İstifa etmeyenlerin canını okuyacaklar herhalde, öyle değil mi?Genelkurmay başkanımız duyuru yayınladı makamlarından istifa edenlerin makamları korunacaktır diye.
İstifa etmeyenlerin canını okuyacaklar herhalde, öyle değil mi?Genelkurmay başkanımız duyuru yayınladı makamlarından istifa edenlerin makamları korunacaktır diye.
Evetİstifa etmeyenlerin canını okuyacaklar herhalde, öyle değil mi?
Darbeye evetDeğerli başkan online üyeleri, son dönemde yaşanan meclis başkanlığı başta olmak üzere önemli makamların görevini layıkıyla yerine getiremeyen kişiler tarafından işgal edilmiştir. Halkın istifa çağrısına kulak asmayan bu kişilere ordumuzun yardımıyla cevap verilecektir. Sakarya Valisi olarak ordumuzu desteklemekten övünç duyarım. Şanlı Ordumuza desteklerimizi bildiriyorum. Darbeye evet diyorum.
1ömer1
Sakarya Valisi
Okuduğun gibi sadece istifa edenlerin tüm haklarını güvence altına alınıp iadesi alınıcağını iddia ediyor.Başkanım Genelkurmay başkanı istifa edenlerin makamları korunucaktır yazıyor sizin dediğiniz gibi canı okunacak diye bir ibare okuyamadım. @Electro
İstifa etmeyenlerin haklarını korumuyacaklar işte, bu bi tarafı zorla desteklettirmeye çalışmak değilde nedir?Başkanım Genelkurmay başkanı istifa edenlerin makamları korunucaktır yazıyor sizin dediğiniz gibi canı okunacak diye bir ibare okuyamadım. @Electro
#darbeyeevetDeğerli başkan online üyeleri, son dönemde yaşanan meclis başkanlığı başta olmak üzere önemli makamların görevini layıkıyla yerine getiremeyen kişiler tarafından işgal edilmiştir. Halkın istifa çağrısına kulak asmayan bu kişilere ordumuzun yardımıyla cevap verilecektir. Sakarya Valisi olarak ordumuzu desteklemekten övünç duyarım. Şanlı Ordumuza desteklerimizi bildiriyorum. Darbeye evet diyorum.
1ömer1
Sakarya Valisi
İstifa eden başkanlar halkın yanında değiller, ordunun yanındalar. Darbeyi destekliyen başkanların hepsi darbe yapan ve destekleyen tarafın üyeleri, başkanlar istifa ettikleri taktirde makamlarının geri veriliceği ne mâlum?İstifa eden başkanlarımız halkın yanında olduğunu göstermektedir:
Propaganda ve algı operasyonu yapıyorlar farkındasın değil mi?İstifa eden başkanlarımız halkın yanında olduğunu göstermektedir: