Darbe Sonrası Basın açıklaması (18 Kişi İçeride)

Akın Cınar

Türk Ulus Birliği.
Vatandaş
Yoo kardeşim ben darbecileri tebrik ettim ama darbeden etkileyenmeyen bi makamda olduğum için değil.
Oyun başkanı daha görev yapamadı. Adil mi değil mi bilmeden sadece kendi adayları kazanamadi diye yaptılar. Ayrica gkb nin süresi doluyordu zaten ve gitmeden bişey denediler. Tabi ki yönetimin bu konuda izini var ve gidişata göre darbeyi durdurma hakları saklı. Herşey kontrol altında.
Ben sadece eğlenceli hale getirmelerini bekliyorum. Çok ciddi bi tavır takınmalarina gerek yok. Tadı çıkmaz öyle.
Ciddi olması gereken şeyler vergi kasmak , kendini geliştirmek ve kimseye hakaret etmemek.
Olayları eğlenceli hale getirsinler yeter.
Katılıyorum olan oldu zaten bari eğlenceli hale getirsinler de oyundan biraz keyif alalım küfre hakarete gerek yok bunun bi oyun oldugunu unutmamak gerek ben darbeyi desteklemiyorum mesela kim olursa olsun ister biz ister karsı taraf oylama demokrasi en uygun olanıdır. Ama saygı çercevesinde dile getirmek lazım bu durumu .Bari basardiniz eğlenceli hale getirin de oyundan keyif alalım Sevgiler 🙏

İsmail Demirkıran

Adalet ve Dayanışma Parti Başkanı
Vatandaş
Rakibi tebrik etmek bir erdem dir ne yazıkki bunada herkesin sahip olamadığını görüyoruz yasa dışı oyun dışı yapılan birşey yok herkes gücü doğrultusunda iş yapıyor gücü yetmiş başkan olmuş gücü yetmiş darbe yapmış hazmedip tebrik edemeyenler gereksiz yorum da yapmasın neticede bir oyundur kalpler kırılmasın yenmekte var yenilmekte

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Bu konu altında birleşip İttifak kuranlar bakalım nasıl dağıtılacak.