Darbeye evet (1 Kişi İçeride)

Büyük Mesut

Yeni Üye
Vatandaş
Darbe gerekmese yapılır mı darbeye evet demek ki darbe lazım darbe önemli kadiriseviyorumhepseviyorumfullseviyorumtamseviyorumçokseviyorum

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Makam alınca benim ortama giriş şeklim 😎 ohaa çok coolsun. Böcek gibi ezilirsin buralarda beyinsiz velet
Velet seni bir ezer yazcak dermanın kalmaz çocugum makam derdinde olan insanlar bizler değiliz senin gini çoluk çocuklar onlar sen anca akbaba gibi kenarda dur biri makam kaybetsede çökebilsem diye kaypaga bak bize dili uzadı büymüşde abilerine ses çıkarıyor

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Velet seni bir ezer yazcak dermanın kalmaz çocugum makam derdinde olan insanlar bizler değiliz senin gini çoluk çocuklar onlar sen anca akbaba gibi kenarda dur biri makam kaybetsede çökebilsem diye kaypaga bak bize dili uzadı büymüşde abilerine ses çıkarıyor
Hadi ordan yürü çöplüğüne 😂 kudurma

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş
Kudurmuş yine gözüne yapıştırdığım

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Kadir anlatmadı mı dün geceyi onun gözüne yapıştırdım gel sana da yapıştırayım 2 3 posta doymazsan daha fazla atarız
Sana bu senin dilinde cevap veriridim ama oyun kuralları geregi vermiyorum sen git o gecelerdeki aile ferdlernle degerlendir bu dedin konuları onlar anlatsın sana

Semih.

Vatandaş
Sana bu senin dilinde cevap veriridim ama oyun kuralları geregi vermiyorum sen git o gecelerdeki aile ferdlernle degerlendir bu dedin konuları onlar anlatsın sana
Gözün yerse verirsin aslanım aile katarak şerefini kanıtladın sonra ağlamaya gelme gözünü sevdiğim

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Gözün yerse verirsin aslanım aile katarak şerefini kanıtladın sonra ağlamaya gelme gözünü sevdiğim
Küfürlü imhalar yapan sensin zoruna mı gitt hak ettin dil senin daha fazlasıda kurallara uyuyoruz senin karakterini herkes biliyor burda gereksiz insanlıgınıda biliyor sen yazdıklarına bak hak ettikleri gör ağlamam aglatırım ama haberin olsun

Semih.

Vatandaş
Küfürlü imzalar yapan sensin zoruna mı gitt hak ettin dil senin daha fazlasıda kurallara uyuyoruz senin karakterini herkes biliyor burda gereksiz insanlıgınıda biliyor sen yazdıklarına bak hak ettikleri gör ağlamam aglatırım ama haberin olsun
Neyimi biliyorlarmış söyle bakayım aslan parçası seni çok havalandırmışlar alırım havanı senin

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Neyimi biliyorlarmış söyle bakayım aslan parçası seni çok havalandırmışlar alırım havanı senin
Anlatmak istemem velet velet konuşup tahrik ediyorsun sonrada kıvırıyorsun kendini haklı çıkarmaya çalışıp bunuda kullanıyorsun 😀 havalandımız yok biz hep aynı noktadayız gücün yetiyorsa al görelim boş atıp tutma çok denedin bunları zamanında hepsi boş

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Zoruna gidiyorsa yapmıcan yavrucum. Adamın biri çıkar lak diye koyar postayı. 2 3 posta diyip duruyorsun ya hani aklınca burada . Bunları söyledikten sonra gelecek ger cevaba razı olacaksın okey😉