Darbeye Evvet
AbiKadireOlanSevginiTekKelimeİleAnlatmanDahiBizimİçinYeterliydiBuKadarZorlamanaGerekYoktuDarbe gerekmese yapılır mı darbeye evet demek ki darbe lazım darbe önemli kadiriseviyorumhepseviyorumfullseviyorumtamseviyorumçokseviyorum
Desteklemeden ne kadar anlatsakda anlayamazsın.Destekleyince elinize ne geçecek
Sanane sen kimsin sana gerekçe sunacak gereksiz insan kaybolNiye evet mesela mantıklı gerekçe sun
Makam alınca benim ortama giriş şeklimSanane sen kimsin sana gerekçe sunacak gereksiz insan kaybol
Herkesle muhatap ol şununla olma bi karın ağrısı var zatenMakam alınca benim ortama giriş şeklimohaa çok coolsun. Böcek gibi ezilirsin buralarda beyinsiz velet
Velet seni bir ezer yazcak dermanın kalmaz çocugum makam derdinde olan insanlar bizler değiliz senin gini çoluk çocuklar onlar sen anca akbaba gibi kenarda dur biri makam kaybetsede çökebilsem diye kaypaga bak bize dili uzadı büymüşde abilerine ses çıkarıyorMakam alınca benim ortama giriş şeklimohaa çok coolsun. Böcek gibi ezilirsin buralarda beyinsiz velet
Hadi ordan yürü çöplüğüneVelet seni bir ezer yazcak dermanın kalmaz çocugum makam derdinde olan insanlar bizler değiliz senin gini çoluk çocuklar onlar sen anca akbaba gibi kenarda dur biri makam kaybetsede çökebilsem diye kaypaga bak bize dili uzadı büymüşde abilerine ses çıkarıyor
Çölük bizim sende bu çöplükdeki en pis çöplerden birisin kuduran varsa oda sensinHadi ordan yürü çöplüğünekudurma
Kudurmuş yine gözüne yapıştırdığımVelet seni bir ezer yazcak dermanın kalmaz çocugum makam derdinde olan insanlar bizler değiliz senin gini çoluk çocuklar onlar sen anca akbaba gibi kenarda dur biri makam kaybetsede çökebilsem diye kaypaga bak bize dili uzadı büymüşde abilerine ses çıkarıyor
He kudurdum dikkat et kim kimin gözüne yapıştırır görürsün agır gelir sana haberin olsunKudurmuş yine gözüne yapıştırdığım
Kadir anlatmadı mı dün geceyi onun gözüne yapıştırdım gel sana da yapıştırayım 2 3 posta doymazsan daha fazla atarızHe kudurdum dikkat et kim kimin gözüne yapıştırır görürsün agır gelir sana haberin olsun
Sana bu senin dilinde cevap veriridim ama oyun kuralları geregi vermiyorum sen git o gecelerdeki aile ferdlernle degerlendir bu dedin konuları onlar anlatsın sanaKadir anlatmadı mı dün geceyi onun gözüne yapıştırdım gel sana da yapıştırayım 2 3 posta doymazsan daha fazla atarız
Gözün yerse verirsin aslanım aile katarak şerefini kanıtladın sonra ağlamaya gelme gözünü sevdiğimSana bu senin dilinde cevap veriridim ama oyun kuralları geregi vermiyorum sen git o gecelerdeki aile ferdlernle degerlendir bu dedin konuları onlar anlatsın sana
Küfürlü imhalar yapan sensin zoruna mı gitt hak ettin dil senin daha fazlasıda kurallara uyuyoruz senin karakterini herkes biliyor burda gereksiz insanlıgınıda biliyor sen yazdıklarına bak hak ettikleri gör ağlamam aglatırım ama haberin olsunGözün yerse verirsin aslanım aile katarak şerefini kanıtladın sonra ağlamaya gelme gözünü sevdiğim
Neyimi biliyorlarmış söyle bakayım aslan parçası seni çok havalandırmışlar alırım havanı seninKüfürlü imzalar yapan sensin zoruna mı gitt hak ettin dil senin daha fazlasıda kurallara uyuyoruz senin karakterini herkes biliyor burda gereksiz insanlıgınıda biliyor sen yazdıklarına bak hak ettikleri gör ağlamam aglatırım ama haberin olsun
Anlatmak istemem velet velet konuşup tahrik ediyorsun sonrada kıvırıyorsun kendini haklı çıkarmaya çalışıp bunuda kullanıyorsunNeyimi biliyorlarmış söyle bakayım aslan parçası seni çok havalandırmışlar alırım havanı senin
Zoruna gidiyorsa yapmıcan yavrucum. Adamın biri çıkar lak diye koyar postayı. 2 3 posta diyip duruyorsun ya hani aklınca burada . Bunları söyledikten sonra gelecek ger cevaba razı olacaksın okeyGözün yerse verirsin aslanım aile katarak şerefini kanıtladın sonra ağlamaya gelme gözünü sevdiğim