizden aldığımız talimatla polemiğe girme benimle elimle konuş
![]()
Onlarca sözden birini tutsaydın bari@Abuzeyt incirler olana kadar kalsaydın bari![]()
Birşey olmaz bazı tanıdığın isimler photoshop yaparYoksa küfür mü edeceksin