Sen benim seviyemde bi adam değilsin hiç bir zamanda olamıcan sana ayırdığım zamanın sonuna geldik köyüne dön hadi@EKREM ne diyor bu))
Sjjsjsjs Ağlamak sana çok yakışıyor bitanemSen benim seviyemde bi adam değilsin hiç bir zamanda olamıcan sana ayırdığım zamanın sonuna geldik köyüne dön hadi
Makamlar konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın herkese dağıtılacaktır biz birileri gibi tek biz kazanalım demiyoruz(Makamlar aramızda dağıtılıyor)
Teşekkür ediyorumOyun kurallarından bir haber istifa etmeyi bile beceremeyen bir oyun başkanı varken sizi ondan kurtarıp 'Yeniden Kurtuluş ' adı altında sizi kurtardığımız için teşekkür etmelisiniz.
Özmenim kardeşim bulunduğun yeri çok hak ediyorsun . Ve buradan bakınca da Zirve muhteşem gözüküyor
Zirvede durduğunda başım dönüyor diyenlere inat
#yenidenkurtuluş# yenidenyükselen#YGvarsaçözümvar
100 den fazla MV listesini yarım saatte nasıl hazırladın otur anlat bana buyurMakamlar konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın herkese dağıtılacaktır biz birileri gibi tek biz kazanalım demiyoruz![]()
Acıdım size kazanmak nedir bilmezler dedim bari alsınlar zorbalıkla başka şekil alacağınız yok zaten@Abuzeyt incirler olana kadar kalsaydın bari![]()
Mazbatabini aldın mıAcıdım size kazanmak nedir bilmezler dedim bari alsınlar zorbalıkla başka şekil alacağınız yok zaten![]()
Belki de bir dayanışma kurmak için yapmışlardır bilemezsin sonuçta bu oyunda kime makam versen süt yemiş bülbüle dönüyor dimiKimse çıkıp diyemiyor. Darbeyi oyun başkanlığını almak için yaptık. Herkesin ağzında bir laf sizi kurtardık bize teşekkür etmelisiniz. Gerçekten fazla komik duruma düşüyorsunuz![]()
Pardon bülbül süt yemiyodu kedi olsunBelki de bir dayanışma kurmak için yapmışlardır bilemezsin sonuçta bu oyunda kime makam versen süt yemiş bülbüle dönüyor dimi
Darbeyi yapan arkadaş neden cevap vermiyor100 den fazla MV listesini yarım saatte nasıl hazırladın otur anlat bana buyur
Anlatacak birşey yok kafama göre dağittim100 den fazla MV listesini yarım saatte nasıl hazırladın otur anlat bana buyur
PUAHAHSHSJDHAKHDKAHDKSHAnlatacak birşey yok kafama göre dağittim![]()
AynenAnlatacak birşey yok kafama göre dağittim![]()