Darbeye Evet (1 Kişi İçeride)

Electro

⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅6 Partinin Kurucularından ⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅
Vatandaş
Okuduysan tekrar söylüyorum bu yapılan darbe çıkar içindir. @1ömer1

aslan21

Özgürlük ve irade parti sözcüsü - Murat aslan
Vatandaş
Değerli başkan online üyeleri, son dönemde yaşanan meclis başkanlığı başta olmak üzere önemli makamların görevini layıkıyla yerine getiremeyen kişiler tarafından işgal edilmiştir. Halkın istifa çağrısına kulak asmayan bu kişilere ordumuzun yardımıyla cevap verilecektir. Sakarya Valisi olarak ordumuzu desteklemekten övünç duyarım. Şanlı Ordumuza desteklerimizi bildiriyorum. Darbeye evet diyorum.
1ömer1
Sakarya Valisi
Darbeye evet

1ömer1

47.Dönem İçİşleri Bakanı-Altın OK Partisi
Vatandaş
Başkanım Genelkurmay başkanı istifa edenlerin makamları korunucaktır yazıyor sizin dediğiniz gibi canı okunacak diye bir ibare okuyamadım. @Electro

Electro

Vatandaş
Başkanım Genelkurmay başkanı istifa edenlerin makamları korunucaktır yazıyor sizin dediğiniz gibi canı okunacak diye bir ibare okuyamadım. @Electro
Okuduğun gibi sadece istifa edenlerin tüm haklarını güvence altına alınıp iadesi alınıcağını iddia ediyor.

Electro

Vatandaş
İstifa etmeyenlerin haklarını korumuyacaklar işte, bu bi tarafı zorla desteklettirmeye çalışmak değilde nedir?

Electro

Vatandaş
Baskı yapıyorlar işte.

B

Berkin Bakırel

Ziyaretçi
Değerli başkan online üyeleri, son dönemde yaşanan meclis başkanlığı başta olmak üzere önemli makamların görevini layıkıyla yerine getiremeyen kişiler tarafından işgal edilmiştir. Halkın istifa çağrısına kulak asmayan bu kişilere ordumuzun yardımıyla cevap verilecektir. Sakarya Valisi olarak ordumuzu desteklemekten övünç duyarım. Şanlı Ordumuza desteklerimizi bildiriyorum. Darbeye evet diyorum.
1ömer1
Sakarya Valisi
#darbeyeevet

Electro

Vatandaş
#ordununotoritesinitanımıyorum

Electro

Vatandaş
İstifa eden başkanlarımız halkın yanında olduğunu göstermektedir:
İstifa eden başkanlar halkın yanında değiller, ordunun yanındalar. Darbeyi destekliyen başkanların hepsi darbe yapan ve destekleyen tarafın üyeleri, başkanlar istifa ettikleri taktirde makamlarının geri veriliceği ne mâlum?

Electro

Vatandaş
Tüm herkes makamlarını istediği şekilde, konuşulduğu üzere kullanabilir. Kendi emeğiyle ve kendi hakkıyla makama ermesi başkası tarafından kullanılması zorunluluğu yoktur. İstiyen istifa eder istiyen etmez, kimse karışamaz.Hakkı yoktur!

1ömer1

47.Dönem İçİşleri Bakanı-Altın OK Partisi
Vatandaş
Darbe her koşulda meşrudur istifa eden başkanlarımızın hakkı korunacaktır.

Electro

Vatandaş
#demokrasiyikoru