Millet iradesi otokrasi ile ordu yönetimiyle ve seçim olmadan torpilli atamalar ile millet iradesi olmaz, bu millet iradesi değildir.O yüzden #DarbeyeEvet
Millet iradesi otokrasi ile ordu yönetimiyle ve seçim olmadan torpilli atamalar ile millet iradesi olmaz, bu millet iradesi değildir.O yüzden #DarbeyeEvet
Murat Ünlü başkanımız halktan tarad tutum sergilediği için başkanımızın arkasındayız. Halkın yanındayız ! #FatihTutukİstifaDEĞERLİ VATANDAŞLARIMIZ;
Hür iradenize karşı çıkan 6 Ağustos Darbesi başlamıştır !
Milletvekillerinden beklentimiz referandum'da darbecilere karşı dik durmasıdır! Ordu kışlaya ya nazik dille yada zorla dönecektir.
#OrduKışlaya!
#GenelKurmayBaşkanıİstifa
ORDU'NUN HER BİR KESİMİNİ KINIYOR, MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞACAK OLAN ASKERLERİ MİLLETE KARŞI KULLANANLARI İSTİFA'YA ÇAĞIRIYORUZ !
Meclis Başkanı ve Milletvekillerine;
Sayın Gazi Meclisimiz;
Sizlere güvenimiz tamdır, ne de olsa milleti temsil ediyor ve onların adına referanduma çağrılıyorsunuz!
Darbeye Hayır ! Nidalarını en çok sizlerin söylemesi gerekmektedir.
TÜRK MİLLETİNE VE ASKERLERİMİZE;
Ey Atatürk'ün izinden gidip demokrasi'ye sahip çıkanlar, milletimiz, fedailerimiz. Atamız'ın demokrasi ile bıraktığı bu ülkeyi darbe ile yönetmeye çalışanlara karşı çıkınız ! Kararlarınızı çiğneyen bir heyete baş eğmeğiniz, Aziz Milletimiz;
Hak, hukuk, adalet ve demokratik kavramlarla beraber olmayı öğrendiniz. Alışılmışın dışına çıkmayınız!
Ey Şanlı Tarihimizin Şanlı Ordusu;
Yıllar boyu süren savaşlarda boy gösterdiniz. "Türk Askeri, Komutanı böyle olur!" dedirttiniz.
Kuvvet Komutanları size sesleniyorum Türklük bu mudur?
Orta Asya topraklarından, Anadolu'nun baharına gelip dünyaya hükmettik. Eskiden beri kurultayımız, meclisimiz vardır. Aziz Türk Milleti önünde yemin eden askerleri emir verip millet önüne sürüyorsunuz. Milletin emanet ettiği canları millete karşı kullanıyorsunuz. Kendinize geliniz !
EN BAŞINDAN BERİ SAFIMIZ BELLİDİR, YA ORDU KIŞLAYA YA DA İSTİFA !
#MuratÜnlüİstifa
#FatihTUTUKİstifa
#KuvvetKomutanlarıİstifa
#OrduKIŞLAYA
YAŞASIN DEMOKRASİ YAŞASIN ÖZGÜRLÜK YAŞASIN MİLLETİMİZİN İRADESİO yüzden #DarbeyeEvet
Murat Ünlü başkanımız bu konudaki söylemimize alınmasın, kendisi duyurusunu bir konu açarak atmadığı için ekip arkadaşlarımız bir hata yapmışlar canınız sıkılmasınMurat Ünlü başkanımız halktan tarad tutum sergilediği için başkanımızın arkasındayız. Halkın yanındayız ! #FatihTutukİstifa
Darbenin karşısındayım, medya binasındayım, gelen giden yok.Kim darbe'nin öne geçip engel olmaya çalışırsa karşılığını alacak bakın işi zorlaştırmayın verin istifanızı silahlı kuvvetleri her zaman kazanır olan size olur boşuna çırpınıyonuz
Çay, kahve ? Hangisinden ikram edelim ?Geliyoruz beklemede kalın.
Adil olmayan demokrasiyi hiçe sayan atamalarla kendi millet vekillerini 2 ye katlayan meclis başkanı istifaaasDEĞERLİ VATANDAŞLARIMIZ;
Milletvekillerinden beklentimiz referandum'da darbecilere karşı dik durmasıdır! Ordu kışlaya ya nazik dille yada zorla dönecektir.
#OrduKışlaya!
ORDU'NUN HER BİR KESİMİNİ KINIYOR, MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞACAK OLAN ASKERLERİ MİLLETE KARŞI KULLANANLARI İSTİFA'YA ÇAĞIRIYORUZ !
Sayın Gazi Meclisimiz;
Sizlere güvenimiz tamdır, ne de olsa milleti temsil ediyor ve onların adına referanduma çağrılıyorsunuz!
Ey Atatürk'ün izinden gidip demokrasi'ye sahip çıkanlar, milletimiz, fedailerimiz. Atamız'ın demokrasi ile bıraktığı bu ülkeyi darbe ile yönetmeye çalışanlara karşı çıkınız ! Kararlarınızı çiğneyen bir heyete baş eğmeğiniz, Aziz Milletimiz;
Hak, hukuk, adalet ve demokratik kavramlarla beraber olmayı öğrendiniz. Alışılmışın dışına çıkmayınız!
Yıllar boyu süren savaşlarda boy gösterdiniz. "Türk Askeri, Komutanı böyle olur!" dedirttiniz.
Orta Asya topraklarından, Anadolu'nun baharına gelip dünyaya hükmettik. Eskiden beri kurultayımız, meclisimiz vardır. Aziz Türk Milleti önünde yemin eden askerleri emir verip millet önüne sürüyorsunuz. Milletin emanet ettiği canları millete karşı kullanıyorsunuz. Kendinize geliniz !
#MuratÜnlüİstifa
#FatihTUTUKİstifa
#KuvvetKomutanlarıİstifa
#OrduKIŞLAYA
Darbenin karşısındayım, medya binasındayım, gelen giden yok.
İstifalar gerçekleşmediği sürede darbeden kaçamazsınız.DEĞERLİ VATANDAŞLARIMIZ;
#OrduKışlaya!
Sayın Gazi Meclisimiz;
#MuratÜnlüİstifa
#FatihTUTUKİstifa
#KuvvetKomutanlarıİstifa
#OrduKIŞLAYA
Sandık sayımlarını yönetim yaptı ? Nesi adil değil hile mi oldu ?Adil olmayan demokrasiyi hiçe sayan atamalarla kendi millet vekillerini 2 ye katlayan meclis başkanı istifaaas
Kaçmıyoruz, sahadayızİstifalar gerçekleşmediği sürede darbeden kaçamazsınız.
Sandıktan 9 milletvekili vardı şuan kaç vekilleri var açıklayacak bir cesaret sahibi Yenilikçi demokrasi partisi üyesi yok mu?Sandık sayımlarını yönetim yaptı ? Nesi adil değil hile mi oldu ?
Hiç milletvekili ataması yapılmadı mı ? Boşta mı şuan koltuklar ?Sandıktan 9 milletvekili vardı şuan kaç vekilleri var açıklayacak bir cesaret sahibi Yenilikçi demokrasi partisi üyesi yok mu?
Halkın medyası Halktan taraf !Murat Ünlü başkanımız bu konudaki söylemimize alınmasın, kendisi duyurusunu bir konu açarak atmadığı için ekip arkadaşlarımız bir hata yapmışlar canınız sıkılmasın
Tam olarak öyleyizHalkın medyası Halktan taraf !
Hocam kendilerine atama yaptılar boşalan koltuklara şuan milletvekili sayılarını 2 ye katladılar nerse adil Meclis başkanı çıksın hayır dedinHiç milletvekili ataması yapılmadı mı ? Boşta mı şuan koltuklar ?
@bekircann başkana soralım ?Hocam kendilerine atama yaptılar boşalan koltuklara şuan milletvekili sayılarını 2 ye katladılar nerse adil Meclis başkanı çıksın hayır dedin