Darbe Tam Gaz Devam (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KadirBey.

Ziyaretçi
Yalan etsene Kadir o zaman neyi bekliyorsun ilk defa duymuyorum bu cümleyi bunu diyenler genelde yalan oldular aralarına katılmak isteyeceğini sanmıyorum.
Oyununu oyna başkalarına ahkam kes birdaha aynı konulara girerseniz farklı konuşucam sizle
Kaan sen hiç kimseye hiç birşey yapamazsın, kendi gölgenden korkan adamsın, burda gelipte klavye delikanlisi olma net ol, gerçek ol. Gölgelerden uzak dur

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Bana neden enişte diyorsun Fatih ben halanla teyzenle ya da kız kardeşinle mi beraber oldum?
Bu konulara devam edersen bi girerim bu konulara çıkışım hiç iyi olmaz seviyeni bil karıştırma 😃

Bizim buralarda herkes birbirine enişte der sakın ol kaaaan

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Kaan sen hiç kimseye hiç birşey yapamazsın, kendi gölgenden korkan adamsın, burda gelipte klavye delikanlisi olma net ol, gerçek ol. Gölgelerden uzak dur
Ben birine birşey yapacağımı savunmuyorum naralar atan sensin oyunuma bakıyorum oyununa bak konuları karıştırma yoksa karışırsın.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sen sadece burada birileri tarafından iki değer görmüşsün demekki, reel hayatta bir hiçsin bunu bize anlattın şuan 😂
Gerçek hayatımda ne olduğum ya da nasıl olduğum ne şekilde olduğu sadece beni ilgilendiriyor bunun yorumunu yapıcak en son kişi bile değilsin bu muhabbetlere girerek asıl senin ne olduğun ortaya çıkıyor.
Zihniyetinde boğul Kadir Aydın.
Mide bulandırıyorsun.

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Gerçek hayatımda ne olduğum ya da nasıl olduğum ne şekilde olduğu sadece beni ilgilendiriyor bunun yorumunu yapıcak en son kişi bile değilsin bu muhabbetlere girerek asıl senin ne olduğun ortaya çıkıyor.
Zihniyetinde boğul Kadir Aydın.
Mide bulandırıyorsun.
Kaan anlatiklarim veya söyledikleriminle alakası olmayan cümleler kurma, birşey konuştuğunu sanıyorsun ama dışarıdan öyle gözükmüyor, degersizsin zaten şimdi bur hiç olmaya gidiyorsun 🙂

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Kaan anlatiklarim veya söyledikleriminle alakası olmayan cümleler kurma, birşey konuştuğunu sanıyorsun ama dışarıdan öyle gözükmüyor, degersizsin zaten şimdi bur hiç olmaya gidiyorsun 🙂
Senden rica ediyorum şu kelimeleri düzgünce yaz ya da tercümanın varsa o da sohbetimize katılsın senin yazdıklarını anlamakta güçlü çekiyorum.
Bur ne mesela bu mu iyi eğitim Kadircik 😃

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Senden rica ediyorum şu kelimeleri düzgünce yaz ya da tercümanın varsa o da sohbetimize katılsın senin yazdıklarını anlamakta güçlü çekiyorum.
Senin eğitimine göre yazıyorum, bize gösterdin ya yukarıda eğitim seviyeni ondan öyle yazıyorum, anlamamanida normal buluyorum 😂

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Ben dedim kadir'e bizde papağan var gel sana bir kaç bişey öğretsin kelime haznen genişler akıcı konuşursun felan da kabul etmedi 😔

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Senin eğitimine göre yazıyorum, bize gösterdin ya yukarıda eğitim seviyeni ondan öyle yazıyorum, anlamamanida normal buluyorum 😂
Benim eğitimime göre yazıyorsun yukarıda gösterdim eğitim seviyemi o yüzden böyle yazıyorsun anlamamanida normal buluyorsun.

(Benim eğitim seviyemde yazdın sen anladın ben anlamadım ama benim eğitim seviyemde yazdığın için benim anlamam gerekiyor ama anlamamamıda normal buluyorsun…)
Anlıyorum Kadircik.
Hadi gelsin ateistler bu cümleyi de açıklasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...